Bucurii de sept - oct 2006 ( 38 )
Raspunsuri - Pagina 19
usorlili spune:
quote:
Originally posted by GETY
Eloise si mie mi-a placut poza alb-negru sau maro inchis cu sotzul si baiatul tau.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA
Da, da. Si mie mi-a placut mult poza asta. Am uitat sa scriu acum cateva zile, cand am vazut-o.
...si totusi exista iubire...
TUDOR (29.09.2006)

Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site...
MamiLili spune:
Usorlili, m-ai distrat tare cu impresiile sotului
...bine ca s-a linistit.
Gety, Mirabelac, eu am iesit azi aproape 2 ore chiar daca a fost frig.
Roxanae, mai pune pozele inca o data, please!
Ralucutza...ne datorai azi un memo
?
Ma duc acum sa sterg mesajul cu coastele si hemangiomul, multumesc pentru ca v-ati uitat si v-ati dat cu parerea!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mathias si mami stralucesc, vrei sa vezi?
tanima_i2002 spune:
Mamilili nu ma supar ca mi-ai raspuns tu, dar poate imi spui si de ce sa nu ii dau asa de des cu glicerina cu stamicin?
eu sunt obsedata ca mi-a facut odata afte in gurita cand a inceput sa vomite si de atunci insist cel putin de 1-2 ori pe zi. E ca spalatul pe dinti la mine: dimineata si seara.
Apropos de dinti: voi ati cumparat periuta ptr pitici? eu am luat set cu 3 periute pe etape. Prima etapa este un rulou cu zimti si as incepe deja pe gingiute, dar parca mi se pare aiurea rau. Dar o sa ii fac proba cat de curand.
Cu plimbatul copiilor afara inseamna ca eu sunt cea mai nebuna ca azi am iesit 3 ore si mai facem o plimbarica de 30-45 de minute si pe la 6-7 seara. Eu il scot pe orice vreme, chiar daca e vant ca il pun in carut si aparatoarea iar la fata pun o paturica mai ridicata in dreptul fetei sau pur si simplu acopar carutul cu ea sa nu intre vant. Ieri a fost o vijelie de ma lua pe sus cu tot cu carut, dar cu paturica pe carut bebe nici nu a simtit.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez
_Ralu_ spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Ralucutza...ne datorai azi un memo?
pai, stai ca mai e pana la 8! nu uitasem!

si, va dau si maine la 12.50!
deci:
LA ORA 19:25 PE TVR 2 - SCOALA PARINTILOR!
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)
alexxia spune:
Am ajuns si eu acasa de la examen si m-am pus pe citit ca vad ca ati avut activitate nu gluma.
usorlili multumim pentru aprecieri. Te sustin in dorinta de a face si o fetita si eu mai vreau una
.
Bine ca nu a iesit negru si cu ochii mici
. Ce ideei au si barbatii astia
.
roxanae nici eu nu am curaj sa folosesc clamele, mai ales ca acum tot ce prinde baga in gurita. Noi n-am tuns-o pe Thea pentru ca I se increteste parul si bretonul ii sta in sus si nu-i intra in ochi.
Acum am citit ce concluzii ai tras , auzi ca-i copilul urat.Tu vrei
Pune poze sa ne dam cu parerea 
alessia80 felicitari pentru dintisor
ramomar , Sephora , lilina , simoky , scumpik_lui multumim de aprecieri 
CristinaGoji si Ruty la fel a avut parul cand era bebelina . Singura diferenta este ca la Thea incepe sa se increteasca
DiaB asa suntem si noi pline de pete ( de fapt doar Thea ).Dar nu-ti fa probleme ca trec ele. SI chiar daca n-ar trece tot nu-i nimic. Cand am cautat disperata pe net informatii despre petele pe care le poseda Thea am vazut niste imagini care m-au socat. Puteau sa fie petele astea oribile. Asa ca avem mare noroc.
bb ralukutza noi amestecam piureul de mere cu cereala fara lapte. Cu lapte mi-a fost frica sa nu se strice la burtik.
itzy-bitzy nici nu stii ce ma bucur. Incepusem sa intru la ideei. Ma gandeam ca n-am pus timbrele bine sau ca n-am trecut adresa corect.
pufymic 

MamiLili eu n-am vazut nimic suspect la coastele puiutului. Eu am avut probleme cu rahitismul si la mine rebordul costal e putin in afara. In pozele voastre nu se vede asa ceva. 
Gata ma duc sa mananc si revin .
Alexxia
Ruty ( 25.07.2001 ) si
Thea ( 28.09.2006 )
"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."
PERLELE RUTICAI Avem perle noi 
www.totsites.com/tot/ruty_thea" target="_blank"> RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fi liber ?
usorlili spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
[teal][font=Georgia][b]Usorlili, m-ai distrat tare cu impresiile sotului...bine ca s-a linistit.
Si daca tot v-am spus, hai sa va zic ce i-am raspuns eu. Ma intelegeti si pe mine, eram la o ora dupa nastere
TUDOR (29.09.2006)

usorlili spune:
quote:
Originally posted by alexxia
[usorlili multumim pentru aprecieri. Te sustin in dorinta de a face si o fetita si eu mai vreau una.
Alexxia, pentru ca Tudor nu a avut colici...m-am hotarat ca la anu' o sa mai fac un bebe.
TUDOR (29.09.2006)

MamiLili spune:
quote:
Originally posted by tanima_i2002
Mamilili nu ma supar ca mi-ai raspuns tu, dar poate imi spui si de ce sa nu ii dau asa de des cu glicerina cu stamicin?![]()
Sigur ca-ti spun. Pe de-o parte trebuie protejata flora naturala din gurita bebelusului. Pe de alta parte un antibiotic administrat in exces poate conduce la aparitia rezistentei microorganismelor carora ii este destinat, astfel incat, atunci cand va fi necesar, raspunsul terapeutic nu va fi cel dorit si va fi necesar un tratament cu alte antibiotice mai puternice, din alta gama.
La Iasi ninge ca-n povesti!!! E-o vreme de stat in casa si savurat un ceai fierbinte cu miere.
Mathias (17.10.2006)Varsta lui Mathias
Poze Mathias
usorlili spune:
Alessia80, felicitari pentru dintisor.
Gety, ce bine ca ati scapat de operatia de desfundare a canalului. Cred ca asta ne paste si pe noi, pentru ca ochisorul lui Tudor este inca infundat.
Alexxia, am uitat sa-ti spun, mbafta la celelalte 4 examene (parca 4 mai ai, nu?).
MamiLilisi mie mi s-a parut ca Mathias este ok, ca nu se vede nimic anormal. Am vazut aseara pozele.
Cata_adr, felicitari pt prima supica. La cat mai multe. Si cu cat mai multe zarzavaturi si verdeturi.
TUDOR (29.09.2006)
MamiLili spune:
Alexxia,
!
Usorlili,
ptr faza cu latratul...si
pentru raspuns!
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias