Cirese de Mai-Iunie 2006... cu bancurile lor (40)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Gabi vad ca nici tu nu ai somn de esti la ora asta pe forum ,sa-nteleg ca nu esti obosita ?

Am vazut pozele noi cu Daria ,ah si celelalte le-am vazut ,superb patul lui Rares .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

va lansez si eu la o portie de ras...pe maine dimineata

In Rai sf petru vrea sa constriasca un gard si organizeaza o licitatie.la licitatie se prezinta un rus, un neamt si un roman.
Rusul se ofera sa faca gardul pt 5000 de $;si-i explica sf petru:4000 dau pe materiale si 1000 e castigul meu.
neamtul:eu sub 7000 nu-l pot face;5000 dau pe materiale si 2000 iau manopera pt ca-i lucru nemtesc.
romanul:eu ti-l rezolv la 25000!sf petru revoltat:cum chiar atata!?da cum ai calculat?romanul i-i explica:10000 eu 10000 tu si 5000 i-i dam la rus sa faca gardu!

Sotul vine acasa hotarat sa isi tapeze sotia de niste banuti, asa ca-i spune:
- Draga mea, daca vrei sa mai facem dragoste, trebuie sa te gandesti si la mine, asa ca, de azi inainte, pentru o partida de sex normala, tariful pe care va trebui sa-l platesti este de 10.000 de lei. Pentru 50.000 poti avea o partida super, iar pentru 100.000 de lei, una ca-n filme.
Zis si facut. Seara, sotia se aseaza in pat, gata dezbracata. Sotul, un pic nedumerit, da sa o intrebe ce are de gand, cand aceasta ii arata pe noptiera o bancnota de 100 de mii de lei.
- Ei, smechero, zice sotul, vrei direct una ca-n filme!!!
- Nu iubitule, zece normale.

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by arleena

va lansez si eu la o portie de ras...pe maine dimineata

In Rai sf petru vrea sa constriasca un gard si organizeaza o licitatie.la licitatie se prezinta un rus, un neamt si un roman.
Rusul se ofera sa faca gardul pt 5000 de $;si-i explica sf petru:4000 dau pe materiale si 1000 e castigul meu.
neamtul:eu sub 7000 nu-l pot face;5000 dau pe materiale si 2000 iau manopera pt ca-i lucru nemtesc.
romanul:eu ti-l rezolv la 25000!sf petru revoltat:cum chiar atata!?da cum ai calculat?romanul i-i explica:10000 eu 10000 tu si 5000 i-i dam la rus sa faca gardu!

Sotul vine acasa hotarat sa isi tapeze sotia de niste banuti, asa ca-i spune:
- Draga mea, daca vrei sa mai facem dragoste, trebuie sa te gandesti si la mine, asa ca, de azi inainte, pentru o partida de sex normala, tariful pe care va trebui sa-l platesti este de 10.000 de lei. Pentru 50.000 poti avea o partida super, iar pentru 100.000 de lei, una ca-n filme.
Zis si facut. Seara, sotia se aseaza in pat, gata dezbracata. Sotul, un pic nedumerit, da sa o intrebe ce are de gand, cand aceasta ii arata pe noptiera o bancnota de 100 de mii de lei.
- Ei, smechero, zice sotul, vrei direct una ca-n filme!!!
- Nu iubitule, zece normale.

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

LA MULI ANI Serghei , Robert , Erik

Pentru cine are chef si timp ,am pus cateva poze noi,asa ca sa nu ne uitati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

ILDI uite ca mai scriu unul sa vezi ca tot nu dorm. La ore de astea pot sa stau si eu la calculator linistita fara sa traga nimeni de mine, sau sa aiba nevoie de cate ceva . Am studiat si pozele tale....ai un copil tare studios, nu lasa nimic necitit, nici macar cutiile de la cereale. Cea mai tare e aia cu "papucei"de casa.
ARLEENA tari bancurile
LUANA am ras de simt ca imi iese ficatul afara dupa ce am citit cateva pagini cu povestile Simonei...super.

Si strig si eu azi un LA MULTI ANI: SERGHEI, ROBERT SI ERIK!!!!!

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

quote:
Originally posted by DianaR

Mihaela, nu cred ca nu mai ai lapte. Cand esti acasa se alinta si suge mai des, cand ai lipsit s-a strans mult lapte odata si a dormit ultrasatul. Eu in locul tau nu i-as da completare, da-i mai mult lapte cu cereale seara de ex, dar nu biberon.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)

Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

DaianR biberon oricum nu as fi putut sa-i dau. Ca il roade. La fel ca si suzeta. Deci cu canuta cu cioc ar fi fost incercarea. Azi am luat una noua de la avent care are ciocul si mai moale si bea mai bine din ea( apa sau apa + suc). Dar nu cred ca depaseste 60ml pe zi. De ce ? Ca doar are lapticul lui mami .....
Problema mea nu e ca nu doarme noaptea. Deja m-am obisnuit cu programul. Si eu m-am trezit toata viata sa beau apa, de 2-3 ori pe noapte. Acum beau eu apa, si bea si el lapte

Ma gandesc doar daca nu a fost un semn ca de fapt nu-i mai ajunge laptele meu.Si ca ar fi cazul sa-i mai dau ceva.

