Bucurii de sept - oct 2006 ( 38 )
Raspunsuri - Pagina 21
tanima_i2002 spune:
quote:
Originally posted by Mirabelacquote:
Originally posted by tanima_i2002
Mirabelac, glicerina cu anestezina este numai ptr asta sau se poate da ca glicerina normala. Eu ii dau in fiecare zi si de 2 ori cu glicerina cu stamicin ptr ca i se incarca f tare limbuta de la vomitat. I-as lua si eu din asta cu anestezina, dar vreau totodata sa il si curete in gurita ca e jale dupa o zi de vomiceala.
Eu zic ca e altceva, anestezina asta amorteste gingiutza, mai mult poate ne spune Lili. Si eu am din aia de bajidonaj dar nu mi-a zis sa-i dau cu ea. Dar de ce-l curati asa des, are ciuperca? pt. asta se da, ai incercat sa te uiti dupa ce-i dai ceiut sa vezi daca mai e limbutza alba? la noi se curata dupa ceai. Eu credeam ca e ciupercutza dar nu era, doar de la laptic.
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
eu ii dau numai san. Am incercat sa ii dau apa odata ca sughita si a zis: caaah. Asa ca nu i-am mai dat altceva.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze
Botez
tanima_i2002 spune:
quote:
Originally posted by MamiLiliquote:
Originally posted by tanima_i2002
Mamilili nu ma supar ca mi-ai raspuns tu, dar poate imi spui si de ce sa nu ii dau asa de des cu glicerina cu stamicin?![]()
Sigur ca-ti spun. Pe de-o parte trebuie protejata flora naturala din gurita bebelusului. Pe de alta parte un antibiotic administrat in exces poate conduce la aparitia rezistentei microorganismelor carora ii este destinat, astfel incat, atunci cand va fi necesar, raspunsul terapeutic nu va fi cel dorit si va fi necesar un tratament cu alte antibiotice mai puternice, din alta gama.
b]
[b]**************************************************
Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a luiMathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mathias si mami stralucesc, vrei sa vezi?
Si acu' intrebare de baraj: stamicinul este antibiotic? Eu stiam ca se da in timp ce sa ia antibiotic tocmai ca sa nu se faca vreo ciperca de la el.
Pai si eu ce ii fac? Cu ce sa il spal in gurita? Mi-e greu sa fac ceai de musetel cu bicarbonat zilnic, ca nu pot sa il tin de pe o zi pe alta. Si sa nu il spal nu imi vine ca mi-e frica de afte, ca rau am tras cu ele prima oara...
poze
Botez
MamiLili spune:
Tanima, daca ii dai numai san nu te ingrijora de resturile ce raman in gurita dupa ce regurgiteaza/vomita. Limbuta e alba de la laptic. Asa o avea si Mathias pana a inceput sa-si suga degetele, acum si-o curata singur (limba) cand baga manuta in gurita.
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
MamiLili spune:
Da, stamicinul e antibiotic (de fapt nistatinul e substanta activa, Stamicin e numele unui medicament care-l contine). Incearca sa nu-l speli in gurita cateva zile...spalandu-l atat de des ii distrugi echilibrul florei din gurita, ii modifici ph-ul si involuntar creezi un mediu propice pentru aparitia unor problemute gen Candida sau afte. Daca-i mai apar afte, foloseste un betisor de urechi inmuiat in clorura de zinc...tamponeaza zona o data (doar afta, nu toata gurita) si-ntr-o zi ai scapat de ele.
Lili, mami fericita a lui
Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
tanima_i2002 spune:
eu de aproape 2 luni il spal cu glicerina in gurita la sfatul medicului. Mersic de sfat. 

poze
Botez
RO ANA spune:
MamiLili mi-ai trezit nostalgii.Imi aduc aminte cum arata Copoul cand ningea: feeric (am facut facultatea la Iasi si aceea perioada a fost speciala).Offff ce-a mai trecut timpul...
Mamica de bebe Andrei (16.08.2006)
eloise spune:
Roxanae eu tin minte sigur ca ti-am zis ca e frumusica Rebecca. Ii tin minte foarte bine mutricica, perisorul lung, pozele din patutz, cele pe burtica. Chiar asa, pune din nou, cu amandoua fetitele
.
Beatrix mare adevar ai grait! Imbratisandu-ne copilul, uitam de toate cele suparatoare. Si n-ar trebui sa mai luam atat de in serios experientele de pe forum. Asta e valabil pntru ambele tabere. E doar un forum si atat. Sunt sigura ca ceea ce ne uneste este mai puternic decat ceea ce ne desparte. Suntem mame. Putin pacifism n-ar strica.
DiaB, Gety, multumesc de complimente, le-am transmis sotului si bebelusului si au fost incantati.
Lili, cred ca erai tare scumpica in chip de mini-vampiritza! 
Da fetelor, ce feeric ninge! Si eu aveam chef de o bulgareala... eu, care urasc iarna....
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
Sephora spune:
Sunt Kapi piticu zalud m-a inebunit azi
Ralu Eu ziceam ca pierde Ca asa prin transpiratie,deci si ala care il dau nu il asimileaza,dar sa stii ca pe la cati dr am fost atatea pareri am avut.Lipsa de Ca in analiza nu i-a iesit,dar nici nu stiu ce sa zic.Totusi am inteles ca buzita de la asta i-ar tremura.
Sfat :incearca sa-i dai Alexiei lingurita sa se joace cu ea, sa o bage in gurita,sa se imprieteneasca cu ea.
Acum a venit barbatu si l-a luat in primire,a adormit in 2 min ei spuneti si voi daca se poate,ce noroc pe el.Eu incerc sa adorm pana la baie,ca daca si in seara asta e la fel,am pus-o
Io mami de Matteo
_Ralu_ spune:
FETELOR, AM EDITAT MESAJUL CU SCOALA PARINTILOR!
REPET: SCOALA PARINTILOR PE TVR 2 LA 19:25!
merci lili! de obicei era la 20.00, nu m-am mai uitat!
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)
_Ralu_ spune:
sephora, e o idee buna cu lingurita! o sa incerc! sper numa' sa nu si-o bage in ochisori. sunt cu ochii pe ea..
alexxia, merci de raspunsul cu laptele amestecat cu piureutz!
fetelor din iasi, ma faceti asa geloasa cu ninsoarea voastra.....eu ador sa ninga! ma bucur ca un copil mic pt cativa fulgi amarati...offf, ce dor imi e de o zapada adevarat. in buc n-am mai avut parte de asa ceva de doi ani! imi amintesc ca a nins intr-o noapte atat de mult incat a doua zi ne-am trezit cu masinile ingropate aproape de tot in zapada! ce frumos a fost...linistea aia specifica....toti vecinii cu lopetile dis-de-dimineata la deszapezire...aiurea, nu de masini ne era noua...
eloise, nu m-am tinut de cuvant! dar joi ajung sigur!
raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)