Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 14
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by Ralumat
Stiti ce ma enerveaza pe mine cel mai tare la statutul asta de mamica? Faptul ca nu mai apuc sa-mi beau cafeaua calda. Nu stiu cum reuseste, dom'le, dar de indata ce termin de facut cafeaua, el hotaraste sa se maraie vreun sfert de ora, parca sa-mi faca in ciuda.In fine, lasa ca mai creste el putin.....gasesc modalitati de razbunare.
Scuzati....buna dimineata! La pranz, ca pana acum am facut si eu una-alta pe aici, am leganat brotacel marait.....le stiti prea bine...
Apropo de zicala "am 2 luni si sunt turbat", patentata aici pe forum. Luni, in cabinetul medicului, am vazut un tabel urias pe un perete, cu dezvoltarea copilului. Erau diverse capitole, printre care si ritmul veghe/somn/mese - ei bine, daca la 1 luna, la 3 si tot asa mai departe, erau puse diferite valori, stiti ce scria la 2 luni? CRIZA. Asa ca se pare ca turbatii nostri mici reactioneaza "ca la carte".
Mai vroiam sa zic ceva, dar batranetea asta......revin!
Ralucalui
David Calin (28 nov)
poze
ref treaba cu cafeaua... mai stim noi pe cineva :))
Pupicei, Ingeras
de
Maya Maria (16.12.2006)
ingeras26a spune:
Astazi ma duc si eu la controlul de 6 saptamani si de-abia astept sa ne dea si noua verde ![]()
Eu ma simt excelent, operatia arata de zici ca am nascut acum 5 ani, mai am de dat jos 6 kg, iar bb este delicioasa. De-abia astept si bb 2, as vrea sa iau AC pana la sf anului, apoi sa raman iar insarcinata, daca ma ajuta DD sa reusesc mai repede decat prima data...
BB Maya este cumintica, nu ma pang de nik. Noaptea papa o data, dar dupa aceea adoarme imediat la loc.
Noi avem botezul pe 14 aprilie, ca-l facem mare, pt ca nu am facut nunta (nici cununia civila) si toata lumea vrea sa vina...
Petrecere frumoasa celor care aveti botezul acum!
Pupicei, Ingeras
de
Maya Maria (16.12.2006)
Dia1609 spune:
roxana, ce-i hipospadias???
veronici, tare dragut Rares, grasunel si frumos 
Dia
de
Oana (29.11.2006)
varsta Oana
poze OANA
luna 1
luna 2
doradora spune:
quote:
Originally posted by ingeras26a
Astazi ma duc si eu la controlul de 6 saptamani si de-abia astept sa ne dea si noua verde
Eu ma simt excelent, operatia arata de zici ca am nascut acum 5 ani, mai am de dat jos 6 kg, iar bb este delicioasa. De-abia astept si bb 2, as vrea sa iau AC pana la sf anului, apoi sa raman iar insarcinata, daca ma ajuta DD sa reusesc mai repede decat prima data...
BB Maya este cumintica, nu ma pang de nik. Noaptea papa o data, dar dupa aceea adoarme imediat la loc.
Noi avem botezul pe 14 aprilie, ca-l facem mare, pt ca nu am facut nunta (nici cununia civila) si toata lumea vrea sa vina...
Petrecere frumoasa celor care aveti botezul acum!
Pupicei, Ingerasde
Maya Maria (16.12.2006)
hai ca ne luam de mana, intram si la aspirante, si la anul ne mutam la odisee din nou
chris +
alexandra varsta alexandra
poze bebe alexandra
Lavinia_P spune:
Buna ziua,![]()
asa rau il doare,saracutzul..ca fac iar depresie.Azi noapte numai cu el pe burta am dormit.In greutate a laut140 in loc de 200.tre sa pun cura de slabire in cui,sa vad daca isi revine.
dandusa,ma bucur ca okioasa ta nu are nimik.
de la mihaitza.Tu cum ii dadeai debridatul?De cate ori pe zi?
mirona, am intrebat pediatra de Ecoli.A zis ca daca nu are febra,nu vomita si ia in greutate sunt doar colici (chiar daca scaunele sunt verzi).Sa incerc Debridatul.
nu mai am chef de nimic..
"minunea mea"
roxana c. spune:
Dia, cand am venit eu din maternitate mi se pare ca tu erai inca in spital si d-aia nu stii cat eram de disperata. Hipospadiasul este o malformatie a uretrei. In loc sa fie in varful putei, este undeva mai jos, sub puta. Nu se stie cauza ptr care apare si se rezolva doar pe cale chirurgicala. Eu citisem ca apare la 1 din 300 de copii(in general baieti, foarte rar la fetite), iar doctorul mi-a spus ca in urma cu cativa ani era 1 caz la 1000 de copii, acum cativa ani 1 la 300 ptr ca in ultimii 2 ani sa fie 1 la 100 si tinde sa fie si mai si. Este un subiect la "parintii intreaba, parintii raspund " pe aceasta tema, unde am primit multe informatii de la mamici care au trecut prin asta.
Chris, mi-a placut faza " cu stanga scriem la odisee si cu dreapta la scutece". 
Fug sa ma tund.
Roxana,
de
Calin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
veronici spune:
quote:
Originally posted by roxana c.
Hop si eu, acum cat doarme.
Sunt foarte mandra: Calin a dormit azi noapte de la 12 pana la 7:15 dimineata. Si asta e a 2-a zi cand se trezeste asa, tot la fel s-a trezit si ieri. I-am dat laptele iar dupa aceea a adormit iarasi, pana pe la 10, a mai marait el din cand in cand, dar vad ca s-a-nvatat si baga cate un deget in gurita si adoarme la loc.
La vaccin tot nu m-am dus ca iarasi a tusit dimineata, si nu stiu ce sa mai cred, tuseste uneori si sec, probabil i se usuca gatul peste noapte, dar uneori mai tuseste si cu mucozitati. Nu-i curge nasul, n-are febra, e totul OK, nu tuseste des, dar tuseste. Ce sa fac, ii pot face vaccinul in conditiile astea sau nu, ca mi-a fost teama si nu l-am dus, iar azi stau cu ochii pe el sa vad cand anume tuseste, cum si cat, ca sa ma duc maine la doctorita sa stiu clar ce sa-i spun.
Va spuneam ca am fost la Bucuresti, la spit. Grigore Alexandrescu, de fapt ma programasem la Diagnosis, si cand sa plecam de-acasa am primit un tel ca d-nul dr are o operatie de urgenta si nu poate veni la consultatii la cabinet, asa ca ne-am dus a 2-a zi, miercuri, la spital unde era de garda. Am fost cu o ditamai lista de intrebari, m-a lamurit, un dr foarte de treaba, si in concluzie:
-ptr hipospadias trebuie operat in toamna, in sept- oct, nu-mi poate garanta ca va reusi operatia din prima, depinde de la pacient la pacient
-ptr hernia ombilicala trebuie pus leucoplast dar numai de un doctor si schimbat leucoplastul cam saptamanal si sa speram ca va trece; ne-a recomandat o fosta eleva de-a dansului, in prezent doctorita la spit de pediatrie de aici la care am si fost si care-mi schimba leucoplastul
-ptr hidrocel-ca si d-ala are la testicolul stang- a spus ca spera sa se retraga pana la 1 an. Am vazut ca ati discutat si voi aici de asta.
In concluzie, ne vom duce iarasi in Bucuresti in martie sau aprilie si inca o data in iunie, dupa care va urma operatia in toamna, de care imi este groaza, si de operatie si de anestezie, si de spital si de multe altele, dar ma gandesc ca este mic si nu va sti mare lucru, iar in doctorul la care am fost am incredere, am vorbit si cu alte mamici care si-au operat copiii tot la el si tot de asa ceva.
Asta este, prefer sa nu ma gandesc , pana in toamna mai este, si multumesc lui Dumnezeu ca este sanatos si nu-i ceva mai grav , la cate am citit pe forum, m-am ingrozit. Ma rog sa reuseasca operatia din prima , in rest...cu Dumnezeu inainte.
Bambo, cand aveti botezul? Si noi ne pregatim ptr sambata viitoare, pe 10.
Fug ca s-a trezit.
Roxana,de
Calin(9.11.2006),Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)
Roxana si puiul meu are hernie ombilicala dar si inghinala care trebuiesc operate in vara la Gr.Alexandrescu de dr.Laura Gherghe. Cu D-zeu inainte sa se faca si puiutii nostri bine! Dar ce inseamna hipospadias?
veronici
mamica lui Rares Stefan
veronici spune:
Acuma nu ma mai opresc din scris...
Noi nu mai avem colici de la 4 luni dar pe la ora 17 ne apuca o stare de agitatie(maraiala)pana la baie.Voi aveti din astea?
veronici
mamica lui Rares Stefan
flore26 spune:
hello, la toata lumea.
in sfarsit apuc si eu sa va scriu.zilele astea am fost foarte ocupata si stresata.am avut botezul duminica, asa ca de sambata a inceput stresul.sambata a venit mama la mine sa stea cu alessia, si noi am umblat toata ziua prin oras sa facem ultimele cumparaturi.cu alessia nu am avut treaba, papat si dormit.duminica, recunosc am avut foarte mari emotii.totul a fost bine pana a venit nasa sa ne imbrace.alessia dormea si a trebuit sa o trezim.a plans pana am ajuns in masina.la biserica doua reprize de urlat si apoi s/a linistit.botezul l/am tinut la restaurantul unui hotel, asa ca printesa a avut camera unde a stat cand cu bunicile, cand cu strabunica.mai greu a fost cu somnul.s/a linistit abia marti, adica ieri, cand am reusit sa revenim la programul obisnuit.ma bucur ca am scapat si de asta.chiar aveam emotii pentru ca e si foarte frig afara si ma gandeam sa nu raceasca.dar e totul ok.am pierdut foarte multe aici pe forum.am apucat sa citesc in reprize.o sa citesc tot cum adoarme ea.o sa pun si poze, de indata ce o sa am.pusi la toate.
Mirona spune:
salutare fetelor,
am sosit si noi de pe afara - iar am stat 2 ore si jumatate. Le doarme Kara la aer ... de le rupe. Uneori mai doarme si cand intram in casa - alteori NU.
Ma si gandeam - Doamne cat or fi scris fetele azi ... iar nu ajung sa le citesc ... si iata-va ... doar doua pagini?
ruxandra_sb mercic
. Deja trecem inpoi (treptat) pe formula integrala - cred ca totul a fost de la baby Drink si de la zaharul cel contine. Astept rezultatul analizei.
a_deju merci de Pm - cand stiu ceva concret - dau Pm la fata. 
roxana c. inca nu a plecat Dani - sambata asta. Daca nu oi mai intra un timp pe forum - o sa va dati voi seama de ce. 
Lavi stiu astea - a mea mai vomita uneori.
Astept rezultatul - pe sambata e gata.
veronici depinde cand e baita - la noi e la ora 7 si incepe maraiala pe la 6 - dar si de foame si de somn - eu o mai culc o juma de ora - apoi cand se trezeste ne jucam pana la ora baitei.
-ici la bebe Rares
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

. Si asta e a 2-a zi cand se trezeste asa, tot la fel s-a trezit si ieri. I-am dat laptele iar dupa aceea a adormit iarasi, pana pe la 10, a mai marait el din cand in cand, dar vad ca s-a-nvatat si baga cate un deget in gurita si adoarme la loc.