Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (40)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Am uitat sa spun ca Luana nu bea ceai, nu i-am dat niciodata. Parca v-am mai spus ca aici ceaiul este interzis copiilor. Dupa Choy ceiul constipa sau provoaca diaree, ceaiul agita, ceaiul este un medicament care se da in functie de boala, unui copil sanatos nu trebuie sa-i dai ceai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Gabi25 - am vazut pozele si filmuetul. Ce frumos s-a ridicat draga de ea. Spune pa!!! Ce frumos trebuie sa fie!! Ai o fetita scumpa foc.

Luana se ridica de gratiile de la patut sau de picioarele mele....dar cade in fundulet repede. Ii este frica sa puna pasi la stanga sau la dreapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'Neata livada draga!!

Mai fetelor nu mai plecati din livada ce vreti sa ramanem cu spatii libere si in locurile goale ce sa punem .. plopi?!! Noi vrem cirese si gata!!

Ella foarte frumoasa Ana..

Virgi merci frumos de raspunsul cu limbile.. ma gandeam eu ca ceva de genul asta dar eram curioasa ca daca noi avem de luptat numai in doua limbi la voi trebuie sa fie si mai complicat cu trei.
Si mie imi place mult sa calatoresc si exact cum spui tu acum mi-e dor de tara cand sunt acolo mi-e dor de aici.. greu de impacat.
Cand ai vreme poate ne mai pui si noua pozici cu Luana scumpa.

Oana pai daca si Paul al tau striga poate ii facem cantareti la opera

Cat despre premergator noi nu am luat si sincer acum imi cam pare rau. stiu ca pot sa apara tot felul de probleme dar pe noi ne-a cocosat Soficu findca vrea sa stea numai in picioare si nu pe loc trebuie sa se plimbe agata de ce? pai de mainile mamicii sau ale taticului si cum taticul are servici mai scapa mami insa.. de doua zile doarme noaptea cu pansament cald la coloana ca nu se mai poate.

Arleena merci frumos de raspuns si incurajare..iti spun sincer ca noaptea Sofia doarme cu noi, macar asa prind si eu somn odihnitor cat de cat.
Stim ca si Alex al tau( ii si cheama la fel.. Alex si Alexandra..hihihi) e nascut pe 8 mai.. va urmarim indeaproape..!!

Luana excelenta pastila de ras!! Si eram asa de obosita .. dar nu ma culc pana nu termin de citit!!Multumim!!

Gabi25 super filmuletul si pozele.. am ramas si eu si sotul cu gura cascata.. cum se ridica Daria singurica si face "pa"Jos palaria!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Arleena merci pentru portia de ras!!

Ildi cum mai citeste dragul de David revistele..cu masini!!Si studiaza atent calculatorul.. ce simpatic!!

Nici noi nu bem ceai.. de fapt pana nu am inceput "diversificarea" nici apa nu i-am dat ca aici asa se recomanda.. daca bebeii sunt alaptati la san nimic altceva ca cica iau din laptele de mama tot ce au nevoie inclusiv lichide.

gat fug acum sa facem nani!
pupam ciresele!!

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Buna dimineata!

Gabi, chiar asa ce pat dragut are Rares! Daria e tare haioasa, face ce face si fiica-mea (doar ca ea nu face pa...). La noi nu are acces la continutul sertarelor ptr ca cele de jos au ramas golite sau lipite din epoca Vladut... Acum am gasit in Ungaria niste sisteme de blocat sertarele si vrem sa le montam sa putem umbla mai usor la sertare iar pruncii sa n-aibe acces.

Ildi, dulce David, am mai spus. Ce=or fi avand pruncii astia cu revistele?

Virgi, ce bine bea apa si lapte Luana... Dar totusi din cate spui solide nu papa f multe, oricum mai bine ca fiica-mea... A mea nu prea bea apa, ia ceai nu i-am dat ptr ca nici eu nu sunt adepta ceaiului...

Ella, desi apreciez pozele de buna dimineata, totusi de ce nu mai scrii si tu cate ceva despre voi? Hai ca imi e dor de voi!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

quote:
Originally posted by CamiM

Dana felicitari lui Andrei pentru dintisorul nr 6!!

Arabela foarte dragalas Victor!! Vorba Dianei doar atatea poze? mai vrem!!

Daniela deja merge singura Bianca? Felicitari!!

Steluta si Sofia maraie in timpul mesei.. diferite tonalitati: avem maraitul nemultumit, maraitul multumit si maraitul care zice bine fie mai inghit si lingurita asta! Oricum perfer cand maraie decat atunci cand scuipa sau improasca peste tot cu mancare...

Cami & Sofia
poze Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiudana2004 spune:

www.flickr.com/photos/13932096@N00/377257013/" target="_blank">Buna dimineata
LA MULTI ANI SERGHEI,DAVID,ROBERT!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

Andrei buna dimineata ! Esti tare vesel azi, se vede ca ai dormit bine noaptea trecuta....

Laura si puiuta Teodora (28.04.2006)
http://new.photos.yahoo.com/lv_panait/photo/294928804106269152/3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by a_daniela

Buna ciresici,
Intram si noi sa raportam un mare progres:)De 2 zile Bia "merge" singurica, adica face 3-4 pasi singura. Ea merge tinuta de manute, de mobila, in tarc, dar acum isi da drumul la manute si o ia usurel...

Dani&Bianca-2cornute
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dani2876/my_photos

Felicitari!!!!
Si iti spun un mare mutumesc pentru scrisoare!!!

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3 si 4www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

quote:
Originally posted by mikiion

quote:
Originally posted by DianaR

Mihaela, nu cred ca nu mai ai lapte. Cand esti acasa se alinta si suge mai des, cand ai lipsit s-a strans mult lapte odata si a dormit ultrasatul. Eu in locul tau nu i-as da completare, da-i mai mult lapte cu cereale seara de ex, dar nu biberon.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

DaianR biberon oricum nu as fi putut sa-i dau. Ca il roade. La fel ca si suzeta. Deci cu canuta cu cioc ar fi fost incercarea. Azi am luat una noua de la avent care are ciocul si mai moale si bea mai bine din ea( apa sau apa + suc). Dar nu cred ca depaseste 60ml pe zi. De ce ? Ca doar are lapticul lui mami .....
Problema mea nu e ca nu doarme noaptea. Deja m-am obisnuit cu programul. Si eu m-am trezit toata viata sa beau apa, de 2-3 ori pe noapte. Acum beau eu apa, si bea si el lapte

Ma gandesc doar daca nu a fost un semn ca de fapt nu-i mai ajunge laptele meu.Si ca ar fi cazul sa-i mai dau ceva.

Si ma alatur si eu lui Cami. Mai spuneti fetelor care mai alaptati daca alaptati si noaptea. Ca sa nu ne mai stresam inutil ca suntm singurii pe lumea asta. of. comparatiile astea. Cand spun cuiva( daca am curajul sa spun) ca al meu se mai trezeste noaptea, sunt privita ca o mama de copil handicapat.

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Si eu alaptez noaptea,stai linistita.Delia are 7 luni (pe 29 a implinit)si inca se mai trezeste noaptea.S-a intamplat de vreo 4 ori sa nu se trezeasca decat dimineata pe la 5-6,am alaptat-o,s-a culcat si s-a mai trezit la 9.Asta e ora ei de trezire finala:9.Dar de obicei ,se culca dupa ora 22 ,se mai trezeste intre 1-2 noaptea,si apoi dimineata,intre 5-6.

[b]Alina si bb Delia (7 luni)[/b]

http://http://new.photos.yahoo.com/cireaseaf/albums/

Mergi la inceput