Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

DOLORES si A-DEJU mersic mult pt.rasp. vostru prompt
Ehehe,are mama baiat mare,a dormit langa mami in pat ,bebe pe perna lui si mami pe perna ei,ca un om mare.
DOLORES dupa cat timp de la depunerea actelor ti-ai luat banii(prima),mie mi-au spus sa sun dupa 2 luni sa vad dc sunt pe lista,deci nici atunci nu sunt sigura ca-i iau.

deeaA de DAVID IONUT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salutare

suntem ok supravietuim iernii care doar putin si-a aratat coada :)

intrebare : cele care ati facut vaccinul infanrix a avut copilul vreo reactie adversa? dr mea pediatra zice ca nu va avea .....

pupici si o zi frumoasa !

D

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

dupa 2 luni

quote:
Originally posted by deeaA

DOLORES si A-DEJU mersic mult pt.rasp. vostru prompt
Ehehe,are mama baiat mare,a dormit langa mami in pat ,bebe pe perna lui si mami pe perna ei,ca un om mare.
DOLORES dupa cat timp de la depunerea actelor ti-ai luat banii(prima),mie mi-au spus sa sun dupa 2 luni sa vad dc sunt pe lista,deci nici atunci nu sunt sigura ca-i iau.

deeaA de DAVID IONUT

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Stiti ce ma enerveaza pe mine cel mai tare la statutul asta de mamica? Faptul ca nu mai apuc sa-mi beau cafeaua calda. Nu stiu cum reuseste, dom'le, dar de indata ce termin de facut cafeaua, el hotaraste sa se maraie vreun sfert de ora, parca sa-mi faca in ciuda.In fine, lasa ca mai creste el putin.....gasesc modalitati de razbunare .
Scuzati....buna dimineata! La pranz, ca pana acum am facut si eu una-alta pe aici, am leganat brotacel marait.....le stiti prea bine...

Apropo de zicala "am 2 luni si sunt turbat", patentata aici pe forum. Luni, in cabinetul medicului, am vazut un tabel urias pe un perete, cu dezvoltarea copilului. Erau diverse capitole, printre care si ritmul veghe/somn/mese - ei bine, daca la 1 luna, la 3 si tot asa mai departe, erau puse diferite valori, stiti ce scria la 2 luni? CRIZA. Asa ca se pare ca turbatii nostri mici reactioneaza "ca la carte".

Mai vroiam sa zic ceva, dar batranetea asta......revin!

Raluca lui David Calin (28 nov)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Mai hraneste cineva copilul cu lapte praf formula hipoalergica ! Cine poate sa-mi dea mi multe detalii cand se recoamnda cat se da kestii din astea!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

poze bb

"Opreste trecerea. Stiu ca unde nu e moarte nu e nici iubire , si totusi te rog: opreste, Doamne, ceasornicul cu care ne masori destramarea."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

quote:
Originally posted by danita

salutare

suntem ok supravietuim iernii care doar putin si-a aratat coada :)

intrebare : cele care ati facut vaccinul infanrix a avut copilul vreo reactie adversa? dr mea pediatra zice ca nu va avea .....

pupici si o zi frumoasa !

D

BeBelusca

Danita,Rares al meu dupa Infarix hexa a facut 37.5 temp. iar la infarix penta(cel de la 4 luni )a oracait cat l-a controlat d-na dr.in gatutz si la plamani ,dupa aceea a adormit,i-am saltat usor pantalonasul si nici macar nu s-a mai trezit cand i-a facut vaccinul.A tras un pic piciorusul cand i-a bagat serul dar atat!!! S-a mirat si doctora !!
Mie mi-au spus de la Giulesti cand ii fac vaccinul sa-i bag preventiv cu jumatate de ora inainte un supozitor pt.temp.I-am bagat si nu a facut figuri.

veronici
mamica lui Rares Stefan

Mergi la inceput

AZI ma duc la ginec.la control..ultima oara am fost la cel de 6 sapt...ma cam doare operatia..cam rau,dar banuiesc de la ce...aceasta durere poarta numele de david....el e vinovatul,iar maine ma duc cu el la vaccin

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

VERONICI SUPERBE POZELE DE LA BOTEZ,COPILUL TAU E TARE FRUMOS,IMI PLACE MULT DE TOT.SA VA TRAIASCA SI SA FIE INTR-UN CEAS BUN.

37.5 ESTE TEMPERATURA??????

poze dolores
album David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Hop si eu, acum cat doarme.
Sunt foarte mandra: Calin a dormit azi noapte de la 12 pana la 7:15 dimineata. Si asta e a 2-a zi cand se trezeste asa, tot la fel s-a trezit si ieri. I-am dat laptele iar dupa aceea a adormit iarasi, pana pe la 10, a mai marait el din cand in cand, dar vad ca s-a-nvatat si baga cate un deget in gurita si adoarme la loc.

La vaccin tot nu m-am dus ca iarasi a tusit dimineata, si nu stiu ce sa mai cred, tuseste uneori si sec, probabil i se usuca gatul peste noapte, dar uneori mai tuseste si cu mucozitati. Nu-i curge nasul, n-are febra, e totul OK, nu tuseste des, dar tuseste. Ce sa fac, ii pot face vaccinul in conditiile astea sau nu, ca mi-a fost teama si nu l-am dus, iar azi stau cu ochii pe el sa vad cand anume tuseste, cum si cat, ca sa ma duc maine la doctorita sa stiu clar ce sa-i spun.

Va spuneam ca am fost la Bucuresti, la spit. Grigore Alexandrescu, de fapt ma programasem la Diagnosis, si cand sa plecam de-acasa am primit un tel ca d-nul dr are o operatie de urgenta si nu poate veni la consultatii la cabinet, asa ca ne-am dus a 2-a zi, miercuri, la spital unde era de garda. Am fost cu o ditamai lista de intrebari, m-a lamurit, un dr foarte de treaba, si in concluzie:
-ptr hipospadias trebuie operat in toamna, in sept- oct, nu-mi poate garanta ca va reusi operatia din prima, depinde de la pacient la pacient
-ptr hernia ombilicala trebuie pus leucoplast dar numai de un doctor si schimbat leucoplastul cam saptamanal si sa speram ca va trece; ne-a recomandat o fosta eleva de-a dansului, in prezent doctorita la spit de pediatrie de aici la care am si fost si care-mi schimba leucoplastul
-ptr hidrocel-ca si d-ala are la testicolul stang- a spus ca spera sa se retraga pana la 1 an. Am vazut ca ati discutat si voi aici de asta.
In concluzie, ne vom duce iarasi in Bucuresti in martie sau aprilie si inca o data in iunie, dupa care va urma operatia in toamna, de care imi este groaza, si de operatie si de anestezie, si de spital si de multe altele, dar ma gandesc ca este mic si nu va sti mare lucru, iar in doctorul la care am fost am incredere, am vorbit si cu alte mamici care si-au operat copiii tot la el si tot de asa ceva.
Asta este, prefer sa nu ma gandesc , pana in toamna mai este, si multumesc lui Dumnezeu ca este sanatos si nu-i ceva mai grav , la cate am citit pe forum, m-am ingrozit. Ma rog sa reuseasca operatia din prima , in rest...cu Dumnezeu inainte.

Bambo, cand aveti botezul? Si noi ne pregatim ptr sambata viitoare, pe 10.

Fug ca s-a trezit.

Roxana,deCalin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza.. la pranz...
Am intrat sa pup toate mamicile.. azi sint super prinsa cu treaba prin casa, totul este cu fundul in sus, sper sa ma lase Luca sa termin curatenia...
O zi frumoasa si multa sanatate voua si bebelusilor vostri..
Pupici

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca varsta Luca

Mergi la inceput