Bucurii de sept - oct 2006 ( 38 )
Raspunsuri - Pagina 25
CristinaGoji spune:
Itzy-Bitzy - si cum suporta papusica asa caldura mare in casa? Nu are iritatii pe sub pampers?
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
simoky spune:
Vazut Vladut si Maria!! Dragalasii de ei..pupici de la noi!
Tanima cand sughite David eu il iau in brate si-l bat usor pe spate..cateodata ii dau si ceai.
Cristina nici David nu apuca jucariile cu manutele..cred ca inca e prea mic..dar ne facem noi mari!![]()
Scumpik si eu am primit plicul respective in Carrefour si m-am apucat de strans ursuleti…am citit si intr-o revista despre promotie(parca revista Baby) si m-am si uitat pe net(dadeau acolo un site unde este regulamentul) si promotia tine pana pe 31.12.2007..asa ca spor la strans ursuleti!!!
Daca vreti sa primiti plicul respective intrati pe site la pampers.ro si va inregistrati acolo si-l veti primi prin posta!
CristinaGoji spune:
Sephora - ce bine ca ati scapat de infectie. Abia astept si eu sa dam lunea viitoare analizele si dupa aia vinerea viitoare sa vad rezultatul.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
DiaB spune:
CristinaGoji, nici Maia nu apuca jucariile. Adica e tine putin si apoi le da drumul.
Simoky, ati mai iesit la plimbari? Eu am iesit ca isteata ieri cu Maia, ca nu m-am incumetat sa scot capul pe fereastra si am stat in vantul ala juma de ora. Asa ca n-am mai iesit azi, drept rasplata ![]()
Diana, mami de Maia
Poze Maia
Ce fetita mare are mami...
itzy-bitzy spune:
Cristina pai pana acum nu am avut nici o pb ...nici eritem fesier nimic...eu stau acum doar in pantalonii scurti de pijama...fara tricou fara nimic...iar ea e in body si pantalonasi...neinvelita si fara caciulita pe cap...nici dupa baie nu ii mai pun...ca moare copilu de cald...doar ca tin pe calorifer un vas de plastic cu apa...ca i se cam usca nasucul...acum e ok
Bubulina mea apuca jucariile doar daca i le pun pe piept...si le ia singurica...iar cele care sunt mai mari de plus...le apuca ...dar nu mereu...uneori cad langa ea si tipa dupa ajutor
Azi a facut prima rostogolire completa de pe spate pe burtik. Pana acum se rostogolea doar de pe burtik pe spate. Si dupa ce s-a prins ea cum sta treaba s-a dus de la un capat la altul al patului prin rostogoliri repetate si zambete de bucurie. Vorba Alexxiei...s-a dus linistea mea tre sa fiu cu ochii pe ea cand o pun pe pat
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
Susa spune:
Buna seara mamici si bebici
Dupa alta umblatura pe la toate farmaciile din BV si imprejurimi m-am lasat pagubasa sa mai caut vitD injectabila..vorbisem cu medicul si mi-a zis ca sa iau si Ca gluconic fiole sa-i dau sa bea jumatate fiola/zi vreo trei zile inainte de vitD...dar nici asta nu se gaseste pe nicaieri...asa ca am cumparat siropelul Cipcal care contine si CA si VitD am sa-i dau o lingurita la 12h dupa cum a spus farmacista...si cum ii dadeam Vigantol 5pic/zi de o saptamana cred ca am sa le reduc din nou la 2pic/zi plus Cipcal...farmacista a zis ca e OK, am sa sun si medicul maine sa-l anunt sper ca e bine asa...
MamaLili la fel arata si coastele lui Lucas ..adica nu se vede nimic dar la palpare se simt un pic in relief cele din zona abdomenului, piciorusele ii transpira cateodata cand e acoperit dar are si mainile si piciorusele calde non stop si e foarte despuiat cand suntem in casa.....al meu copil are 8,1kg azi(mai avem 10 zile pana la 5 luni)...papa doar san si un pic de suculet de morcov+mar la pranz asa pt gust..
apuca tot ce prinde la mana si directia gurita cu ele...ieri ne uitam la televizor amandoi in pat iar eu eram invelita cu un cearceaf viu colorat la un moment dat simt ca se trage cearceaful de pe mine si cand ma uit Lucas era cu el aproape de gurita sa-l "guste"...azi i-am schimbat si suzeta ca a terminat deja doua atata a supt la ele...
Si eu insarcinata fiind pe vas mergeam aproape zilnic sa pap sushi..il anuntau pe sot colegii ca iar am fost pe acolo iar el venea in cabina si-mi spunea ca spera sa nu-i iasa copilul cu ochii oblici de la atata orez........
Vizionat Vladut super haios cu turban si dulcica Maria..
MamaLili Mathias e tare frumusel
Sephora la bebicul meu nu-i tremura buzita dar am sa ma uit mai atenta.
Am vorbit azi cu Ignatica..BB David e bine testul de azi e OK...ce m-am bucurat...mai scrie ea cand vine acasa..si mai are maine un test de facut...
Itzy ai fost mortala cu sanii in vant ...si la noi tot 25-26 grade in casa, centrala pe scara si zici ca suntem la mare..eu doar in sutien si chiloti iar copilul in pampers si body de corp spre disperarea soacrei care umbla cu paturica dupa noi cand vine in vizita...dar e intradevar cald...
si eu adun ursuleti ca am primit plicul in Carefour si mai am nevoie de 4 ... sa iau jucaria a doua ca-mi place tare...
cred ca sunt singura bufnita va pupic si ne auzim maine...
roxanae spune:

Vai ce am starnit cu vorbele mele
.Scuze nu a fost cu intentie.
Monique sanatate bebitei tale.
Cristina nici a mea fata nu apuca jucariile decat daca i le pun in manuta sau le are pe piept.Dar daca o apuca si zdrangane, nu o lasa pana oboseste.
Vazut poze cu Vladut
si Maria
- tare dulci, amandoi seamana tare bine cu mamicile lor.
Gety nici Sarah nu are lacrimi dar nici secretii la ochisori.In afara de masaj mai exista vreun remediu?
Rox
de Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)
poze
alexxia spune:
Tu ai vorbit serios cand ai spus ca ai crezut ca Sarah e uratica ??? Daca ai vorbit serios , chiar meriti bataita. E SUPERBA. Mi se pare mie sau e roscatica cu ochii albastrii
?
Alexxia
Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )
"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."
PERLELE RUTICAI Avem perle noi 
www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fi liber ?
usorlili spune:
Roxana, cum ai putut sa-ti ascunzi comorile? Ai doua fete supebe.
Sa-ti traiasca.
Dar tu, tu unde esti?
...si totusi exista iubire...
TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site...
usorlili spune:
quote:
Originally posted by itzy-bitzy
Usorlili ref la bebe 2...stii ca functioneaza legea compensatiei...?glumesc desigur...
Pai Itzy, m-am gandit si eu. Si m=-am hotarat: o chem pe mama, pe soacra-mea si eventual iau si o bona. nu ne-o birui bb2 pe toate 4

...si totusi exista iubire...
TUDOR (29.09.2006)

Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site...