Mamici de iulie-august 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Waw, ce liniste e aici.

Nikole, scumpa analiza aceea. Si nu ti-e rambursata de asigurare?
Din ce povestiti si tu si Samurai, difera foarte mult sistemul de sanatate si abordarea pacientilor de acolo fata de cel european, e alta filozofie.
Dar nu mai fii suparata, important este ca tu si bebe sa fiti sanatosi, uite o florica, sa te mai inseninezi .

Aici glicemia provocata e test standard prin luna a-V-a, cand poate sa apara diabetul de sarcina. Dar glucoza aceea pe care trebuie s-o bei este yac, absolut oribila.

Somn usor la mamici si bebici,

Anto 17 siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amameda spune:

Jeni, mergi pe mana dr. Dumnezeu te va ajuta si totul va fi bine.
Alina.a si tie iti doresc sa inceteze "maronicile"si sa fiti bine amandoua.
Nikole, scumpa glicemie ti-ai facut. La noi e 70 de mii lei si primesti rezultatul in aceeasi zi.macar sa speram ca e in limite normale.
Fetelor ,ieri m-a durut un genunchi ,astazi celalat cu tot cu coapsa fara alte acuze.Mai are si altcineva chestii de astea, ca eu nu am nici o explicatie pt. ele ?

MEDA 15 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Nikole nici aici nu e altfel, ieri am fost si mi-am facut amneo. Eu am risc crescut pentru a avea copil cu sd si dr mi-a zis ca testul cromozomial mi-l face si platesc doar o parte din el. Dar am cerut si un test genetic pentru ca m-a ingrozit o boala pe care poate cineva sa o aiba din cauza unei gene iar doctorita mi-a zis ca eu nu am risc ridicat pentru boala respectiva si ca nu poate sa o comande decat daca dau o carte de credit si platesc integral care e 400$, si am hotarat ca mai bine dau 400$ decat sa stau cu teama asta in san.
Eu cred ca e bine sa iti faci analizele care crezi tu ca sunt necesare chiar daca dr cred ca nu sunt.
Samadhy, esti ca o papusica sper si eu sa ai un bebe care sa semene leit cu tine. Cum au zis si fetele de atfel tu pari sa ai 20 de ani. Sper sa ne spui si noua secretul tau .
Alina.a sper din tot sufletul ca te simti mai bine si ca nu vei mai avea dureri. Abea astept sa vina iulie-august sa ne vedem toate bebelusi sanatosi in brate
Ioana75 felicitari pentru baietel!

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Bebe Paul al meu e ingeras

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Va multumesc inca o data pentru raspunsurile voastre la intrebarea mea.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Bebe Paul al meu e ingeras

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna dimineata burticilor!
Cred ca eu m_am trezit prima!
Samadhi ziceai ca la tine a nins ca in povesti! esti norocoasa! Aici nu a nins deloc in schimb e un frigggg brrrrr... Abia astept sa vina primavara!
Pentru Nikole, Alina.a Cristina26 sa curajoase si sa treceti cu bine peste problemute si teste!!! Cum spunea si Cristina si eu abia astept sa vina iulie_august(mai ales august pentru mine!!) si sa ne vedem cu bebeii frumosi si sanatosi in brate!
Va pe toate somnoroasele!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! Felicitari celor care au aflat sexul lui bb, si bine ai venit Lucia!

Sorina, incearca sa-i ignori pe cei care te supara.
oaana, bravo pentru curaj, ma bucur ca ai un bebe sanatos acasa.
Anto, .
Luna, imi pare rau de prietena ta.
Jeni, ce ma bucur ca au reactionat bine cei de la serviciu! Imi fac si eu curaj sa ii anunt saptamina viitoare. Lasa ca e bine sa nu te stresezi prea mult in sarcina; o sa-ti iei job solicitant dupa.
Carla, la mine a fost sotul si a depus actele pentru masina, joi, nu era coada. Avea copii dupa toate actele necesare. Eu cred ca poti trimite pe altcineva in locul tau - numai ca trebuie si sa semneze pentru tine. Multumesc de info cu TT.

Pentru ca m-am ingrasat cam putin sarcina asta, am inceput o cura cu cartofi prajiti dupa ora 8 seara. Sa vedem ce rezultate obtin intr-o saptamina.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Samurai-lady spune:

NIKOLE,ia da si mie numaru de tel de la clinica ta sa-i zic vro doua lui nenea doctorul.Asa sa simta si el,ca de inteles nu intelege ca-i zic in romana asa vro doua-trei.

Pe mine m-au costat toate analizele 19120 yeni,asta in dolari vine cam
170$ sau 180$,nu stiu exact.Vezi de teste de glicemie la farmacii,ca de-s toate testele asa skumpe o sa te usture buzunarele.

