Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (147)
Raspunsuri - Pagina 22
Giova spune:
Ce moratel sunt sunetele alea pt. mess. Mersi Ingrid
.
Bianca e mortala poza, dar...nu mai stim cand e facuta, deoarece e cu cam. video si nu are data setata si nici pe comp. nu-mi arata, ca la pozele cu ap. digital.
March lupta si tu cu purici, ca eu m-am luptat destul.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Biancas spune:
Eu tot citesc pe aici ce ati mai scris...
Mai Giova.,..mie mai logic mi se pare sa puna o taxa pe zi si cand il duci platesti, cand nu..nu platesti. La noi la cresa asha e, bine ca nu e particulara e de stat. Cat ziceai ca e taxa? 350? Nu mai stiu...
De cand mergeti la cresa??
Ioi..nush daca as putea sa am inima sa il las pe Dani inca intre straini
March..
la motzata cu cocosu
...
Si Dani a fost la socrii duminica si a venit acasa cu o piscatura pe obraz. Acum e atata de umflata, mare si rosie umflatura aia
. L-am dat cu fenistil gel ca alceva nu stiu daca e voie si daca il ajuta. Dar e foarte umflata falca de la o piscatura
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
Denisam spune:
Bianca- tzi-am raspuns la intrebare, nu ai citit tot,legat de ce am mers la job, ca in vara as vrea sa stea la cottage cu buni si noi si ca din sept de cand raman singura cu 2 kinds o sa o duc part-time la gradi, asta e planul, dc nucumva va cerea ea full-time acolo
In rest am vazut poze si am raspuns acolo.Pupici ca is rupta deja de spate
Denisa
Denisa
16+ si
'de
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Biancas spune:
Am vazut acum Denisa...scuze...
Multumesc de raspuns, ai dreptate- e greu sa fii singur fara parinti si fara nimeni.
Sincer acum te inteleg, inainte nu am inteles de ce ai dus-o la cresa daca tot o sa stai iar acasa.

Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)

Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
anasebe spune:
Ingrid, Gio Mortale sunetele. Am ras de nu mai pot! Multumesc fetelor!
ana +
tiberiu (13.01.2006)
petrecere Tibi
poze Tiberiu , www.dropshots.com/anasebe" target="_blank"> filmulete(1)
varsta Tibi
AndreaM spune:
Am venit si noi de la vaccin si acum doarme Andrusca. Saracuta a plans asa de tare, ma tinea asa de strans si nu vrea sa imi mai dea drumul, offf... Acum se incarca si pozele de la ziua ei si dau linkul imediat. Am inceput sa cautam casa, ca ne mutam, in week-end mergem sa vedem cateva. Pupici la toti bebei bolnaviori.
Diana mamica de bebe Andrea
AndreaM spune:
Uitati si pozele, sper sa va placa. Pupici dulci de la noi.
http://new.photos.yahoo.com/elvisrambu/albums
Diana si bebe Andrea
silvi_2005 spune:
Va multumesc inca o data de aprecieri.
Giova sunt intr-adevar rupta de oboseala ca de 3 zile dorm cate 3-4 ore/noapte si Alain vrea tare mult in brate acum, cred ca e morait de la dinti, nici nu stiu ce sa mai zic....
Daniela daca vrei formula fara lactoza iti recomand Nan, este Milupa HN25 dar e o porcarie, eu una n-as bea-o decat sedata asa ca ce sa ne asteptam de la ei?
Bee, cum mai e Ana?Sunteti mai bine?
Denisa cred ca se va obisnui f repede Emma si n-o sa mai vrea acasa,
asa fac piticotii dupe ce se obisnuiesc cu copii.
Bianca bravo ca ati scapat !!!
Noi rasturnam intr-o veselie popice prin casa, rade piticotul meu in hohote.
Am uitat sa va intreb ceva, eu de cateva zile ii indulcesc ceaiul cu miere, f putina pun ca nu-i place dulce dar am observat ca are scaune mai moi.Oare isi revine sau o sa fiu nevoita sa revin la zaharul brun? Mai dati careva miere la puisori?
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
monica70 spune:
HEllO am tras un pui de somn impreuna cu Diana de la 19 la 20,45 io,Diana nu stiu,un pic mai devreme,eu credeam ca e cu Ghitza,dar ea s-a trezit si s-a zbenguit prin camere,el era la bucatarie cand am facut ochi ... Ea tot venea la mine la pat ,mergea in camera de zi iar venea ... de fapt m-am trezit de tot dupa ce a aprins Tv si a dat tare 
![]()
![]()
Hai sa ma uit si la ultimele poze si revin ...
MONI
de
DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
anasol spune:
Si io ma chinui sa pun niste poze cu dav chel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)