Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 18
Dia1609 spune:
dianocica, Oana tocmai a primit vaccinul azi, a plans un pic, sper sa nu faca reactie... pediatra ne-a spus ca de la infarix nu se prea face reactie... in rest suntem in grafic, am crescut ca la carte, avem 61 cm, i-am gangurit la doctorita si chiar ne-am si pisat (nu pe ea, pe masa de infasat
)... acuma doarme langa mine in balansoar si din cand in cand mai boxeaza in animalele care stau atarnate pe bara balansoarului... isi aduce aminte ca-s acolo si in somun
.... e mortala, am ras de numa' ... tb sa o filmez, dar nu prea am lumina aici ca am dus lampa cu lumina reglabila la ea in camera ... ce mai face dmic?
de la Oana ![]()
bebinuta, noi am trecut la pampers 3 prin sapt.3-4 ca o strangeau la picioare nr.2 ... ai acusi trecem la nr.4, desi abia avem 5 kg
marinelaf, babydrink se dizolva in 50 ml apa... dar eu il dizolv in 100 ml de ceai babycalm
Dia
de
Oana (29.11.2006)
varsta Oana
poze OANA
luna 1
luna 2
Dia1609 spune:
noi in casa stam in body si pantalonasi sau in body si pijamalutza deasupra... niciodata caciulita, ca avem par muuult ![]()
Dia
de
Oana (29.11.2006)
varsta Oana
poze OANA
luna 1
luna 2
Ktrinel spune:
donia ![]()
![]()
si eu am aceeasi impresie la fata mea...s-a nascut calita deja ...de cate ori o imbrac mai gros e jale...caciula nu purtam decat afara, una groasa cu urechi , iar in casa doar salopeta (grosuta) cu maneci lungi si picioare cu talpitze sau bluza/body cu pataloni, preferabil si astia cu talpi....ca sosetele nu le tine in picioare ...nici 5 minute.
si eu m-am calit extraordinar de cand sunt aici, in tara eram ff friguroasa..e drept ca si stilul de imbracaminte s-a schimbat esential...nu blugi iarna si cizme de piele ...no way...
am citit ca nu e bine caciulitza dupa baie, ca tine umezeala.mai bine se mentine temp camerei ca la baie si lasat bb cu capul gol pana se usuca bine.
Laura, dar chiar si la 22 C eu as zice ca nu mai trebuie si vestutza si caciula
Ktrinel si
Ana Julia 24.11.2006
Donia spune:
quote:
Originally posted by dianocica
de o ora stau si vasi cand sa scriu..ba un part,ba in zambet, ba un gar...ba un zambet...
Daca n-as sti ca vorbesti despre bebe... quote:
Originally posted by luly
Dialog tata-fiica:
F: - Tati vreau desene!
T: - Da Di, are tati niste desene f. frumoase, dar tu azi nu ai fost cuminte deci nu vezi desenele.
F: - Atunci da-mi niste desene urate.
E grozava!
Fantastici copiii astia!flore, felicitari pentru botez!
Yagmur, daca nu alaptezi ia ceva pentru durere, nu indura ca o martira. Sper sa ai o noapte buna.
Bebinuta, nu varsta e importanta la Pampers, ci greutatea. Nu scrie pe punga pana la ce greutate merge numarul 2?
dandusa, te inteleg atat de bine cu vizitele neanuntate! Intotdeauna le-am urat, dar cand stateam in garsoniera aproape ca imi venea sa iau oamenii la pumni. Cat de greu o fi sa dai un telefon inainte, sa te asiguri ca nu deranjezi???
In locul tau n-as mai deschide usa, sa se invete minte.
bamboletta, sa va mearga bine la botez!
Dia, deja treceti la nr.4 la Pampers? Mai, da' ce bulanase are Oana? Noi am fost bine mersi la nr.2, asta pe la 5300g. Acum e mai mare Cristi, dar am trecut la Huggies de ceva vreme.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Ktrinel spune:
si eu am probleme cu pampersii astia.,..stau si mai uit daca sa deschid punga de 96 buc si nr 2 pe care tocmai ieri am luat-o. deja astia (nr.2) ii lasa urme..si nu stiudaca nu cumva sa trec la nr 3.....desi la kg se incadreaza (5-8kg) , a mea avand 6 si un pic ....
Donia, tu ai gasit pachete mai mici? cum iti merge cu HUggies?
Ktrinel si
Ana Julia 24.11.2006
dianocica spune:
bebinuta noi am trecut de mult la nr.3. nu m am luat dupa greutate, am vazut ca il strangeau l apicioruse. si am zis ca daca nu ii sunt buni mai mari, oricum nu arunc banii...ii folosesc dupa... si noi folosim acum in paralel pampers 3 si huggies 3. mai nasol a fost cand am trecut la 2. il pusesem pe tati sa ia nr 1 si pampers si happy si luase cate 2 mari din fiecare. si indoua zile am schimbat numarul...eu zic sa iei mai mari si sa incerci. si vezi ca de la pampers 3 nu suntem singurii care ne am iritat...poate ii mai ei ceva in paralel. noi punem huggies ziua ca sunt mai putin plastici si tin mai bine la kk ca au elastic pe spate. si pampers noaptea ca sunt mai mici sansele sa pice ceva...
hai ca m am lungit...tati il adoarme. sau incearca ... ca nu ii prea iese, deh, nu e mama...
dandusa taman dupa agitatia de la bucuesti s au gasit nepoftitii in vizite? eu ii expediez rapid si pe cei poftiti care se lungesc...le zic ca bb trebuie sa manance si tre' sa ne ducem in dormitor...si gata. daca nu se simt eu de ce as fi mai indulgenta... uite, un
pt o noapte linistita
diana
fericita de
davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire
bebinuta spune:
LAURA eu o tin imbracata pe Ada doar cu un body cu maneca scurta si o salopeta (in general subtiri) la noi se fac si 25 grade uneori si nu avem centrala. Trebuie sa aerisesc tot timpul(nu avem robineti termostattici
). Caciulita ii pun doar dupa baita, cand de obicei adoarme si o scot dupa primul somnic.Si o acopar cu o paturita nu foarte groasa.
In legaura cu regurgitarile si varsaturile: de la cateva zile Ada regurgiteaza destul de des, chiar daca eructeaza. Mai si vomita. La cateva saptamani m-am speriat si am sunat pediatra care m-a pus sa-i fac proba suptului:ada manca f. mult avea vreo 2-3 saptamani si manca in medie 125ml la o masa, asa ca si regurgita ce sugea in plus.
Si am sesizat ca daca adoarme imediat dupa ce manancaa nu are nimic chiar daca nu eructeaza dar daca e agitata si nervoasa regurgiteaza f. mult.
eu m-am linistit cand o prietena mi-a spus sa pun 10 ml de apa intr-un vas- si sa vars: aunci voi vedea ce mult inseamna 10ml si nu imi voi mai face probleme in legatura cu cantitatea de regurgitatie.
si noi vom face botezul saptamana viitoare si inca nu stiu ce fel de tort si prajituri sa cumpar. Aveti ceva idei?
Plec la culcare sa dorm 2 ore ca trebuie sa se trzeasca pe la 24- 01 la masa .
Mama bebinuta si Ada bebinutza
Laura13 spune:
avdanaarhire 
multi!! bine ai revenit pe la noi, ca imi era tare dor de tine!!!! azi ma pregateam sa te strig la apel!! eu zic ca e bine cu o tii pe Celeste! poze?? tu cum te simti? colicii au trecut? te-ai intors la munca?? hai mai povesteste ce mai faceti!!
multam de rasp la tema zilei. chestia e ca daca il imbrac mai subtirel imediat i se racesc mainile. oare e necesar ca sa il calesc??? mai studiem problema... paote renuntam la caciula. cert e ca vad ca tot salopetele sunt la putere.
bambo sa fie intr-un ceas bun botezuil!!! vrem poze! apropo de poze am mai facut si noi o serie azi... sa vedem cand avem timp sa vi le aratam!
ktrinel eu ii dau 1/2 de punga de pamapersi nr 2 surorii mele ca e gravida!!
si noua ne-au ramas mici la 5 kg!
hai ca fug la somn!
noapte buna fara colici si somnic usor!!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
bebinuta spune:
DIANOCICA tati s-a gandit ca fetitei i-ar trebui pampersi mai mari si ca sa nu cuparam de prea multe ori i-a cumparat 4 pachete
. Sper sa nu ai dreptate cu iritatiile, dar e bine ca mi-ai spus ca sa stiu ce sa fac. Ideea e ca de o saptamana mi-a facut o iritatie pe labii si pediatra mi-a spus ca e de la urina (saptamana trecuta). insa a inceput sa se extinda si ieri pediatra mi-a spus ca e eritem fesier si am cumparat ceva preparat de la farmacie. Sper sa-i treaca si sa nu incep cu pampers 3 si sa se irite si mai tare.
gata, am plecat
o noapte usoara fetelor si bebeilor
dianocica spune:
laura manutele si piciorusele reci nu sunt semn ca le e frig. au circulatia periferica mai proasta majoritatea...dar asta nu e o problema, invata ei mai incolo cum sa se regleze...deci nu te lua dupa asta cand il imbraci.
hai sa va arat un copil care doarme rupt. aici
diana
fericita de
davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire

si cand sa scriu..ba un part,ba in zambet, ba un gar...ba un zambet...