Mamici de iulie-august 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 10
Luna1 spune:
Cristina asa stiam si eu ca la inceputul sarcini sunt mai dese iar apoi mai scad.
Poate stiu fetele mai mult.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
11 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
Antoanela23 spune:
Cristina, eu nu stiu valorile, sorry, stiu numai ca sunt rapide si valoarea nu e constanta. Aici se masoara dupa 7 luni cand incepe monitoring-ul.
Luna, imi pare rau pt prietena ta.
Anto
16 si
Victor (8 octombrie 2005)
LuciaZ spune:
Buna fetelor!
Sunt o viitoare mamica nou venita pe forum. Scriu pt prima data desi va urmaresc din decembrie. Va rog sa ma adaugati si pe mine la listuta.
UM 09.11.2006 DPN 27.08.2007( daca nu se insala tanti doctor)
9+
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea
X-ray spune:
luna m-ai lasat masca!nici nu stiu ce sa-i spun irlandezei....
de ultima oara de cand am intrat am inceput iar sa am pete maro si niste dureri....m-au lasat acum dupa 2 nospa...abia saptamana viitoare merg la dr,sper sa nu fie mai rau ca-l sun....acum vad ca s-au rarit durerile.
felicitari mamicilor care au aflat sexul!
lachi mie dr mi-a spus de la 12 saptamani,acum la 16 astept confirmarea.
nonni nu stiu cum e site-ul ala unguresc,eu habar nu am o boaba de maghiara,dar sotul meu e gyuri in toata regula si la nume de fetita site-ul asta a dat alina,adica moi,care e romanesc in toata regula....
alina
14+ 
Luna1 spune:
Alina, si eu ma simt afectata de veste, mai ales ca de cand m-am inregistrat eu pe forum ea tot isi dorea bebe. Offf!
Iar tu stai linistita in pat si relaxeaza-te, nu te stresa, eu la prima sarcina am avut sangerari pana in luna a 4-a, cam in ziua cand trebuia sa-mi vina ciclul.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
11 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
jeni71 spune:
Ioana75 si amameda - ginceologul mi-a spus sa repet peste 2-3 saptamani analiza pt toxoplasmoza, si le voi repeta. Sa fie ceva bai ?
Acum e prima oara ca fac imunologia draga mea amameda, nu a doua oara.Iar de schimbat laboratorul cam greu ca e singurul din roas care face analiza pt toxoplasmoza, doar daca nu ma duc in Cxluj sau il repet cand mai am drum prin Bucuresti.
Luna1 ce burtica frumoasa ai, felicitari si Doamne ajuta pana la final !
Oaana - bine ai venit si sarcina usoara si bebe sanatos !
Ioana 75 am anuntat la servici si au reactionat super bine, m-au felicitat toti si s-au bucurat pt mine. Sunt draguti, daor asta ma omoara ca frec menta la servici nu fac mai nimic decat ma uit la ceas sa vad cat mai am pana plec acasa. Azi de exemplu am scris cateva pagini in word si cam atat. Pai fata de ce riotm si ce lucrari faceam inainte acuma ma joc la servici. Nu-mi place. Macar daca era net stateam calare pe net toata ziua, asa................
Cristina26, felicitari pt fetita, si Ioana75 felicitari pt baietel. Sa fie sanatosi si voi la fel !
Brazuca25 bafta la triplu test si sa vii cu vesti excelente !
samadhi spune:
Hallo fetelor !
LUNA - Sunt aici !!!!!! Ti-am scris si te-am asteptat si la messenger dar vad ca nu esti logata !!!! Asa ca unde esti tu???? Te-am gasit aici erai.
Imi pare rau pentru ca si-a pierdut sarcina. Si mie mi-e uneori frica cand ma ia cu dureri de burta, o data m-a luat asa de tare ca ma asteptam sa merg la toaleta si sa vad surprize ...... dar doamne ajuta nu s-a intamplat nimic. Sunt ca un soricel cu spaima in san, ca nu cumva sa fie ceva. Cu astfel de lucruri nu e de jucat, si astept cu nerabdare sa vina joi pe 8 februarie sa imi vad bebelasul si poate vom stii si ce e.......
CRISTINA - poze cu mine gasesti la email-ul comun si la propriul website : www.oviart.com Nu e nimic, de intrebare. Ma bucur pentru tine ca veti avea o fetita, sa creasca mare si frumoasa, sanatoasa si sa o iubiti mereu.
Fetelor scrie-ti foarte mult si repede..... nici nu ma mir la peste o suta de mamici....... daca ar intra toate sa scrie cate un mesaj, ar trebui capitolul schimbat la cateva ore......
10+
samadhi spune:
CRISTINA - bataile inimii sunt normale, sunt asa cum au spus fetele, nu ai de ce sa iti faci griji. Bebelina ta e okay, nu are nimic.
10+
CarlaV spune:
Salutare. Imi sa mor de nervi. Intai si intai am niste greturi de cateva zile cam ca la inceput.
Apoi... am alergat toata ziua prin oras, am mers (stat) bara la bara, m-am certat cu maica-mea de mi s-a urcat tensiunea la 19 cand de obicei o am 9, am ragusit de cat am tipat la ea, apoi am ajuns acasa, crezand ca ma linistesc. Acum am aflat de la TV ca trebuie sa depun declaratie de impozit pe masina luata in leasing si ultima zi e maine, dupa aceea urmeaza amenzi mari. N-am copii dupa acte, n-am timbre fiscale si nu se mai gasesc in Bucuresti de cateva zile, n-are cine sa mearga maine sa stea la coada cu actele, e jale. Am pulsul 120 si mi s-au fiert urechile, nu mai poooooot 
Stiu ca nu sunt tocmai on-topic, dar daca stiti ceva despre asta va rog sa ma ajutati. Jadi, Jeni, please heeeelp !!! Am auzit la TV ca se poate depune si electronic declaratia sau macar se poate trimite prin posta insa nu gasesc pe net cum se procedeaza. Daca stiti cum sa depun altfel decat stand la coada, va rog sa-mi scrieti ca sunt disperata.
Intreba cineva de triplu test gratuit, eu stiu ca se face la Alfred Rusescu cu trimitere de la medic.
Am gasit si eu azi un stetoscop insa nu gasesc inimioara bebelinei. Voi pe unde anume o ascultati, intr-o parte sau sub buric, si cum se aude, ca aud toate zgomotele de la intestine insa inimioara nu.
Revin dupa ce ma linistesc cu idiotii din RO care modifica legile de pe o zi pe alta si dupa ce citesc niste pagini din urma.
Carla,
17+ 
nikole spune:
Fetelor,nu am citit chiar tot ce ati scris, am trecut doar sa va salut si sa felicit mamicile care au aflat deja ce au in burtik...
Eu mi-s un pic prin fundul butoiului, astfel incat voi simplifica peisajul nu inainte de a va trimite un gand bun virtual vb. si toate cele bune...
Alinaaaaaaaaaa, am gasit POMELO...vreau sa-ti spun ca ptr.prima oara am vazut acst fruct in viata mea.
Nu am cumparat insa ca nu aveam bani la mine, am urcat cu gandul sa iau bani sa cobor(a adus la supermarket-ul de langa scara mea)si a meu tocmai pregatise mancarea.Am mancat, si dupa aia...mare lene ce mi-a venit si somn,astfel ca nu am mai coborat.Astazi insa merg sa cumpar, abia astept...
Am fost si la medic azi, si m-am cam ratoit la el sa-mi faca analiza, ca nu vroia...ca e normal lesinul in sarcina...mamaaaa, mi-am iesit din minti.
I-am spus ca ptr cati bani las in clinica aia, macar atat am dreptul asa ca sa faca bine sa-mi faca analiza aia azi, nu maine nu la 6 luni....
drept ptr. care mi-a luat sange, si 100$ptr o singura analiza...glicemia!
Inca nu mi-s bine la capitolul psihic, asa ca plec...va pup, aveti grija de voi.
Jeni, mii de multumiri ptr. explicatiile date
bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
14+