Mamici de iulie-august 2007 (15)
Raspunsuri - Pagina 13
mychydutza spune:
jadi thank you very much! o sa vb cu dr mau sa vad ce zice , mai ales ca eu am si o problema la spate cu o scolioza, si me cam frica de perioada cand o sa fiu burtoasa. saru mana pt info!
+12
mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos
Luna1 spune:
Ce feceti fetelor? Cum va mai simtiti?
Eu am inceput ziua cu o stare de depresie, probabil se joaca hormonii cu psihicul meu, asa ca azi probabil nu o sa prea scriu mai mult o sa va citesc din umbra. Sper sa-mi revin ca prima sarcina a fost depresiva rau...
Va pup
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
11 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
X-ray spune:
fetele multumesc de incurajari.stau in pat ce sa fac,acum sunt bejulii scurgerile mele bine ca nu mai sunt maro.si nu ma mai dore burtica.
meda eu am avut acum 10 ani probleme cu spatele,dg a fost sacrococicodinie,am facut fizioterapie,durerile nu au cedat decat la o tura de infiltratii.chestia e ca de atunci nu am mai avut decat de ff rare ori dureri,dar acum pe sarcina am avut 3 episoade! imi trece deocamdata la masaj,imi face sotul seara si apoi pot sa dorm.intr-o seara nu ma durea decat daca stateam in picioare,in rest cum ma puneam ma durea groaznic. dupa masaj m-a lasat.mi-e rau cand ma gandesc cum om fi cand voi avea 7-8 luni
.in fine sa nu o mai lungesc, la mine pe sarcina ma apuca toate si alea vechi si apar si mai noi....
nikole acum ca ti-ai luat sa-mi zici si daca iti place...
jadi si luna cu siguranta hormoni....desi la jadi ar fi trebuit sa fie in perioada de pace a trim II
aseara m-am intalnit cu mamicile din arad,au fost 2 ore perfecte.eu am stat cumintica pe canapea dar in jurul nostru au fost numai copii. eu eram singura care nu aveam decat la purtator... imi pare rau cateodta ca nu ma pot intalni cu voi.erau 5 bb cam de aceeasi varsta 5-6 luni care stateau in scaunele de masina pe covor in fata noastra si se jucau singuri cu suzeta,mai rontaiau la vreo jucarie.... abia astept sa vina si la mine!
pupici la toata lumea!
alina
15+ 
mioara2004 spune:
Salutare gagici!
Mychy si eu vreau sa fac gimnastica, dar si aici la Cluj mi-au recomandat de mai incolo. Pana atunci ma straduiesc sa ma plimb cat mai mult. Chiar imi face placere sa hoinaresc fara un scop anume prin oras. Si pe mine ma doare fundul, dra de familie mi-a recomandat sa-mi schimb scaunul ( chiar daca aveam la birou unul ergonomic); acum cu un scaun tip vizitator parca sunt mai bine; ma ridic la fiecare ora si ma mai dezmortesc. A spus ca daca tot am probleme, sunt ceva perne sub forma de colac, dar oare unde gasesc asa ceva? La farmacie?
Parca la birou mi-e jena sa stau pe asa perna...
Eu la servici a trebuit sa anunt din decembrie pentru ca s-a facut planul de documentatii pentru 2007 si sa stie sefu sa nu se bazeze prea mult pe mine. Acum nimeni nu comenteaza daca plec sa-mi cumpar mancare sau sa ma misc.
Luna starea asta e din cauza vremii si a hormonilor. Eu sunt bine, ma simt bine, DAR am observat ca daca ceva nu-mi place, ma controlez mai greu si ridic tonul.Abia apoi imi dau seama ca exagerez, dar am noroc ca cei din jur ma inteleg...
Mioara
17+ 
Ioana75 spune:
Mioara, te-am admirat! Imi place fotoliul tau
.
Sorina, ce bine ca seful te intelege. In cazul asta poti si mai usor sa-i ignori pe colegii rautaciosi.
Eu am mers la fitness prenatal in prima sarcina la o sala din piata Alba Iulia. Imi spunea instructorul la ce aparate sa fac si cite serii, m-am simtit foarte bine. Sper sa am timp sa merg din nou.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
CarlaV spune:
Brazuca, maica-mea a lucrat 35 ani la IOMC la laborator, pe asistenta de care vorbesti o stiu bine, sotul meu a patit acelasi lucru cu ea in urma cu 5-6 ani. Mai rau e ca toata lumea o lauda ca ea recolteaza la sugari, dar ei nu stiu sa protesteze ca ea ii gaureste degeaba. In legatura cu laboratorul nu-ti face griji, te asigur ca se lucreaza foarte bine, au de mult timp aparatura si reactivi de ultima generatie, iar partea cu TT e si mai noua si mai dotata, n-ai de ce sa-ti faci griji.
Nikole, cred ca un aparat de testat glicemia e mai ieftin decat ai platit tu pentru un test, poate cauti prin farmacii pentru data viitoare.
Jadi, 

Carlam
17+ 
brazuca25 spune:
Si eu ma lupt cu o depresie in care am intrat si orice as face nu reusesc sa ies. Traiul in aceeasi casa cu socrii nu se mai poate, si ne-am apucat sa cautam o garsoniera cf3 sa ne mutam. Nu asa imi imaginam perioada sarcinii. Speram sa fiu cea mai fericita, sa plutesc. Bietul bb cred ca e tare chinuit de starea asta pe care o am. Mi-e groaza sa ajung acasa, ca sa nu mai zic sa gatesc sau mai stiu eu ce altceva. 
De gasit vad ca gasim numai garsoniere la preturi astronomice...si noi nu avem bani de asa rate mari!
Maaaare greseala statul cu socrii in casa! Maaaaare greseala!
Daca scap cred ca o sa fiu cea mai fericita gravidutza!
15+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
nonni spune:
taedi, http://digiscience.rufftech.hu/calc/calculator_06.html ..have fun ![]()
Sa-mi zici daca ai gasit ceva misto. Eu tot caut un nume care sa mearga in ambele limbi. Imi place mult Norbert si Robert pentru ca sunt nume cu rezonantza dar nu au primit vot favorabil de la inculpat.
Cu hormonii pot sa subscriu si eu, incredibil ce schimbari de stare am. M-am inervat serile trecute ingrozitor pe unu care ocupa 3 locrui de parcare. I-am mazgalit tot parbrizul cu creon de ochi
. Eram mega nervoasa dar in secunda doi deja eram melancolica si plangacioasa.
Cu gimnastica sunt de acord ca e bine, eu nu fac gimnastica de gravide inca...doar ca ma plimb mai mult. Voi ce miscare faceti?
Alceva nu mai stiu sa va pove deocamdata. Va pupacesc si mai revin.
Moni
16+
mychydutza spune:
BRAZUCA, imi pare rau ca tre sa treci prin asta tocmai acum. si eu am stat cu soacra un an si ceva dupa ce m-am maritat. si tot asa am ajuns la concluzia ca facusem cea mai mare greseala din viata mea. mi-am compromis sanatatea si ce e mai rau, relatia cu sotul. tocmai de aceea am si REFUZAT sa raman gravida pana cand nu ne-am mutat.
Din fericire am reusit sa plekam de acolo...........trebuia sa plek mult mai devreme, oriunde: cu chirie , la prieteni,cu cortu', oriunde. sfatul meu este: duceti-va cu chirie daca de cumparat nu se poate acum , pt ca nimeni nu-ti da inapoi sanatatea pe care ti-o mananci stand acolo!. God, cum pot fi fiintele astea atat de ingrozitoare?????bafta multa!
+12
mihaela
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mychydutza/my_photos