Mamici de iulie-august 2007 (15)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns taedi spune:

Buna dimineata fetelor

Nonni-si eu pap de 3 zile pere si mere,as vrea si eu site-ul cu nume in lb.maghiara ca doar inteleg lb perfect.

Luna-imi pare rau de prietena ta,am citit despre cazul ei si fff.trist.

Alina.a,Nikole si Cristina-sper sa iasa testele bune si sa nu aveti probleme cu BB.

Jeni-si eu ca tine stau cu ochii pe ceas la servici,muncesc max 2-3 pe zi in rest stau si pierd vremea,noroc ca am net-ul.

Lucia-bine ai venit si sarcina usoara.

O intrebare:imi curge sange din nas dimineata de vreo trei zile,sa-mi fac probleme?

pupici14+Andreea

edith

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

buna,Anto,multumesc,primul copil,minunea mea de baietel are acusica 16 luni si numele lui e Iosua...sanatate si tie,si tuturor mamicilor.

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

buna, fetelor!

bun venit noilor burtici!

samurai-lady, 1500 de euroi e in ro la privat nasterea. dar probabil in japan conditiile de spital normal sunt ca cele de privat aici. oricum, o poala de bani.

taedi, si eu am sangerari nazale din ce in ce mai des, dar nu lungi. cica e normal, mai ales daca iti creste brusc tensiunea.

jadi, imi pare rau ca nu ai o zi buna. sper sa te mai imbunezi, ca uite parca iese si soarele

carla, sper sa rezolvi cu declaratia pt masina si sa scapi repede.

o zi buna in continuare si ,

Iulia

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Am fost ieri la Triplu Test la Institutul de Ocrotire a Mamei si Copilului, pe Bd. Lacul Tei. Se merge cu trimitere de la dr ginecolog pe un formular special de la IOMC, si nu se plateste NIMIK!!! E adevarat ca nu platesti, dar te si chinuie pentru asta . M-a chinuit asistenta pana sa-mi ia sange de am zis ca mor acolo. Intai nu mi-a "gasit" vena la mana stanga...dupa ce bagase acul deja si simteam cum se plimba cu el sub piele. S-a mutat la dreapta si....la fel. "VAAAAI, DAR NU MI S-A MAI INTAMPLAT NICIODATA ASA CEVA!" zise ea...."NICI MIE!!!" mormai eu printre dintzi.
OKay, deci nu poate nici din dreapta. Zice hai sa luam de la incheietura. Maaaaamaaaa si cand baga acul...sa mor de durere, ca e pielea mult mai dura la incheietura mainii si doare mai tare! In fine, stau 5 min sa se umple 1 eprubeta, si plec cu mainile pline de gauri acasa. Sa va mai zic ce vanataie mi-a ramas la incheietura? Nici nu puteam sa tin cana cu apa!!!
Deci...gratis e, cam de gratis esti tratat! Cel putin mie asa mi s-a intamplat! Acum stau sa ma gandesc...daca sange abia stiu sa ia, ce incredere sa am eu in rezultatele lor??

14+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Lucia ,bun venit intre noi,sarcina usoara,sanatate si ne mai citim...
Amameda,si eu am dureri mari de oase,mana dreapta,nici nu o mai simt si oasele coaxale...dar ma masez cu diclofenac si ma mai lasa...cred ca e de la vreme...sanatate multa iti doresc.

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

brazuca, naspa experienta ta! fetelor voi v-ati apucat de ceva gimnastica? cica e fff bine sa faci in timpul sarcinii pt ca te ajuta mult la nastere si dupa! cica ar exista la Giulesti un centru unde se face. stie cineva de asa ceva?
fetelor am o intrebare: s-a intamplat sa va doara fundu de la stat pe scaun, mai bine zis noada? ca pe mine ma omoara. si-mi curge si sange din nas............:(
ieri am fost dupa pantaloni de balena. nu m-am ingrasat delok insa au inceput sa ma cam stranga in talie vechii mei pantaloni care erau oricum toti stramti. spre surprinderea mea am gasit un stand in magazinu unirea unde am cumparat pantaloni si nu arata rau delok. nu sunt ei cine stie ce , dar sunt acceptabili. am vazut si neste costume cu pantalon si sarafan super dragute pt primavara, din raiat. erau chiar frumoase. .......

+12

mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Lorina. Ma bucur ca bb e fata, ca daca era baiat, era cam ciudat sa-l cheme Lorina (glumesc; eu nu am pata pusa pe nici un nume de fata).
brazuca, multumesc ca m-ai lamurit cum e cu TT gratuit. Imi pare rau ca a trebuit sa ai de-a face cu o asistenta asa de priceputa.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samadhi spune:

Buna dimineata fetelor !
Aici e aproape 11 dar nu mai puteam sa ma trezesc, sau mai bine zis sa ma scol din pat, imi vine sa dorm.......... mult.

Vad ca prea mult stress aveti nu e bine ! Nici pentru voi si nici pentru bebiti !!!

MADABOUT2003 - acum e soare aici, zapada se cam duce, iar s-a incalzit, asa ca nu stiu ce sa zic, mie una nu mi se pare cam bine........ natura e toata data peste cap, iarba e deja verde aici si e ianuarie !!!!!!!!!

CRISTINA si LORINAOO1 - merci pentru complimente ! Vi-as da cu placere elexirul nemuririi dar nu stiu care e !? Iar sa merg sa ma testeze astia ca pe un soarec nu am sa o fac...... mi-e frica de medici ! asa ca pastrez cu inversunare ce mi s-a dat de la natura !

TAEDI - sange din nas, mi-a curs si mie la prima sarcina, acum la a doua doar o singura data, si mie mi-au spus ca e din cauza tensiunii sau a aerului prea uscat noaptea. Atata timp cat nu e abundent sa zicem ca e normal. Insa si pe mine ma deranja, cinstit sa-ti spun.

CRISTINA - sper sa-ti rezolvi problemele si te rog nu te mai enerva !!!!! Nu rezolvi nimic asa. Stiu ca e neplacut cu atatea hartogarii, sa mai stai si cu sarcina la un rand si apoi sa dai de una la vreun ghiseu care sa iti zica ca nu ai toate actele in ordine. E aiurea situatia, dar gandeste-te ca bebelina ta simte tot, si nu e bine pentru ea.

NIKOLE - imi pare rau ca te-a costat atatia bani doar pentru un test asa de simplu. Mi se par ciudati japonezii astia. Si nu inteleg de ce nu vorbesc, cum pot sa te lase asa in ceata ? Ar fi trebuit sa-i spui sa-si deschida gura ca tu vii din Europa si acolo nu doar se fac mai multe analize dar se si vorbeste cu pacientul mai mult decat o face el. Incerc sa inteleg situatia eu cred ca l-as fi strans de gat ! Dar nu te mai stressa, sa speram ca analizele vor iesi corect si bine, ca sa nu iti mai faci griji pentru bebe.
Ai grija de tine. Si mergi si mananca pomelo, poate iti va place.

ma duc sa mananc si eu ceva, nu stiu ce nu prea mai am chef de nimic. dar trebuie sa halesc urgent ceva.

va pup si aveti grija de voi.
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

Buna,
Taedi si nonni si eu mananc in ultimul timp mere si pere. Vreau sa va spun ca nu mai suport portocalele si grepfruit de nici o culoare. Sa nu le vad!!!!
Si eu am sangerari nazale ce-i drept nu mari ..dar sunt si am inteles ca e ok asa ca nu va speriati(oricum se mareste si volumul de sange din organism - s-ar putea asta sa fie cauza - daca gresesc scuze!!!)
Ioana75cand vezi pe cate unii cat sunt de rau intentionati te apuca nervii fara sa vrei ...oricum important e ca seful e de partea mea si pe unde ma vede pe acolo ma intreaba cum ma mai simt. E un dragut si sotia lui e insarcinata (are 7 luni) si cred ca intelege perfect prin ce trecem noi gravidutele.
brazuca25 imi pare rau de tine ca ai nimerit peste asa o incompetenta. Si pe deasupra culmea nesimtirii mai incearca sa dea vina pe tine ca de ce nu ai domne' venele la vedere!!!
Alina.a si eu la un moment dat am avut scurgeri maronii exact cum povesteai tu. Am stat cumintica in patuc si am luat fitomenadion(nu stiu daca a fost ok dar am fost disperata si speriata- doctorita a spus ca e ok pt ca ce contine fitomenadion produce si ficatul si nu vine in contradictie cu bebele sau cu organismul meu- in cateva ore dupa ce am luat fito am fost ok)
pup burticile

sorina 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

mychy gimnastica stiu ca se face din trim III. La Giulesti e o kinetoterapeuta buna, Cerasela Radu, telefon 0723/261.393, o poti suna sa o intrebi clar de cand se poate incepe si stiu ca ai nevoie de recomandare de la doctor. Va invata si cum sa respirati in ultimile sedinte si face si masaj la bblusi chiar si recuperatoriu pentru diverse probleme ortopedice.

Deni & Vlad 28 sept 2005 & bb2

Mergi la inceput