Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (147)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

RALU
Diana acum tot se agatza de mine,vrea in bratze la birou ... adica sa mai ia ea cate ceva lucrusoare si de p-aci de fapt
Cred ca nu mai rezista pana la 21,incercam sa o punem la nani macar o ora,ca se impleticeste deja la mers de oboseala!

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

dACA ATI VEDEA CUM ARATA CASA MEA ACUM....

Nici ciorbitza nu am facut-o, am tot verificat pe poze, multe mi-au gresit, nu sunt 100 ci 85 si mor de nervi.
I-am sunat, cica se rezolva ca au gresit aia nu stiu ce.
Culmea e ca mi-au facut 4 poze cu soacra. In loc de 1, pai ce fac cu 3? le arunc, sau vorba lui vara-mea: o pune Clau in portofel .

Silvi ce copil super ai, auzi...sa nu doarma cu tine in pat. Si ii plac popicele?
Pune o poza cu tine satena, ca sunt tare curioasa.

gata, fug la hranit plodul si la facut papica. asta a dat iama in oalele mele .

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Moni, eu am noroc azi ca a d.ormit strumfa aproape trei ore,a cum s-a trezut si i-am servit cina pe fimuletele cu Marco.A cum trecem la joaca.
a

Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> Am un anisoooor!

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

Dav a fost la o gagica de a lui care face un an sambata,e englezoaica,s-au jucat f mult,dar fiecare separatnu prea se plac copii astia mici intre ei deloc.A dormit de la 5 la 6 neintors si fara suzi si a papat cand s-a trezit mamligutza cu branzica si smantana.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

offffffff ca l-am laudat pe Alain si azi n-a vrut sa manance dacat supa, peste si iaurt doar a gustat...
Giova el niciodata n-a vrut sa doarma cu noi nici daca mergem undeva nu doarme in alt par decat patutul lui, noi pe unde mergem mergem cu patut cu tot.... Am pus aici 2 poze de azi, un acu mine si una cu bb.Sincer nu imi place cum mi-a iesit culoarea dar m-am enervat ca m-am vopsit de cateva zile si mi-e iesit un blond portocaliu si aratm la lulu asa ca am zis ca iau o pauza cu blondul ca nu mai am nervi de el. http://www.dropshots.com/silvi

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Va multumesc de aprecieri...ati vazut si voi ce cearcane am in dotare dupa noptile astea nedormite...in we o sa imi revin ca raman singurica in Cluj, vin ai mei dupa Alain si il duc la Nasaud, eu raman pana luni ca am curs luni. Mie imi placea mai mult blonda dar acum iesisem un blond aiurea ca nu am mai avut timp sa merg la coafor...sa ma tot bibilesc cum faceam de obicei.La vara o sa mi-l mai deschid.
Anasol si la mine au venit niste prieteni cu fetita lor care e deodata cu Alain dar nu prea s-au jucat impreuna, nu stiu de ce...

Silvi si bebe Alain 19.01.2006

Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna gagici...
L-am vazut pe Marco care e superb in montaj, pe frumoasa Anastasia, si pe frumuselul de Alain
Am intrat sa ii spun la Irina ca am terminat cu testul de coproparazitologic a lui Sandra si a iesit negativ.
Deci Sandra a luat urmatorul tratament naturist:
Giardinofug- 3x1 timp de 10 zile.
Helmiflores-6 picaturi x3 timp de 10 zile
Giardinofug 3x1 timp de 10 zile.

La copii mai mici probabil dozajul e altfel dar astea sunt medicamentele cu care Sandra a scapat, si cu medicamentele de farmacie (nu mai stiu ce) nu a scapat.
Fetelor pe mine ma scuzati ca o sa am interventii scurte si fara sa citesc ce scrieti decat asha "printre" ca sincer nu mai am nervi cateodata de citit Deabia astept ziua de 17 februarie sa se termine sesiunea asta.
O seara placuta va doresc
Giova, ti-am lasat mesaj la montaj Ce ciuda imi e ca nu am facut si eu o poza dinaia..vezi tu de care
Maraki? cum sunt sunetele? Mi le-a instalat si eu dar is moldoveneste

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Silvi chiar am vrut sa-ti spun ca arati obosita. Te cred si eu dupa noptile astea albe... of, of...
Maraki mi-a trimis mie kitul cu sunetele pt. mess.cele ale lui Ingrid. Nu am id-ul tau sa ti le trimit.
Bianca acum ma uit.Bine ca a iesit ok analiza lui Sandra.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Acum am vazut-o si pe Dia a lui Moni....Eu vad ca s-a scimbat mult fata de acum vreo luna...e mai blondutza ...Moni..pe cand vedem un motz acolo?
Denisa...vezi ca te-am intrebat ceva mai de dimineata si acum am cautat sa vad daca ai raspuns si nu am vazut...cred ca ai sarit peste intrebare

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Moni, credeam ca m-am exprimat aiurea dar nu, ai inteles tu ce ai vrut. Am spus ca sunteti slabi nu ca strangeti dupa Diana ci ca sunteti maniaci cu ordinea. Eu sunt mai comoda, chiar ma enerveaza sa fie tot aranjat la linie.
rali, am cumparat Nan de la nestle fara lactuloza, ala NH.. de la cine este?
Mai asa m-am enervat..a ciupit-o pe Ioana un purice Imi vine sa arunc in strada cainele in momente ca asta.

daniela13w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput