Bucurii de sept - oct 2006 ( 38 )

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Eloise - super tare comentariul "tinuta office cu pampers"! S Vladut e la fel de dulce ca intotdeauna.
Gety - ce bine-ti seamana fetita! Tre'sa fii o mamica tare mandra Nici macar nu se vede ca ar avea ceva la ochisori.
MamiLili, Scumpik, Eloise - am o intrebare la voi, ca tot avem copii aproape de-o varsta - ai vostri apuca jucariile singuri in mana? Ca am vazut pe Vladut de Eloise cum analiza foarte atent jucaria ce-o avea in manuta.

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

Gety, Eloise, sa va traiasca minunatiile, ca frumoase mai sunt!!!

Diana, mami de Maia (18.10.06)
Poze Maia
Varsta Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Hei ..seara buna!

Am adormit-o si eu pe mik si am citit repede ...

Am vazut si pozele:
Thea ce draguta este ea cu rochiat aia rosie...abia astept sa aiba si a mea parul mare sa ii fac codite

Matthias...l-am vazut de aseara, dar am uitat sa iti spun...ca am scris de rahitism si am uitat sa spun ca i-am admirat ochisoriimari si mirati in fata blitului...asa face si mik mea..

Vladut e la categoria bebei haiosi..imi vine sa rad mereu cat e de dragut cu freza lui si cu privirea aia...

Si Maria-Diana grasunica dulcica...ce obrajori are...Gety dar la voi e frig tare ...nu? Am vazut ca o tii si cu caciulita si botosei si manusi...Noi avem 25-26 de grade in casa...tin caloriferele inchise pana la jumate ca murim...si nu avem centrala...

Adriana_mica ti-l dau cu mare placere. Stabilim sa ne vedem...sigur. Sanatate lui Dudu

Lilina pai daca te-am facut sa plangi numai dupa cum am descris...inseamna ca daca ma vedeai ieri cum boceam ziceai ca cine stie ce tragedie e...sotul meu nu stia ce sa mai imi faca sa ma linisteasca si sa ma convinga de faptul ca nu moare copilu' daca nu ii dau san o zi...dar eu boceam cu niste lacrimi de crocodil... Biberonul l-a acceptat din prima ...ca i-am tot dat zilele astea ceai...si zeama aia de orez si morcov fierte...dar cred ca voia si titica draga ei....manca si se tanguia asa...mie mi se parea ca zice: vreau titica meaaaaa,,,, E zi si tu cum sa nu plang?

Tanima pt sughit eu ii dau un pic sa suga...daca nu vrea ii dau o lingurita de ceai sau o las asa si ii trece de la sine...odata s-a speriat si i-a trecut imediat cum a tresarit. Si eu o acopar la fel cand ies afara...de nici nu se mai vede...

Sephora can ii tremura buzita? mai mereu sau ocazional? ca mie mi se opare ca o vad cu suzeta tremurand uneori cand e adormita sau semiadormita...dar cred ca face cu limbuta asa ff repede ca nu imi dau seama...tu l-ai vazut exact cum ii tremura?

Scumpik eu nu stiu despre ce este vorba...

Mai voiam sa scriu ceva dar am uitat revin...

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

La Cluj ploua
SI eu il scot pe Vladic pe orice vreme, dar mai mult din alte considerente - il scot ca sa doarma, ca in casa nu prea doarme. Pot sa zic ccc ca aproape nu doarme deloc Si ieri era un vand si lapovita si tot am iesit, 1 ora. Azi insa am fost de 2 ori afara, cate 2 ore de fiecare data.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

CristinaGoji, Mathias nu apuca singur. Daca-i dau ceva in mana tine...dar nu prea stie ce sa faca. Ehh crestem noi mari.

Itzy, .

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mathias si mami stralucesc, vrei sa vezi?

Mergi la inceput

MamiLili- m-am linistit Credeam ca al meu intarzie cu dezvoltarea Si Vladic tinein mana daca-i pun jucaria, dar numai un pic, ca dupa aia o scapa. In schimb ii place tare sa duca mana mea la gurita si roade din ea de numa' Oare ce i-o fi placand la ea

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Dragelor va multumesc tuturor pentru cuvintele frumoase la adresa lui bebe.

Gety e tare dulce si rumeioara in obraji Maria, si e toata a ta, sotul n-a avut mare contributie.

Cristina, nu apuca singur jucaria, daca i-o dau eu o cuprinde in manutza, dar nu o ia singur. Apoi o tine mult, o agita, o studiaza. Cred ca e bine sa le dam zdranganele in manutze sa-si dezvolte dexteritatea.

A vazut si eu promotia d ela Pampers. Cum putem obtine cardul respectiv? In reviste scrie ca din magazine, dar in magazine n-am vazut nimic de genul asta. Am strans si eu de-a ursuleeeetzi...

Sper ca David al Ignaticai a trecut cat mai usor peste investigatiile medicale de azi si ca n-a fost prea dureros pentru micutz. Maine se intorc acasa, nu?

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

L-am dovedit,sper insa sa nu m-a dovedeasca el la noapte....
Itzy el s-a nascut cu buzita aia tremuranda,la inceput mai tot timpl insa acum doar cand se enerveaza.Trece,am inteles ca sunt fregvente cazurile,ai mai tremura vreunui bebic?

A venit rezultatul la analiza noastra,nu avem bacteria deci de unde a luoat-o copkilul?Se pare ca maternitatea,doamne astept rezultatul ca pe nu stiu ce !

Adriana bine ca bebelul nu e grav,sanatate multa.

Io mami de Matteo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Lili ce dragutz straluciti voi !
Stiam si eu o kestiutza dragutza cu un pinguin care scrie un text... sa vad daca o gasesc...

Andra si Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

quote:
Originally posted by Mirabelac

Itzy deci revii la alaptat, f. bine, ma bucur. Dar cat i-ai dat lapte praf tot asa avea scaunul?

Mirabela am revenit la alaptat dupa 36 de ore....a avut numai 2 scaune de aseara de la ora 21 pana azi la ora 20 deci e ff bine...de firisoarele de sange nu stiu ce sa zic deoarece scaunele erau mai inchise la culoare si pastoase...dar nu cred ca mai erau pt ca as fi vazut...la cat le-am studiat...Nu credeam sa ajung vreodata sa ma bucur ca imi face copilu' kk o data-de doua ori pe zi...
Azi am umblat toata ziua despuiata prin casa cu tzatele in vant ca sa le vada si sa nu cumva sa le uite... ca imi era teama sa nu refuze sanul dupa atatea biberoane...dar la cat e de papacioasa....am pus-o la san si ziceai sa se bat lupii la gurita ei... deci nu le uitase pe prietenele ei dragi

Lexi ce mai face strumfita ta?

Usorlili ref la bebe 2...stii ca functioneaza legea compensatiei...? glumesc desigur...

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput