Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (40)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

quote:
Originally posted by puiudana2004

www.flickr.com/photos/13932096@N00/377257013/" target="_blank">Buna dimineata
LA MULTI ANI SERGHEI,DAVID,ROBERT!!!

Dana si Andrei (6 mai 2006)

Varsta Andrei

Dana - ai o minune de baiat! Fotomodel, ce mai!!

Mergi la inceput

DianaR - povestea cu ceaiul am acceptat-o fara sa stau prea mult pe ganduri si m-a bucurat enorm ca o sa-mi scap copilul de un chin cu o parere oficiala de data asta, stiind de acasa ca orice copil trebuie sa bea ceai. Imi aduc aminte si acum momentele neplacute din copilaria mea, cand mama imi dadea ceai cu forta, ba mai mult mi-l baga zilnic in geanta cu care ma duceam la gradinita. Cand am auzit ca aici ceaiul este interzis copiilor, mi-a parut rau ca nu m-am nascut aici
Si daca tot mi-am adus aminte de neplacerile din copilarie, a mai fost ceva care m-a marcat: " dresurile pentru copii". Ciorapii aia imposibili care se mai gasesc si in zilele noastre, care mi-i dadea pe sub pantaloni uneori. Cat am suferit din pricina lor!!!

Mergi la inceput

Cami - poate reusesc sa fac maine niste poze, ca in ultima vreme am fost asa de ocupata ca nu i-am mai facut nicio poza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Arabela nu avem Matiz. Avem un Chevrolet Spark, dar seamana cu Matizul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Salutare!
Raportam si noi iesirea celui de-al doilea dinte.
Miki, si eu alaptez fara sa-i fi dat vreodata completare. Dar Alexandra de la 3.5 luni nu se mai trezeste deloc noaptea. Acum cu dintisorii s-a trezit in noaptea in care i-a crapat gingia si ma gandeam ca poate ii este foame. I-am dat sa suga, dar nu a fost prea interesata.
Ea are 4 mese pe zi, din care 2 de lapte si 2 de solide. Dimineata la trezire, la ora 8- lapte, pe la 10.30 sucul din mar, morcov si portocala, dupa care doarme pana pe la 12, 12.30. Cand se trezeste papa piureul de legume cu carnita/ficatel/ou, apoi pe la 17,17.30 papa fructe cu branzica si cereale fara lapte sau cereale cu lapte cu branzica, sau iaurt cu banana si cereale, iar inainte de culcare suge. Cam asta e programul nostru zilnic.

Oana si Alexandra (12 iunie 2006)
http://new.photos.yahoo.com/iatco.oana/album/576460762382637203

/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Aura, sotii nostrii cred ca se cunosc.O mai fii cineva de aici care il cunoaste sau are legatura indirecta cu al meu Dragos, caci tu esti a doua persoana care are legatura cu el.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Buna ziua la ciresele,
Diana R, Steluta, Yulip, va multumim mult ptr ca ne-ati raspuns la problema noastra cu febra mare (am avut si 39.8) care nu trecea si nici nu stiam de la ce e... Eu am tratat-o cu antitermice in continuare, sperand ca o sa apara ceva in plus, sa ma lamuresc de la ce e... ei bine, nu a aparut... si in vreo 4 zile a si disparut complet... iar copilul meu dupa atata foame, manaca si doarme saracutu...
Numai ca intre timp m-am faultat eu... Am avut un hematom de la ski care s-a inflamat si s-a infectat si azi nu am mai rabdat si am cerut parerea la vreo 4 doctori la noi in spital care au fost de acord ca trebuie incizat... altfel zis- curaj gaina ca te tai- Mi-au scos de acolo tesut de necroza urat rau si mi-au dat sa iau Zinnat (cefuroxim), pediatra insa mi-a zis sa iau Augmentin ca asta trece mai putin in lapte...Voi ce stiti de treaba asta? ce antibiotic e mai bun ptr infectiile astea de piele? Oare e bine sa alaptez in continuare, desi iau antibiotic? A mai incercat cineva?
Multam de raspunsuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daryana spune:

Carminuta, am citit ce ti s-a intamplat si imi pare atat de rau... pur si simplu nu am cuvinte... sper numai sa treci cu bine peste perioada asta si sunt sigura ca bucuria pe care ti-o da Mihnea acum te ajuta mult...
Arabelasunt alaturi de tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Daryana nasa mea in timp ce alapta a luat augmentin si a continuat sa alapteze. Un sfat mai exact nu iti pot da ca nu-s in domeniu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Daryana, merge si Zinnatul si Augnmentinul, au spectre asemanatoare si se pot lua in alaptare. Deci cum vrei, eu zic sa mergi pe ce ti-au dat chirurgii ca ei au mai mare experienta cu antibioticul strict pe bucatica lor de medicina. Pupici sa te faci bine!

Aura, ioi ca asa imi face si fiu-miu sau se face ca n-a auzit: ce zis la mine? si apoi clasicul de ce repetat la nesfarsit...

Incarc niste filmulete facute astazi. Uite unul: "ce mai face fiica-mea..."

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

Mergi la inceput