Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (147)
Raspunsuri - Pagina 20
marchplayer spune:
O sa cumpar si eu iaurt din ala Rali.
Ciudat este ca dr asta mi-a interzis sa-i mai dau lapte dar iaurt are voie si supa de pui cu legume. Iaurtul zice sa-l fac eu in casa..dar imi bag picioarele ce naiba!!! Eu numai in bucatarie sa stau, mie nu-mi place sa fac mancare.
Bee si ioana tot cu Milumil se hraneste. Sa vad in seara asta daca il accepta. Eu sincer nu stiu de la ce s-a stricat la burtica fata..banuiesc eu ca ar fi de la rosii dar chiar n-am de unde sa stiu..poate de la parchet

Moni cred ca din acest motiv sunteti fata slabi amandoi...pai daca as face asta toata ziua....as muri!!!
daniela
13w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
monica70 spune:
RALI da,e ok mami,doar ca vrea sa fiu si gospodina perfecta ca ea,ceea ce n-am de gand,nu ca n-as putea sau n-as stii,ci n-am chef
Nu vreau si gata 

Nu e prioritatea mea la ora asta,mai bine imbrac papusile si animalele cu hainele Dianei,spre marea ei distractie
(trebuie sa vi-i pun odta pe Dino sau pe papusa Ana cu caciulitza de bebe ,cu manusi si cu hainele Dianei 
)
Tocmai a mai bagat doua iaurtzele mici ... si eu niste trufe 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
anasebe spune:
March Am citit in nu stiu ce revista, cum ca iaurtul e bun la diaree. Asa o fi, habar nu am.
ana +
tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
ralirali spune:
MAi, iaurtul are fermenti care ajuta flora intestinala. Eu i-am mai dat o perioada Acidophilus de la California Fitness. nu mai stiu, parca ii dadeam un sfert de pastila din aia odta. Da si tu o cautare pe net si vezi. De cate ori a avut Anastasia semne de diaree, nu rau si apos si multe multe scaune, eu i-am dat iaurt, dar i-am dat HN25, care aduce cu Milumilul si e tot lapte de diaree. Pai Moni, cum palaria mea nu esti gospodina bunca cand zici ca strangi de o mie de ori jucariile???
Ralu si strumfita Anastasia(01.01.2006)
www.dropshots.com/ralu" target="_blank">Poze si filmulete Anastasia 1,
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun
www.dropshots.com/anastasia4 " target="_blank"> Am un anisoooor!
Poze cu familionul
monica70 spune:
DANIELO aia crezi tu bre,pai pana nu era Diana nu eram tot slabi
?
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
ralirali spune:
Si mama e cu stresul cu ordinea si curatenia, dar ea nu imi cmenteaza. de cum intra in casa se apuca de trebaluit si eu nesi' m-am invatat si las casa vraiste in fiecare seara..vase de cu seara, jucarii, haine. vai ce bine e cand vin acasa si gasesc casa luna. Diferenta e ca eu nu pot sa fac nimic cu strumfa ca se agata de mine, dar cu mama nu zice nici pas si isi gaseste si ea de lucru in jurul ei.
www.dropshots.com/anastasia2" target="_blank"> 2, www.dropshots.com/anastasia3 " target="_blank"> 3 si primul Craciun
Poze cu familionul
silvi_2005 spune:
salutare si de la noi.Am vazut montajul pus de Giova, e bestial.....tare mult mi-a pacut, felicitari pentru inspiratia cu care ati facut pozele.
Alain a stat cuminte pana am citit dar acum nu ma mai lasa in pace....
Fug sa ma joc cu el, o sa intru dupa ce se linisteste si adoarme.Offff ca mi-am amintit ce greu imi era singurica zilele astea, tare bine mai e cand e si mama si mai facem cu schimbul noaptea.
Alain nu doarme cu mine Giova, l-am pus de cateva ori dar nici vb sa adoarma.
Vreau sa va zic ca azi am facut o schimbare radicala...m-am facut blond inchis...de fapt e aproape saten.Ma vad asa de schimbata ca nici nu-mi vine sa ma uit in oglinda......Va puo, revin mai tarziu.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
silvi_2005 spune:
Ca vorbeati de curatenie, la mine vesnic sunt jucarii aruincate pe jos dar m-am obisnuit.Alain a primit azi un set de popice de la soacra mea..
sa vedeti distractie
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
monica70 spune:
RALU pai nu-s gospodina decat eventual in We sau cand am chef,in rest vin acasa de la birou si nici nu stiu ce am prin frigider (nici nu-s curioasa
) ,de obicei imi incalzeste Ghitza mancarea si dimineazta el imi pune pachet ... Mami tot imi zice ... vezi ca ti-am lasat aia si ailalta si sa faci asa si pe dincolo ... si eu cum imi zice asa uit
ca mi se falfaie ... si face gura ca ce macare sa imi faca daca nu i-am scos nu stiu ce din congelator cum a zis ea bla bla
... etc.
Ceva de genul asta 

MONI
de
ralirali spune:
Se uita acum strumfa la pozele ei cu crema pe bot si a inceput sa zica "cah" si sa se strambe.
Poze cu familionul