Bucurii de sept - oct 2006 ( 38 )

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

Fetelor, eu bantui singura p-acilea.
M-am gandit. Pregatesc eu si maine dimineata voi doar o incalziti.

PS: Davidelu', te asteptam acasa cu vesti bune. Pupam si mamica.

...si totusi exista iubire...
TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site...

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca azi a intins si Tudor mana, pentru prima oara, dupa o jucarioara.
Va pup si noapte buna...sau ma rog, buna dimineata.

TUDOR (29.09.2006)

Mergi la inceput

Itzy, deci nu mai ajungi la doctor pentru analize?
Sephora si lui Tudor ii tremura barbitza cand are emotii (cand aude apa si stie ca-i ora de baie de exemplu). Tudor a avut (de fapt inca are) tremur la picioruse. Am intrebat pediatrul si mi-a zis ca-i ok atata timp cat daca-i pui contra cu mana se opreste. Am verificat si se opreste.

Gata, ma duc sa sterilizez bibe si fug la culcare. Voi deja ar cam trebui sa va treziti la ora asta.

TUDOR (29.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Noi va spunem Buna dimineata! Ca azi o sa avem multa treaba. De cautat prin ziare apartament, de mers la servici dupa adeverinta, de mers la banca pt. depus acte pt. imprumut, de mers la Primarie pt. cei 1.950.000, de platit lumina.... de, de, de.
Itzy, avea pe maini niste manusti mai grosutze, cele galbene cred, cu care o scot cand ies afara. Abia ne intorsesem de la dr. Manusi mai subtiri de bumbac ii mai pun cand e disperata sa-si bage manutzele in guritza. In rest, in casa o tin cu body fara pantalon si cu maneca lunga, pantalonasi si inca un "body cu totul" pe deasupra. Iar direct pe picioruse, sosetele de bumbac. Avea piciorusele cam reci.
Multumim tuturor mamicilor pentru aprecieri! Scriem mai spre seara!
Noi va pupam!

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mexxutza, unde-i cafelutza?

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Uite vinee....

Na ...ma trezit fiu'miu zicandu'mi ca cereti cafea...

Buna dimineata...merg sa citesc din urma ca mult ati mai scris si revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

"Neata
hop si eu in premiera la cafea...da ma duc inapoi la culcare...copil mancat, schimbat asa ca mai pot sa fur o ora de somn...la BV a nins toata noaptea dar cam uda zapada si nu e asa feeric ca la Vauva..va pup si o zi buna tuturor

Mergi la inceput

Pentru ca ieri nu ma lasat teroristu mic sa intru pe net va zic acum...BB David este bine..[bid]. Analiza a iesit bine...maine vin acasa.
David a fust foarte cuminte in timpul cistografiei(sper ca am scis corect)...un bb de nota 10.
Ignatica e suparici ca decaleaza astia mesele si cea mai cretina faza...ia luat cutia de lapte praf k nu au voie sa ii de-a la bb...ca ii da de acolo...

aa si ca mi-am mai adus aminte o faza...la internare ia zis o asistenta ca bb David este OBEZ....va vine sa credeti ce idioti si incompetenti sunt...

Mergi la inceput

Ieri s-a implinit un an decand am aflat ca sunt insarcinata...doamne cate emotii m-au luat dis de dimineata.

Am vrut ieri sa va zic dar nu am mai apucat.
Si ieri cand plangea Sebi ca nu stiam ce sa ii mai fac..ii zice tat;su " na anu trecut erai 2 liniute si nu ziceai nimic,azi esti mare si tare".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Vazut Vladutz in tinuta office si taliban, scumpel foc, Maria frumusica si finuta tare, are niste ochi superbi, pacat ca-s bolnaviori, dar lasa ca trece, o sa faca victime multe.

Lili sa vezi ce-ti fac eu tie, am luat teapa cu stralucirea aia, ma gandeam ca ai pus poze...
Apropo, cand ii difuzeaza pe columbeni ca eu nu-i gasesc niciodata.

scumpik despre ce ursuleti vorbesti? Eu is in plop...

Sephora si David a avut asa, buzitza de jos tremura, eu nu-mi facusem griji dar l-a vazut o dr. din spital si mi-a zis ca e normal si o sa-i treaca, asa a fost, acum. f rar prin somn mai tremura.

Ignatica si David va asteptam cat mai repede acasa.

Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.

Mergi la inceput