Si ma alatur si eu lui Cami. Mai spuneti fetelor care mai alaptati daca alaptati si noaptea. Ca sa nu ne mai stresam inutil ca suntm singurii pe lumea asta. of. comparatiile astea. Cand spun cuiva( daca am curajul sa spun) ca al meu se mai trezeste noaptea, sunt privita ca o mama de copil handicapat.

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com
Virsta Marc

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by daryana

Mikiion, din cum descri tu programul lui Marc, cred ca problema e mai degarba faptul ca el nu adoarme decat la san... El se trezeste noaptea si nu stie sa se culce la loc decat sugand... Trebuie treptat sa il inveti sa se culce singur, de exemplu, chiar daca adoarme la san sa il trezesti cand il pui in patut sa fie consitent ca adoarme singur... Daca ii bagi biberonul nu o sa faci decat sa inlocuiesti sanul tau cu biberonul... Vezi pe net ca sunt tot felul de articole despre asta...
Ela X, ce buna e cafeaua cu ratusca dimineta !

Multumesc daryana! Dar din pacate nu e nici o noutate. De prin noiembrie ma «vaiet» ca am problema asta. ( Atunci pe la 5 luni a devenit evidenta)Macar acum i-am facut un program in care coincide suptul cu perioada de dormit. Ca prin noiembrie era dezastru......

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

Virsta Marc

Mergi la inceput

26octombrie de acord cu tine cu :«veti vedea, peste cateva luni, unii vor fugi prin casa, altii vor turui, dar pe la doi ani vor ajunge in exact acelasi loc, dpdv al dezvoltarii. »

Virsta Marc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

Buna dimineata ciresici!

Ela
- vazut printesa vesela. Ce dulce e! Iti vine s-o papi toata.

Claudia - a invatat singura. Ar bea apa din 10 in 10 minute. Apa n-o refuza niciodata. E trista cand in loc sa-l ia pe cel cu apa il nimereste pe cel cu lapte si-l arunca cat poate ea de tare.
In premergator am pus-o de la 6 luni jumate. Eu cred ca i-a facut si ii face bine in ciuda teoriilor citite de mine pe net. Se simte independenta in el, poate sa ajunga in orice colt, poate sa inchida cu usurinta TV, e fericita ca poate sa traga de draperii, cu alte cuvinte nu voi renunta la el pana va merge in picioare. Nu regeret ca i l-am achizitioant desi m-am gandit mult inainte s-o fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgi spune:

quote:
Originally posted by zax

quote:
Originally posted by virgi

Salutare livada!!!

Am reusit in schimb s-o fac sa pape singura. Ii pun biberul cu lapte si cel cu apa langa ea. Cand ii este foame/sete se serveste singura. Stie sa spuna apa foarte corect. Bea cam 700 ml apa /zi. Pe timpul zile papa numai solid, iar lapte cam 1l pe timpul noptii. Norocul meu ca-l bea singura si nu trebuie sa mai stau langa ea sa-i tin biberonul.

WOW!! Pe langa faptul ca mi se pare extraordinar ca papa singura, desi dupa parerea mea cam devreme, 700 ml de apa si un litru de lapte mi se pare enorm. Esti sigura ca nu mai curge si pe langa ? Si solide cam cat mananca?

Dana si Horia Alexandru (18.06.2006)

POZE
Horia Alexandru

Nu curge nimic pe alaturi. Noile ei biberoane sunt subtirele, il apuca cum ambele manute si-l tine strans sa nu cumva sa i-l ia cineva.

Solide papa cam asa:
dimineata iaurt cu fulgi de orez...maxim 5-7 lingurite.
La pranz papa ce-l mai bine ca are masa de fructe ( mere si pere) facute la cuptor in olita de lut. Am gasit de curand la market o olita de lut cu capac, mica numai buna sa-i pregatesc papa ei.
Seara ar trebuie sa fie masa de legume cu carne...dar abia se atinge de ea ( 3-4 linguri ). Ce ma ingrijoreaza pe mine este ca dupa fiecare lingura de ceva solid trebuie sa bea apa, altfel tipa de nu ma inteleg cu ea. Siu ca nu-i bine sa bea apa in timp ce manaca dar nu am solutie.
Seara dupa baie bea 400 ml lapte, adoarme si nu trec 2 ore ca se trezeste si trebuie sa am laptele deja pregatit. Si nu e ultima sticla pana dimineata.

Mergi la inceput