Asa,ca o curiozitate,cam cat costa o nastere in Japonia.
Io-s asigurata ca un japonez,deci am asigurarea lor,ca sa nu credeti ca ma trateaza pe sistemul strainilor.La spitalul unde merg eu e o nastere normala,cu 7 zile spitalizare DE LA 4500$-dolarei verzisori.
E drept,ca de la asigurare vin inapoi 3000$ dolarei,dar totusi e o suma nu ?

Va pupileeeesc.

Samurai-lady 13 weeks si bb Ken 4 ani

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC

Web-poze Kenutz

www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonni spune:

alina.a, asa cum a zis sotul: e soarta

Sa va intreb si eu ceva, pentru cele in cauza: vineri mi se recolteaza sange pentru a doua tura de analize. Dupa cate v-am zis refac toxo (nu aveam anticorpi) dar pe langa asta, in loc de tot triplu-test fac numa alfa fetoproteina. Voua vi s-a recomandat triplu test coplet?
Si pentru cele care ati facut testul deja..cat a costat? Am sunat la un laborator acum si ziceau de 55 de lei (numa alfa f.), dar am mai citit pe aici ca se fac si gratuit?

In rest suntem bine, papam acum un Desert delicat, cu visine si afine. E f bun, ati gustat? De pomelo eu una m-am cam saturat, acum sunt fixata pe pere dintre fructe.
In cazul meu sefa stie deja de cand aveam 2 luni si ceva, imediat ce am primit rezultatul analizelor. S-a bucurat si ea lafel ca si colegii..ma gandesc ca sunt norocoasa din punctul asta de vedere.

Cam atat deocamdata, ar trebui sa mai muncesc ceva..
Pupici la burtici.

Moni
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Samurai-lady 4500 de verzisori mi se pare cam mult. Pai trebuie sa faci economii serioase...

Mioara buna ideea cu perna pt un somn mai linistit. Am o pernuta dar pe care o pun sub coapse, ca-mi apar niste capilare sparte care ma dor si in somn . Si eu amortesc cand dorm, pe ambele parti.

Alina faina ideea cu egarii, si chiar la moda anul asta. Problema e sa gasim egari cu elastic mai permisiv, ca sa nu ne stranga pe burtica. Poate ne mai spui si noua cateva dintre secretele tale vestimentare

Simo asa e, am vazut niste monstruozitati in oras, incat imi pare tare rau ca nu am o croitoreasa care sa-mi coase dupa marimea si gusturile mele. Nu-mi place ca gravidutele sunt cam marginalizate

Samadhi multi inainte, oricum nu-ti arati varsta. Eu implinesc 30 de ani chiar dupa ce nasc. Asa ca voi primi cel mai frumos cadou de ziua mea

Jadi si mie mi-a iesit acelasi nume, Aklea, la fetita si Gabi la baietel. Zilele astea am auzit un nume ffff frumos si parca ma tenteaza - Ines. Oricum Lorina ramane.

Ioana

Sper ca am spus tot ce voiam sa spun, ca imi facui listuta ca la scoala, am avut de recuperat 6 pagini
Dimineata am tras o frica... am crezut ca mi-a aparut o vergetura pe un san si sa vedeti ce urgent m-am dat cu crema, nici nu apucai sa ma spal pe fata Alarma falsa - era un santulet facut probabil de pijamale, ca a disparut. Asta denota obsesia mea pt aspectul fizic, ca sa nu mai spun ca sambata, la cumatria la care au botezat nasii, m-am simtit cam si pt ca nu am putut dansa am stat ca un papusoi pe scaun si mi-am amintit de zilele cand aveam energie si dansam pana dimineata Acum mi-a trecut, stiu ca bebele imi va crea alte nevoi si imi va aduce o fericire mai mare decat o silueta frumoasa sau energie la petreceri.

nasica de moflea burtica
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Neata si o zi buna la toata lumea!

Bine ai venit Lucia si o sarcina usoara!

Carla, offtopic, procedura de depunere a acestor declaratii depinde de fiecare sector si se pot depune si prin posta. Daca vrei mai multe informatii, te rog sa imi dai PM.

Eu am adormit aseara la ora 9, eram franta de oboseala si parca mi-e mai somn acum in trim II. Si pe la 5 dimineata eram satula de somn asa ca am benoclat ochii pe tavan, la 6 am facut bibe pentru ala mic si am mai citit pana pe la 6.30 dintr-o carte dupa care la 8.30 nu reuseam sa ma trezesc si acum sunt mai obosita decat aseara.

In plus azi sunt cam capsata, fara motiv, pana acum am tipat de vreo 3 ori la sef si de dimineata 1 data la mama dara un motiv special dar i-am cerut scuze ca nu stiu ce am.

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput