Bucurii de sept - oct 2006 ( 38 )

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

Alessia felicitari pt. dintisor lui A.

Pufy spor la amenajari.Ceva idei ca eu duc lipsa si am nevoie.

Gety felicitari si bafta la gasit casuta dorita.

Usorlili o sa incerc, dar prima data cand am pus nu a zis nimeni nimic si m-am gandit e uratica foc- de fapt eu asa o vedeam .Asa ca le-am sters.Acum mi-am schimbat parerea.

Si bebita mea traspira destul de mult dar nu ma grabesc cu calciul daca fontanela si costitele sunt bine.Noi am iesit afara, dar m-am congelat -eu , ca bebe era calda.

O ZI BUNA!

Rox de Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Anangel si eu sunt membru DC de cand incercam sa fac un bebe si nu se "prindea" si colindam site-urile unde scria despre mame si copilashi. S-a "prins" dupa un an si 4 luni dupa ce m-am inscris pe DC. Amintiri, amintiri... Acum tin bebeul in brate care sughita.
Merg sa-i dau tzitzi sa-i treaca.
Roxanae, pupici...

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA (09.10.2006)
VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Salutare.
vad ca apar dintisorii usor usor. Cred ca si pe noi ne paste vreunul ca prea este agitat bebe de cateva zile bune. Dar altceva nu vad: gingie umflata, rosie... La cei ce sunt deja Iepurasi au fost ceva simtome care sa anunte asta?
Mirabelac, glicerina cu anestezina este numai ptr asta sau se poate da ca glicerina normala. Eu ii dau in fiecare zi si de 2 ori cu glicerina cu stamicin ptr ca i se incarca f tare limbuta de la vomitat. I-as lua si eu din asta cu anestezina, dar vreau totodata sa il si curete in gurita ca e jale dupa o zi de vomiceala.
Picioruse si manute reci si transpirate are si Rares inca de cand s-a nascut si med pediatru mi-a recomandat picaturi cu vit C (cica ar fi de la circulatie) si de 2-3 saptamani de cand ii dau parca nu mai sunt atat de reci. Sau mi se pare mie? Ce pot sa va spun eu este ca eu de cand ma stiu am piciaore si maini reci si...de asemenea si lipsa de Ca. Dar si cand am reglat calcemia extremitatile tot reci au ramas. Eu si vara le am reci.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Eloise, CristinaGoji, Sephora, Gigi25, Roxanae, Gety, Ramomar, Monique new, Danidani, multumesc mult ca v-ati uitat la pozele puiutului meu si m-ati linistit atat in privinta coastelor cat si a hemangiomului. Asta inseamna o comunitate adevarata, sa ne ajutam si sustinem reciproc .

Alessia, felicitari pentru primul dintisor! Pupam iepurasul frumos.

Gety, asteptam sa ne inviti de casa noua!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mathias si mami stralucesc, vrei sa vezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Tanima, recomandarea mea ar fi sa nu-i dai asa de des in gurita cu glicerina si stamicin, mai ales daca inca n-ai inceput diversificarea. Iar glicerina cu anestezina e speciala pentru gingiute fiindca are actiune anestezica locala. (Sper ca nu te superi ca m-am bagat eu sa-ti raspund).

La multi ani, Aramona!

Gracie, chiar ma intrebam pe unde-ai disparut, ma gandeam c-ai luat o pauza in urma a ce s-a intamplat in ultimele zile pe-aici.

Legat de dintisori, mie nu mi-au iesit ca unui copil normal, intai incisivii, ci caninii. Zice mama ca eram ca un vampir.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mathias si mami stralucesc, vrei sa vezi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

quote:
Originally posted by roxanae
Usorlili o sa incerc, dar prima data cand am pus nu a zis nimeni nimic si m-am gandit e uratica foc- de fapt eu asa o vedeam .Asa ca le-am sters.Acum mi-am schimbat parerea.
Rox de Diana(8.05.2002) & Sarah(18.09.2006)

Of, Roxana imi pare rau ca ai simtit asa. Dar tu stii bine ca fetele tale-s cele mai frumoase din lume. Hai mai pune pozele o data.

...si totusi exista iubire...
TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site...

Mergi la inceput

MamiLili, m-am uitat si eu la pozica cu coastele lui Mathias, dar nu am remarcat nimic. Daca nu ma pricep... Doar ca sta baiatul foarte atent la pozat.
Eloise si mie mi-a placut poza alb-negru sau maro inchis cu sotzul si baiatul tau. Sotzul este serios in mai toate pozele. Al meu nici nu sta sa-l pozez.
Cu ocazia ca i-am dat san sa nu mai sughita, a si adormit. Il avea pe teava, cum s-ar zice, dar nu adormea. De fapt noi ii mai zicem la fetita: madame tzatzette, tzatzel cel mititel...
Fata mea a inceput sa bage jucariile in gura... Daca nu-i las manutzele... gaseste ea altceva.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Scumpik_lui, multumim pentru urare!
Mirabela, eu cred ca am sa ies maine afara, vor fi 3 grade, se pare. Macar vreo 15 minute sa stau.
Eu am inceput sa copii sfaturile pe care le primiti voi de la dr. copiilor vostri. imi pare rau ca n-am facut-o mai demult.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns usorlili spune:

quote:
Originally posted by pufymic

Sotia unui tip naste o fetita - si spre mirarea lui fetita se naste negresa - ei fiind amandoi albi. Suparat ii cere sotiei explicatii: aceasta ii explica ca ea cand era mica era prin Africa si mama ei nemaiavand lapte sa-i dea san - a dat-o la o negresa sa suga - si de aceea a iesit acum copilul negru. Sotul fericit ca a lamurit misterul si totul este ok - pleaca in vizita la parintii lui. Acestia, nerabdatori sa vada copilul cand il vad au un soc - sotul insa fericit le explica si lor explicatiile sotiei - la care mama lui ii spune: Adevarul ca si eu cand ai fost tu mic nu am mai avut san si am completat cu lapte de vaca dar nu credeam ca o sa iesi asa bou!

Eu

By the way. Inainte de a naste, eu am lucrat la o firma unde aveam muuuulte nationalitati. Printre ei si chinezi (muuulti) si un tip negru. Super toti. M-au rasfatat si au avut multa grija de mine cat am fost insarcinata.
Dupa ce am nascut, fiind inca in spital, l-am intrebat pe Alex (al meu ca bradul) cum a fost, daca a avut ceva emotii. Mi-a zis ca da, a avut foarte mari emotii pana l-a vazut pe bebe, ca-i era teama sa nu iasa negru sau cu ochii mici. . S-a linistit definitiv, cand a vazut ca de fapt Tudor este copia lui la indigou.

...si totusi exista iubire...
TUDOR (29.09.2006)
Uite ce mari ne-am facut!
www.totsites.com/tot/tudor" target="_blank"> Avem si site...

Mergi la inceput

Roxanae, nu a spus nimeni nimic atunci de pozicile fetitei tale, pentru ca ne-a scapat, sau de exmplu eu nu pot tot timpul sa ma uit la toate pozicile pe care le puneti voi. Dar treptat, treptat reusesc sa ma uit la toate si incep sa le tin minte si fatzucile cum arata.

VARSTA MARIA DIANA
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput