Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 19
fatima spune:
hop si eu..eva a adormit si in seara asta singurica..sunt curioasa cat imi doarme noaptea asta..ieri a dormit de la 22.00 la 4.00, s-a trezit sa pape si a mai adormit pana la 8.00..dar m-am chinuit toata ziua sa o obosesc..
..am descoperit o metoda rapida de adormit bebe care la noi merge bine..am constat ca ea nu adoarme repede ca isi agita prea mult mainile si se freaca cu ele la ochisori..si ce-am facut? i le-am bagat in paturica, si am infasurat-o cu ea atat cat sa le poata misca, dar sa nu si le mai puna pe fata..adoarme in maxim 2 minute..cand doarme profund, o desfac usor..
lavinia, eu tin dieta montignac, e o cura de slabire foarte permisiva, mananaci foarte echilibrat si sanatos, si cat vrei..de exemplu, azi am mancat dim. paine integrala cu iaurt degresat, la pranz omleta cu cascaval, pastrama pui, rosii, (fara paine), iar seara 2 copane pui cu castraveti murati..poti manca aprox. tot, exceptand zahar, faina de grau sau porumb, cartof, morcov, alcool, si alte cateva.. am slabit cu ea pana acum 4 kg in 2 sapt. si ceva...s-a facut un studiu conform caruia compozitia laptelui nu e influentata de ce papa mamica, astfel lapticul mamicilor englezoiace, recunoscuta pt. alimentatia bogata in grasimi, nu era cu nimic diferit in subst. nutritive decat al mamicilor din somalia sau tarile subdezv., unde se mananca azi da, maine ba.
asiza, pentru mamicile cu cezariana, e voie la electrostimulare si alte nebunii din astea abia de pe la 4 luni..iar daca operatia nu arata prea bine chiar de pe la 6 luni..ai mai facut? iti lucreaza muschii destul de tare, mult mai intens decat niste abdomene sau exercitii la sala, de aia e mai periculoasa..asa ca mai asteapta putintel..pana atunci, inscrie-te in programul dandusei
..
eu m-am lasat pagubasa cu exercitiile de acasa..in schimb ma tin de treaba la salon..azi o electro + o impachetare..
miro, ne luam de manuta..si eu raman singurica..imi pleaca sotul in germania vreo 4-5 zile..
..noroc ca am o mamica, o soacra si o cumnata..mi-au promis ca mai trec ele pe la mine..
gata, ma duc si eu la 
fatima
de
eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h
fatima spune:
a, sa raspund la tema zilei..Eva mea sta in casa cu un body gen maieut si o salopetica din bumbac, sau un body cu manecuta lunga si pantalonasi cu bretele, fara caciulita sau sosetute..si la noi e f. cald..24-25 grade..
propun si eu o tema pentru maine, daca ingaduiti: ce faceti cand sunt maraiti fara motiv (aparent)? cum ii linistiti? Eva tace cand fluier, cand passsai, cand ii fac cloc-cloc, ca la puii de gaina, cand o fac avion usurel..si apoi intru in pana de idei..

fatima
de
eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h
Donia spune:
Ktrinel, eu am luat Pampers din Walmart, nu mai tin minte cate bucati erau in punga. Doar ca se consumau repede...
Acum am trecut la Huggies, ca am vazut un pret bun la Costco. Asa ca am luat o punga mai mica, sa-i incerc, si mi-au placut. Asa ca acum suntem pe Huggies. Si tot repede se consuma ![]()
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by bebinuta
DIANOCICA tati s-a gandit ca fetitei i-ar trebui pampersi mai mari si ca sa nu cuparam de prea multe ori i-a cumparat 4 pachete. Sper sa nu ai dreptate cu iritatiile, dar e bine ca mi-ai spus ca sa stiu ce sa fac. Ideea e ca de o saptamana mi-a facut o iritatie pe labii si pediatra mi-a spus ca e de la urina (saptamana trecuta). insa a inceput sa se extinda si ieri pediatra mi-a spus ca e eritem fesier si am cumparat ceva preparat de la farmacie. Sper sa-i treaca si sa nu incep cu pampers 3 si sa se irite si mai tare.
gata, am plecat
o noapte usoara fetelor si bebeilor
asa am inceput si noi, cu o iritatie usoara cand am trecut la pampers nr. 3... care s-a extins ingrozitor si mi-a urlat fata 2 zile si 2 nopti non stop de durere de am zis ca mai bine vreau colici si am ajuns la dermatolog... concluzia: eritem f. nasol de la pampers nr. 3
... noi folosim huggies nr. 3 de care nu sunt multumita ca se face cocoloase cand face pisu si si ca si forma nu sunt grozavi, si de ceva vreme am primit pampers nr.3 din germania care vreau sa va zic ca nu seamana cu astia de la noi, si de la care nu a mai facut nimica... astia din germania nu mai au banda aia verde in interior care cica aia e impregnata cu nu stiu ce subtanta alergena si sunt muuult mai faini ca format....
dar deja ne strang si nr. 3 la picioruse, nu stiu cum naiba, ca nu are nu stiu ce bulane, iar la kg suntem aproape 5, deci nu ne-am incadra la nr.4 care incepe de la 7 kg... dar o sa iau un pachet ca sa incerc... ca sa nu mai zic ca mai am unbax mare de huggies si inca unu jumate de pampers 3
Dia
de
Oana (29.11.2006)varsta Oana
poze OANA
luna 1
luna 2
Ktrinel spune:
Donia, mi-ai dat idee buna cu Costco...o sa incerc si eu Huggies de acolo. alte firme nu ai incercat? e una locala Kirkland la costco si am mai vazut teddy bear/l'ourson teddy si parents choice...oare de ce nu agatza cate o mostra sa vezi ce e inauntru? 
Ktrinel si
Ana Julia 24.11.2006
http://community.webshots.com/user/crisdor
Ktrinel spune:
Dia...nu e universal Pampersul asta???
eu am crezut ca sunt peste tot la fel. aici nr 2 e de la 5-8kg...dar acolo?
deci daca vin in tara trebuie sa ma car cu pampers de aici ca sa nu ma risc la reactii neplacute....![]()
Ktrinel si
Ana Julia 24.11.2006
fatima spune:
hai ca n-am somn..am mai pus cateva pozici..eva
fatima
de
eva ioana
cu 24h inainte
dupa 24h
luly spune:
Legat de tema zilei: un body/pieptaras si peste un costumas/salopeta. Daca salopeta e fara maneci atunci in functie de temp din casa si grosimea body-ului ii mai pun dc e cazul inca o bluzita. Pe cap ii pun o caciulita subtirica. In casa avem aprox. 22 C.
Donia de cand tot vreau sa te intreb si nu apuc. De pe la ce varsta a inceput fetita ta sa se joace cu papusi? Lui Di nu-i plac deloc. Mi-a facut cateva faze cand diversi prieteni veniti in vizita ii aduceau f. incantati cate-un cadou. Daca era vreo papusa nici nu se uita la ea, iar dc insistam ne-o taia scurt spunand ca ei nu-i plac papusile. Ea in general se joaca cu diverse animalute si chiar si cu masinute, chiar cred ca are mai multe masinute decat papusi.
Pupici
si mai asteptam sa ne povestesti cum te joci cu printesa ta.
Chiar vroiam sa intreb care-i treaba cu Huggies, daca-s mai buni ca pampers sau nu dar m-a lamurit Dia. Am avut si eu o tentativa sa renunt la pampersi (pt ca ii iese pisu pe sus, iar azi a iesit si kk
) dar dupa ce m-am documentat un pic de pe net am renuntat la idee. Totusi dc voi spuneti ca sunt buni m-ar tenta sa-i incerc si eu.
Luly mamica de
Maria Isabela (03.12.2006) si
Diana Andreea (04.12.2003)
poze
luly spune:
Fatima chiar mai devreme m-am uitat la pozele tale si-am vazut-o pe Eva cand era cocolos mic de tot. Acum s-a facut si mai scumpa si mai dulce . Si ce gat luuuung aveti! Nu stiu dc ai remarcat dar bbi nu prea au gat. Are o mocuta asa dulce in poza a 2-a ca-ti vine s-o mananci. Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii si sunt sigura ca o sa se faca la fel de frumoasa ca mama ei (sau poate o s-o intreaca
)
Pupici
.
Luly mamica de
Maria Isabela (03.12.2006) si
Diana Andreea (04.12.2003)
poze
Ktrinel spune:
exact asta am vrut sa spun si eu Luly despre Eva a Fatimei...ce suava si delicata si frumoasa e... si ii admiram gatul neobisnuit de bine conturat pt un bb.
am mai pus si noi , astia mai buflici, niste poze...
Ktrinel si
Ana Julia 24.11.2006
http://community.webshots.com/user/crisdor

. Sper sa nu ai dreptate cu iritatiile, dar e bine ca mi-ai spus ca sa stiu ce sa fac. Ideea e ca de o saptamana mi-a facut o iritatie pe labii si pediatra mi-a spus ca e de la urina (saptamana trecuta). insa a inceput sa se extinda si ieri pediatra mi-a spus ca e eritem fesier si am cumparat ceva preparat de la farmacie. Sper sa-i treaca si sa nu incep cu pampers 3 si sa se irite si mai tare.