Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by marinelaf

Multumesc Dandusa
Nu l-a baut Crinuta sau ai gasit ceva mai eficient pentru colici?
Pupici multi

marinela mamica de Andreea 05.01.2005 si Rares Bogdan 20.12.2006

Nu,nu l-a baut ,pentru ca ea nu vrea sub nici o forma ceai...,am tot incercat sa-i dau ,dar doar cu seringasau cu lingurita,ea nu vroia sa traga din bibe de buna voie si basta...I-am mai dat mai multe.In ordinea asta:Gripe Water,Sab Simplex,Debridat,Baby Calm,Baby Dring si in crizele mari ii puneam foenul pe burtica DAR,pe burtica imbracata si la distanta de burta ...Dupa ce am auzit de cazul ala la tv...,parca imi este si frica sa mai spun de feon...,dar al meu este un feon obisnuit si nu este asa puternic,iar daca il folosesti peste hainute,abia daca se simte caldut...,daca vrei si mai bine...,incalzeste-i un scutecel cu fierul de calcat si i-l pui pe burtica.Poti sa bei si tu Baby Calm ceai ,ca sa ii mai ia din dureri.La noi mai mergea si zgomotul ap. de barbierit sau a ap. de epilat si orice in genul asta...Sa dea d-zeu sa treaca si crizele astea...si la noi a fost groaznic...,dar asa am revenit la kg mele de dinainte..,pe bune!!!Ieri m-am cintarit si am 55 kg,exact cit aveam inainte...

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare

Si eu la apel
Si Antonia a fost azi cam maraita mai ales spre seara acum tati ii da sa pape

Roxana_c-maine avem botezul

Dandusa,Lavinia_p-

Sunt asa obosita fug sa fac si eu
Noapte buna

Bambolettade Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
poze
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">video bebelina
poze Antonia -luna 1 luna 2luna 3
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lavinia_P

Dandusa,Debridatul il dadeai simplu?Ca are un gust amar...si mi se stramba saracul mihaitza de in curand nici nu o sa mai deschida gura lalingurita.Mai si da afara ca nu-i place.

Lavinia, mamica lui Mihaita (26.11.2006)
"minunea mea"

Eu i-l puneam in seringa si il inghitea saracuta,se si strimba...,dar cu seringa mergea mai bine decit cu lingurita.Incearca sa i-l dai in jos pe linga gingie,jetul...,ca nu cumva sa se inece...si ai sa vezi ca merge mai bine.Noua ne-a facut bine,l-am luat si pe al doilea chiar...,dar pe urma parca o apuca si mai tare dupa ce ii dadeam ,asa ca m-am oprit si de atunci s-au oprit si durerile de colici.Zilele astea am vazut ca se mai stringea un pic,dar nu cit sa-mi fac griji....Pooop,burtica cu colicei,sa treaca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

Noi de cateva zile am descoperit un joc nou: "bb din oglinda". Ne uitam in oglinda si acolo gasim un bb pe care-l tine mama in brate. Pare simpatic asa ca-i zambim. Sau ii zambim lui mami? Confuzie.. voi ce ziceti??

Hi, hi, ieri m-am amuzat cu Cristi, s-a vazut in oglinda si in primul rand a studiat indelung mutrita de acolo. Apoi a inceput sa ii zambeasca, mai intai cu o jumatate de gura, de proba, apoi cu tota gura. Si in final i-a gangurit atat de frumos ca am crezut ca ma topesc, a iesit un fel de "Cu-cu!"
Cand mergem la oglinda eu il tin mai jos, oarecum cu spatele lui pe burta mea, si vad ca se uita la imaginea lui din oglinda. Daca s-ar uita la mine ar ridica ochii.
Mie imi zambeste la baie, are ocazia sa ne vada in oglinda, si pe mine, si pe bebe.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avdanaarhire spune:

Laura, eu in casa o tin intr-un body si pe deasupra ii pun o salopetica din aceea care are si mineci lungi si piciorusele cu talpite. si fara caciulita. Ii pun caciulita doar dupa baita citeva ore. E drept ca tin in casa temperatura undeva pe la 23 grade.Oare e bine?

Dana fericita de bebe Celeste Maria (08 dec 2006)

Mergi la inceput

Laura,
eu ii pun body,pantalonas subtire si salopeta pe deasupra.Daca salopeta este groasa...,ii pun body si salopeta .La noi sint 20-22 maximum.De cele mai multe ori fara caciulita ,dar dupa baita obligatoriu cu caciulita.
Bambo,
sper sa fie vremea super miine ,sa faceti poze frumoase,Antonia sa nu plinga deloc si tu sa ai cele mai mari emotii ,ca doar o fata are mamaAsteptam sa vedem doua fete frumoase foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinelaf spune:

dandusa
felicitari ca ai slabit asa de repede.
eu cred ca o sa ramin tot cu burta cu toate ca alerg dupa amindoi piticii
eu nu mai alaptez ca am ramas fara lapte dupa 2 saptamini asa ca bautul ceaiului de catre mine cade dar metoda cu uscatorul de par am aplicat-o si eu ca am vazut-o la tine dar fara efect.
mergem la baita
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

tema zilei de mult imi doream asa ceva: in primul rand vreau sa va spun ca am primit felicitari de l toti cei 3 pediatri care ne-au vazut (testam...) ca nu supraincalzim copilul. deci: la noi sunt 20-24 grade (term langa geam), baga astia la cadura...eu stau in maieu si pantaloni f subtiri, noaptea dorm in chiloti. asta ca sa va faceti idee, ca nu stiu cat de bine merge termometrul... bb sta in body si pantalonasi maxim. de vreo doua zile l-am lasat ori body si botosei ori body cu maneca scurta si pantaloni. si se simte mult mai bine si doarme mai profund. caciulita niciodata in casa. si afara una singura groasa, niciodata una subtire pe dedesupt.

si sa nu uit. veronici superb bb, e un dulce, sa ti traiasca!

dandusa felicitari pt kg!!!

diana fericita de davidutz 03.12.06
david 1 2 diana intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

iar in graba mare
daca Bea mea era pana acum cumintica foc, ieri si azi ne-a tinut numai intr-un urlet.

Carla si Bea trebuie sa pape numai Pregomin, daca nu il accepta cumpara zaharina lichida si picura-i in sticla un strop(sfat primit de la 3 doci diferiti).Pe Bea am pacalit-o asa de cateva ori.Acum iar nu mai vrea sa ia nici o inghititura, numai cu dansat, cantat, topait o mai conving. Si eu aproape nu mai am lapte in tzatzi....of.

Am tot vrut sa va scriu si sau nu am apucat sau am uitat.

Pentru fetele ale caror bebei au colici sau sunt constipati. Cautati in farmacii (sper sa gasiti si in Ro, daca nu incercati sa va procurati de pe aici) 4 Winde Öl, Wind Öl sau Windsalbe - un amestec de uleiuri eterice (chimion, anason..nu mai stiu ce, o multime..) cu care se maseaza burta bebelului in sensul acelor de ceasornic cateva minute. FACE MINUNI.
Unul dintre producatori e Tamany, cautati pe net, poate il gasiti.

V-am citit, o sa incerc maine sa va scriu mai mult, maine e zi fara mers la doc. Una pe saptamana...

chinico de Bea (13.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by Laura13
propun tema zilei apropo de moooooni: cum imbracati copii in casa? ca eu sunt stresata sa nu ii fie prea frig dar nici cald. eu ii dau body, salopeta si o vestuta, iar in picioare are botosei. temp in casa e de 22grade. cum fi se pare? el pare multumit, gangureste rade, nu e rece la maini si nici transpirat. intre timp au disparut si bubitele din par desi are in continuare caciulita. astept opinii, pt ca ne-au ramas mici multe salopete, trebuie sa ii schimb garderoba si am nevoie de idei.
pupici!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

Eu as renunta la vestuta si caciulita. La 22 de grade mi se pare destul de cald, as zice ca body si salopeta sunt suficiente.

Edit ca sa spun si de noi. Pe Cristi il imbrac de obicei doar cu salopeta, dar de regula sta in sacul de dormit, mai putin cand mananca si cand avem activitati. Cateodata ma mai apuca remuscarile si ii dau body (prefer cu maneca scurta, cu maneca lunga am impresia ca nu suporta), dar de regula mi se pare prea cald (si eu sunt o friguroasa de felul meu). Caciulita niciodata in casa, iar afara una singura groasa. In casa avem 21-22 grade.
Cred ca bebele meu e un adevarat canadian, se enerveaza daca ii e prea cald. Daca ati vedea bebelusii de aici! Si adultii! Pe unii ii vezi in toiul iernii in slapi, sau cu pantaloni scurti, am vazut si bebelusi in piciorusele goale prin magazine (ceea ce mi se pare cam exagerat).
In orice caz lumea pe aici e rezistenta la frig, ma uit ca si Roxana e calita ca un spartan. Face dus cu apa cel mult pe la temperatura corpului, cum incerc sa ii fac apa mai calda, cum striga ca e fierbinte. Brrr, eu as ingheta, dar ma bucur ca ea e rezistenta, ca taica-su care face dusuri scotiene cu mare placere.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput