Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (9)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

indiferent ce se intampla nu trebuie umblat DELOC la el.mie asa mi s-a spus.am patit la fel,dar l-am lasat asa

quote:
Originally posted by deeaA

Buna dimineata!Atata am avut noi chef sa dormim,doar pana la aceasta ora si acum avem chef de vorba,sper sa mai adoarma ca eu la ore dastea nu prea am chef de vorbit,dar cred ca n-am incotro.
FETELOR PLEASE ajutati-ma cu un mic sfat-vaccinul din maternitate a copt si azi dimineata cand sa-l schimb s-a spartsi nu stiu ce sa-i pun acolo,eu doar l-am curatat cu niste vata si cu apa fiarta si racita.Sa-l las asa liber sau sa-i pun ceva?
F ug ca dupa cum am spus are chef de vorba dar tre sa fie si ascultat,nu sa vb.de unul singur.

deeaAde DAVID IONUT

dolores si David Cristian -22.11.2006-

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

diana,5 pic de vit c

poze dolores
album David Cristian
www.youngnutrition.net/member/tickers/61338/ticker4.png" target="_blank">catre primul anishor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by deeaA

Buna dimineata!Atata am avut noi chef sa dormim,doar pana la aceasta ora si acum avem chef de vorba,sper sa mai adoarma ca eu la ore dastea nu prea am chef de vorbit,dar cred ca n-am incotro.
FETELOR PLEASE ajutati-ma cu un mic sfat-vaccinul din maternitate a copt si azi dimineata cand sa-l schimb s-a spartsi nu stiu ce sa-i pun acolo,eu doar l-am curatat cu niste vata si cu apa fiarta si racita.Sa-l las asa liber sau sa-i pun ceva?
F ug ca dupa cum am spus are chef de vorba dar tre sa fie si ascultat,nu sa vb.de unul singur.

deeaAde DAVID IONUT

ti-a raspuns si dolores f bine: nu trebuie umblat. da, poti sa tamponezi cu compresa sterila f bine inmuiata in apa, ca doar si cand ii faci baita practic cureti si locul respectiv, dar doar sa tamponezi, nu sa setrgi apasat, intelegi tu... o sa treaca si asta. la noi s-a "spart" de vreo doua ori pana acum, inca e putin rosiatic si umflat, dar nu am observat sa se planga eric ca il doare, il asez de multe ori intentionat pe manuta respectiva, sa vad cum reactioneaza, si totul e ok.
pupici :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an

Mergi la inceput

bambo ,se vede si la tine.dupa cine crezi ca m-am luat?

am fost si mi-am ridicat prima pt nastere.195ron

poze dolores
album David Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Intru cam rar pe aici si abia daca pot citi cateva pagini.Lui Rares ii place mult la mami in bratze si.....ma intelegeti! Scriu greu cu o mana cand in cealalta am 6 kg.
Pun cateva poze de la botez(6 ian) si cateva mai recente.
Va pupic pe voi si pe nazdravanii vostri de bebei.

veronici
mamica lui Rares Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Gata,am pus pozele,va pup.

veronici
mamica lui Rares Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Noi de cateva zile am descoperit un joc nou: "bb din oglinda". Ne uitam in oglinda si acolo gasim un bb pe care-l tine mama in brate. Pare simpatic asa ca-i zambim. Sau ii zambim lui mami? Confuzie.. voi ce ziceti??

Ralumat, ne-am mai revenit. Am impresia ca acum vrea el sa-si scoata o masa.. sa vedem.. Voi?

Mirona stai linistita, mamica draga. Cum sa te invinovatesti?? Si de ce? Cand era Matei bb eram asa terminata si mi se parea totul atat de greu, ca traiam numai ca sa vina w-e si sa-l las cateva ore cu mama, sa pot iesi si eu cu barbata-meu in oras. Si asta de cand avea vreo 3 saptmani...

Cu luatul in greutate: 5-600 g in luna a 3 a este in limitele normalului, este adevarat in partea inferioara, dar NORMAL. Probabil c-a luat si mai putinel luna asta c-au tot fost schimbari in alimentatie: uite sanul, nu e sanul, uite lapte X, ba nu lapte Y. Totusi, eu as reveni la concentratia normala de lapte praf ca s-o mai salte un pic la gramaj.

Laura13 esti din Buc? c-as vrea si eu maseuza sa vina acasa...

Chinico imi pare rau ca bb Bea are necazuri. Sper sa fie bine.

Dandusa, Dolores vedeti ca puii vostri sunt bine mersi?!
Ce ma bucur c-am nimerit-o!
Off, off grea meseria de mamica cand iti tremura sufletul pt orice.

Dorsilia, stejar extrema urgenta. Ce m-am gandit eu:
- daca aveti loc cheama pe cineva (mama, matusa, strabunica) sa stea cu voi ca sa te ajute; altfel e mai rau
- angajeaza pe cineva si 8 ore acum pan ce trece perioada de criza, apoi mai vezi tu. Acel cineva poate, dupa o vreme, sa ramana si cu cei mici si tu sa iesi singura. De exemplu cand ii scoate la plimbare tu poti iesi in lume sau poti dormi, privii un film, etc.
- daca se poate trimte-l pe Dani macar cateva zile/saptamana la bunici. Daca sunt in alta localitate trimte-l vreo 2-3 saptamani ca intr-o vacanta. Suna un pic dur, mai ales daca e obisnuit numai cu tine, dar cred ca mai important decat o mama prezenta este o mama echilibrata si nu una terminata si gata sa clacheze.
- nu-l mai lasa pe Dani sa manance porcarii (pufuleti & co) intre mese. Nu pateste nimic, n-o sa moara de foame, ci o sa manance mai cu pofta la masa urmatoare. Altfel nu mai iese din cercul vicios.
- roga-l pe tati sa petreaca mai mult timp cu Dani, ca sa nu mai resimta asa acut noul intrus din familie
- gateste cantitati mai mari si congeleaza-le.

Dianocica, inspectat inventia. Trecut testul!

Dianarus si celalte mamici, stati linistite si aveti incredere. Chiar daca bb-i vostri nu rup inca cantarul, ca altii , or sa creasca si ei mari si voinici. Important este ca sunt sanatosi. Va inteleg, c-am avut perioade la Matei cand tremuram pt fiecare suta de grame castigata. Iar 1350 g/6 sapt e super bine. Peste 200 g/sapt!!

Veronici, ce mami fericita! Si ce Rares grasunel si ochios!

Dolores s-o pupi pe Cleo din partea noastra.

Roxanica, pe unde umbli????????

Yagmur, Donia, Bambo, Aelita, Chris, Asiza, Adina, Roxana_c, Ktrinel, Monica, Dia, ingeras si restul mamicilor .

12 saptamani

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

buna dimineata
am fost harnica dis de dimineata. am coborat la administratia financiara- e treaba cu masinile in leasing. nu am facut nimic, 1 pt ca era coada si bebelina era singurica, deci nu am putut astepta, iar cu nenorocita asta de viroza nu am riscat sa o aduc in aglomeratie, si 2-nu am procura de la alex. in orice caz, amenzile am auzit ca ar fi intre 20 si 200 de lei, adica maximum 2 milioane, ceea ce nu e chiar capat de tara. desteptul de alex s-a trezit tarziu sa imi spuna sa merg sa vad ce e de facut, asa ca asta e.azi e ultima zi.
a propos de masini, gata, marit matizul. sa ii fie de bine. iau in loc un c3, care e mai sigur decat matizul. alex nu ma lasa sa o iau pe bebelina cu matizul, iar eu nu ma prea descurc cu a lui-v-am mai zis eu: atingi doar un pic frana, intepeneste masina, plus ca e muuult mai mare, si parcatul sau alte manevre ma cam chinuiesc. ce sa fac, atata pot. dupa ce am luat carnetul, am facut 5000 km cu matizul, dupa care am stat in pat 9 luni de sarcina + 1 luna dupa bebelina, si are pretentia sa imi si placa animalul lui de masina, de 2 ori mai lunga si m ult mai lata! so oricum imi trebuia si mie alta masina, ca dupa ce e gata casa nu o sa mai stau in centru si o sa am drum destul de lung de facut.

roxana c multumesc de intrebare. nu e nimic grav, bebe e ok, dar nu a putut soacra-mea sa vina si am luat-o pe alexandra cu mine la controlul de 6 - 7 saptamanai.

vorbind de control, ne-a dat unda verde, spre fericirea lui alex. urmatoarea vizita intr-un an, si daca vrem putem tot atunci sa ne apucam de al 2 lea copil. a zis ca arata f bine operatie-pe interior, ca pe exterior am constatat si eu, si nu se arata a fi probleme, in sensul ca nu e devreme. mi-a precizat insa ca 1 an se refera la conceptie, la care se mai adauga si intervalul pana sa raman + sarcina ca atare. ok, nu am nimic de obiectat. si daca aveam, tot aia era.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

neata fete cucuiete

noi raportam o noapte cam agita - a vrut de mancare tot la 3 ore.
ma duc sa citesc din urma

Raluca cu Adina Andreea 12.11.2006

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Salutare fetelor!
Hai sa va binedispun de dimineata.

Dialog tata-fiica:
F: - Tati vreau desene!
T: - Da Di, are tati niste desene f. frumoase, dar tu azi nu ai fost cuminte deci nu vezi desenele.
F: - Atunci da-mi niste desene urate.

Mai poti sa fi suparata pe ea? Nu! (dar nici desene n-a vazut)

Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si Diana Andreea (04.12.2003)
poze

Mergi la inceput