Bucurii de sept - oct 2006 ( 38 )
Raspunsuri - Pagina 20
DiaB spune:
quote:
Originally posted by alexxia
DiaB asa suntem si noi pline de pete ( de fapt doar Thea ).Dar nu-ti fa probleme ca trec ele. SI chiar daca n-ar trece tot nu-i nimic. Cand am cautat disperata pe net informatii despre petele pe care le poseda Thea am vazut niste imagini care m-au socat. Puteau sa fie petele astea oribile. Asa ca avem mare noroc.
Multam de raspuns. M-am mai linistit acum; credeam ca e singurica cu atatea pete :).
Diana, mami de Maia (18.10.06)
POZE MAIA
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by tanima_i2002
Mirabelac, glicerina cu anestezina este numai ptr asta sau se poate da ca glicerina normala. Eu ii dau in fiecare zi si de 2 ori cu glicerina cu stamicin ptr ca i se incarca f tare limbuta de la vomitat. I-as lua si eu din asta cu anestezina, dar vreau totodata sa il si curete in gurita ca e jale dupa o zi de vomiceala.
Eu zic ca e altceva, anestezina asta amorteste gingiutza, mai mult poate ne spune Lili. Si eu am din aia de bajidonaj dar nu mi-a zis sa-i dau cu ea. Dar de ce-l curati asa des, are ciuperca? pt. asta se da, ai incercat sa te uiti dupa ce-i dai ceiut sa vezi daca mai e limbutza alba? la noi se curata dupa ceai. Eu credeam ca e ciupercutza dar nu era, doar de la laptic.
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
DiaB spune:
Si ca sa fie tacamul complet, avem si cateva fire de par si pe ureche si pe umar. E drept ca devin din ce in ce mai putine, da inca mai sunt.
Gety, tu parca spuneai ca are bebelina ta. Vezi ca se poate si mai rau :)
. Da lasa ca ne facem noi domnisoare, sa vezi tu frumuseti atunci...
Diana, mami de Maia (18.10.06)
POZE MAIA
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by roxanae
Usorlili o sa incerc, dar prima data cand am pus nu a zis nimeni nimic si m-am gandit e uratica foc- de fapt eu asa o vedeam.Asa ca le-am sters.Acum mi-am schimbat parerea.
[/hia]
Pune poze sa le vada lumea si nu te supara, fetele is ocupate cu bebeii, nici mie nu mi-a zis nimeni nik dar nu m-am suparat, eu stiu ce flacau am
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by GETY
Scumpik_lui, multumim pentru urare!
Mirabela, eu cred ca am sa ies maine afara, vor fi 3 grade, se pare. Macar vreo 15 minute sa stau.
Eu am inceput sa copii sfaturile pe care le primiti voi de la dr. copiilor vostri. imi pare rau ca n-am facut-o mai demult.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Dar dr. tau ce zice?
alexxia spune:
quote:
Originally posted by usorlili
Si daca tot v-am spus, hai sa va zic ce i-am raspuns eu. Ma intelegeti si pe mine, eram la o ora dupa nastere. I-am zis "sa fi zis mersi ca nu latra, in rest ne descurcam noi cumva"
...si totusi exista iubire...
TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site...

esti de comaAlexxia
Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."
PERLELE RUTICAI Avem perle noi

www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fi liber ?
Muuh spune:
Mamilili daca piticul sta pune o linie pe hemangiom ca sa stii ce dimensiuni are acum. Nu te speria iti spun din experienta mea ca este bine sa stii cat a avut de cand l-ai descoperit. Alexei are un hemangiom care a crescut putin fata de cum era initial si toti doctorii la care am fost se uita la mine ca la o tuta ca nu stiu cat avea initial, dar nu mi-a spus nimeni sa il masor. Asa ca mai bine pui o linie pe el si notezi undeva cat are hemangiomul acum si daca cumva va creste sa nu te sperii nu este nimic grav.
Miruna +
Alexei
lilina spune:
Scumpik, multumim pt.incurajari
asteptam doctorul sa vina pe la 9 sa-i faca vaccinul![]()
Alina, m-ai facut si pe mine sa plang
Sa inteleg ca eu am avut mare noroc cand am ramas fara lapte pt.ca
bebe nu cauta tzitzi...s-a obisnuit din prima cu biberonul ?
Imi pare rau de ce ati patit....va doresc insanatosire grabnica
Despre plimbarica zilnica - pediatra ne-a zis ca, pana in luna aprilie,
sa iesim afara doar cand sunt temperaturi pozitive, soare si sa nu
bata vantul (puternic)
Adevarul e ca si sunt un pic stresata in privinta asta, pt.ca nu
vreau sa raceasca....bebe a racit cand era f.mic si mi-e frica sa
nu mai raceasca iar.
Figurine pt.gingii de la primii pasi se gasesc aproape in orice
magazin cu lucruri despre copii. Nu neaparat Hipermarket
Deci, in Iasi, in Iulius Mall si alte magazine de gen, sigur veti gasi.
A....si in toate majoritatea farmaciilor.
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
Mirabelac spune:
Lili deja raspunsesei, vezi daca n-am citit tot...
Fetelor, hai la saniush... mama ce-as iesi la o bulgareala, cine se baga?![]()
![]()
![]()
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by Mirabelac
Fetelor, hai la saniush... mama ce-as iesi la o bulgareala, cine se baga?[/font=Book Antiqua][/purple]
Vin eu, vin eu!

Vauva, cred c-o sa-ti fac concurenta la poze daca tine ninsoarea asta de la Iasi.
Muuh, multumesc de sfat! Dr ii masoara hemangiomul lunar.[/b]
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mathias si mami stralucesc, vrei sa vezi?