Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (40)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

quote:
Originally posted by puiudana2004

www.flickr.com/photos/13932096@N00/377257013/" target="_blank">Buna dimineata
LA MULTI ANI SERGHEI,DAVID,ROBERT!!!

Dana si Andrei (6 mai 2006)

Varsta Andrei

Pai cu-asa un zambet numai o dimineata frumoasa putem avea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

quote:
Originally posted by abibrinza

Luana,Steluta,Aura,Virgi,Oana, multumim mult de aprecieri.Nu e Victor un voinic dar e al nostru si e un scump, care de cateva minute s-a aruncat in cap de pe canapea.Dar i-a trecut repede.

Aura, da, poza e in campus facuta.Noi aici stam caci sotul meu lucreaza la centrala.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

Pai si al meu sot tot acolo lucreaza si de aia am recunoscut peisajul.

Mergi la inceput

Stiam eu ca mai uitasem sa mai frelicit pe cineva, era vorba de Biencuta Danielei care merge singurica. Acu sa te tiiiiiiii

Ellax e superb zambetul de ieri de Buna dimineata.

Virgi felicitari pt. Luana care papa singurica. E super.

Angelicaaaaaa sper din tot sufletul ca sunteti bine si cand ai timp intra si spune-ne doar "Buna" sa vedem ca nu ne-ai uitat. Asta e valabil pt. toate mamicile care n-au mai intrat de multpe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Buna! hai a tot astept sa vad vreun mesaj de-al carminei, sa ne spuna ca nu era sarcina extrauterina, sa ne spuna ca e, totusi, bine, dar nimic, nimic.. nici la noi, nici la mamici... sunt tare trista pt tine, carmina, imi pare rau, dar, cum au spus fetele, poate ca bb vroia sa fie fulgulet. partea buna e, daca poate fi o parte buna in povestea asta, ca poate tratamentul tau si adrenalina aia i-ar fi facut rau lui bb, si asa...iti tin pumnii sa mergi mai departe!
miki, sa stii ca si la noi se trezeste noaptea ilinca, acum i-am facut urmatorul program, de vreo 10 zile, asa, deci pe la 21.30-22 cam 250-300 de ml de creale cu lapte, pe urma pus la san inca vreo 5-10 minute, dupa care somn pana la 5 dimineata, papa tzitzi vreo 5 minute, se scoala iar la 7 pt alte 5 minute si se trezeste definitiv la 9. asta e, mai bine de-atat nu se poate, eu sunt multumita ca nu se mai scoala din ora in ora, cum a facut paa acum. a, eu ii pun in cerealale de seara cam 4 picaturi de macerat de tei argintiu, se gaseste la plafar la noi, si nu stiu daca datorita lui e sau datorita mesei mai conistente de seara.
de magda mai stie cineva ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

LA MULTI ANI SERGHEI, DAVID, ROBERT si ERIK MARCUS!!

Arleena, Gabi, Ildi, super pozele!!! Ce-si arata ciresele noastre dintzocii!!!

Buna dimineata, Andrei si tie!!

Va sarut, ma duc sa pregatesc piureul domnisoarei care s-a trezit...

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

quote:
Originally posted by Steluta

LA MULTI ANI SERGHEI, DAVID, ROBERT si ERIK MARCUS!!

Arleena, Gabi, Ildi, super pozele!!! Ce-si arata ciresele noastre dintzocii!!!

Buna dimineata, Andrei si tie!!

Va sarut, ma duc sa pregatesc piureul domnisoarei care s-a trezit...

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Multumim

Mergi la inceput

Cami si mikiion si eu mai alaptez, si da se mai trezeste si noaptea sa pape san. Mai rau e cand o ia la sanatoasa in 4 labe prin pat si nu mai vrea sa doarma si eu sunt cheauna de somn. Sa vezi atunci cum eu ii bag tata in gura doar doar s-o culca la loc si el se intoarce sa plece[bang. Si stati linistite fetelor ca daca bebeii nostri se trezesc noaptea asta nu inseamna ca-s neaparat bolnavi sau mai stiu eu cum(auzi handicapat, mikiion sa nu mai faci copilul asa ca te parasc lui cand creste).

Arleena super bancurile.
Luana promit ca osa incerc sa citesc si eu, la cata relama ai facut trebe neaparat sa imi fac timp ca sa ma bine dispun.

Ildi frumosfok David.

Mergi la inceput

Dana e super Andrei cum ne da binete.

Mergi la inceput

Luana hai ca am reusit sa citesc printre picaturi ce ne-a trimis tu. Uite un mare de la noi. Sa va pove si de fi-mea: Eu inbalcon intindeam rufele, ea dupamine vine simaintreaba in continuu;mami ce faci? Eu raspund:intind rufele.
Ea: mami ce faci?
Eu: intind rufele
Ea ma mai intreaba de cateva ori la care eu nervoasa ma abtin sa nu o comentez. Apoi ea: mami, intinzi rufele?

Sau cu tac-su, care era pe net nu stiu ce cauta
Ea: tati ce faci?
El: caut ceva
E:tati ce faci? si tot asa dupa care tac-su exasperat raspunde:ma dau cu sania in congelator.
Ea; tati ce faci
El tace
Ea: tati te dai cu sania in congelator?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Aura, aveti un Matiz?

Ildi, Dana, frumosi si bucalati cireseii vostrii!

Camelia, Daria e o scumpica!

Victor m-a capiat astazi.Si cand a venit taica-su la pranz a fost tot un zambet.Dupa ce a iesit taica-su pe usa a inceput din nou.Eu am nevoie de liniste sa-mi treaca si mie toate ale mele si el ma tine in miorlaituri.

Victor se trezeste si el sa serveasca o tzatzica de 2-3 ori pe noapte.Acum e bine ca vreo 2 luni m-a capiat cu trezitul din ora in ora.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

Mergi la inceput