PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 5
Ramoon spune:
mamidestefan, gata! am descarcat din alta parte! pt cine era interesata de pe DC++
Si Timeea a dormit dimineata vreo 2 ore
ceea ce pt noi e minune k ea doarme ziua intre 20 min si o ora si acum doarme din nou 
bulinuta27 spune:
genie am tot vrut sa-ti raspund: si bulinel isi baga si mainile si picioarele printre gratii cat si musca din ele deci nu te speria dar nici nu o lasa singura prea mult...eu l-am gasit ieri intors invers (capul in locul picioarelor) si invelit pana la genunchi cu patura si se zbatea disperat sub patura...el asa se joaca mai demult trage ceva pe fata si se zbate pe urma da la o parte si se distreaza..dar iti dai seama ca se paote sufoca si mi s-a facut rau cand l-am gasit asa...
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
oncicu spune:
Acum am observat ca Robert are jumatate din buza de jos usor vinetie. A tot ros la niste jucarii pana acum, se poate sa se fi muscat sau lovit ? Sau poate sa fie de la altceva, ar trebui sa ma ingrijorez?
mamidestefan si Robert a dormit de la 11 la 1 azi , el de obicei dimineata nu doarme mai mult de 45 min. Asa sa fie in fiecare zi 
SARILLA spune:
Hello!
Iulenca bine ai revenit! Frumoase pozite,super ca ati prins zapada..noi cana am fost la munte nu era,si tare as da o fuga cum..
Mamaluidavid Sper sa ii treaca repede bubitele printesei.M-am uitat si la poze,foarte frumoase...ai doi copii foarte frumosi...
Oanaalex Bafta cu dintisorul,sa iasa repede si fara dureri!
Cornelia_Laura ufff...cred ca esti obosita cu 2 bebei...da' lasa ca se fac ei mari..
...Si chiar ca a crescut Eric...e un scump..
Lili felicitari pentru TATA!
Maryion poate daca incerci sa ii dai altceva?Alta reteta?Sau la borcanele?Succes!
Lushk multa,multa sanatate!Aveti grija de voi!
She_wolf mersi..am vazut si eu pe borcanele ca unele contin ananas...ufff...cred ca oricum o sa mai astept..nu e graba
mamidestefan Felicitari pentru dintisor!
Bulinuta27 sanatate maxima!
SARILLA si RAZVAN, bebe adorabil
POZE
SARILLA spune:
quote:
Originally posted by oncicu
Acum am observat ca Robert are jumatate din buza de jos usor vinetie. A tot ros la niste jucarii pana acum, se poate sa se fi muscat sau lovit ? Sau poate sa fie de la altceva, ar trebui sa ma ingrijorez?
mamidestefan si Robert a dormit de la 11 la 1 azi , el de obicei dimineata nu doarme mai mult de 45 min. Asa sa fie in fiecare zi
Oana cu Robert Cristian (23 iulie)
poze
www.dropshots.com/oncicu" target="_blank">filmulete
Cred ca e de la jucarii..totusi,daca nu ii trece in urmatorul sfert de ora...probabil e de la altceva.Nu ii e frig,nu?Sunt sigura ca nun e nimic grav.Pup
POZE
SARILLA spune:
Ufff...nu il mai pot lasa nici o secunda singur pe arici decat in patut...peste activity center sare...din pat se da jos...si chiar si in patut imi e teama sa il las pentru ca acum,de vreo saptamana,face flotari..
...nu ar fi asta rau,decat ca acum vreo 2 zile l-am gasit in pozitie de flotari,doar ca isi proptise capul in pat si mai-mai sa se dea peste cap...
...asa ca..mai slabut cu lasatul nesupravegheat...
POZE
lili spune:
Buna fetelor,
Bulinuta draguta, n-am mai fost la dr.T dar am vorbit cu el la telefon....Ca , crec ca-s singura defecta de pe aici..Nu alaptez si totusi nu mi-a venit inca... stiti voi.. ce...
L-am sunat acu o luna pe dr si a zis sa nu ma panichez.. dar.....Cred ca daca nu dau nici un semn.. pana saptamana viitoare ma duc direct la spital la dansul...
pupicei,
Lili
larissa_79 spune:
dariana, draguto suntem in aceeasi situatie. Nici tzoaca mea nu mai vrea sa se diversifice...nu pot sa o fac sa manance nicicum...dimineata am incercat asa, cereale cu lapte de la Nesttle ( 5 cereale)date cu lingura sau mai putin in biberon - n-a mers, para coapta cu banana - facut la blender - n-a mers, acum la amiaza piure de legume cu pui de la Nesttle si piure de legume facut de mine ( a luat cateva guri mai mult cu forta).In final dupa ce m-a enervat bine i-am dat un biberon cu lapte pe care l-a devorat ( ei nici asta nu ii placea inainte...vroia mai mult tzatzi). Si uite asa imi vine sa imi i-au campii 
Singurul lucru care il accepta constant e sucul de fructe (in special ananas cu mar de la Hipp). Acum am luat si un ananas fruct sa ii fac si eu suc sa vad daca asta ii place. Am o matza de copil nu alta..ori nu ii place, ori nu vrea decat lapte...ori nu are stare sau poate toate la un loc.
Oricum ma enerveaza de mai am putin si o i-au la bataie.

Edit: acum vad ca roade cu o mare placere la o bucata de carton. Nu'sh de unde a insfacat-o si pe asta!
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
andreea25 spune:
pupici la mamici!
si bebici
!
mama fetelor ce vant e afara! io aerisesc asa 10 min rapid ca suiera prin casa,si am termopane! cred ca de sub usa si aerisirea din debara ,ca altfel nu imi explic
iulenca super ce dor imi e de munte si de zapada,si ari are tot combinezon dala
,si ce frumoasa familie! mie mi a placut poza asta .
mamanati am vazut o pe dulcineea si fara ghilimele
,sa mai pui poze ca imi vine sa o pap de mumoasa!
lushk of ,sanatate mamico!
ioana81pupici la mamica si lui Vladi cel voinic!felicitari ptr ridicat in picioruse!
cornelia_laura ce baiat mare e Eric si
.
maryionsubscriu la ce zice alina2006: nu te mai stresa ca nu rezolvi nimik ,pe cuvant, iti spune o mama care se chinuie de aproape 6 luni sa manance bine copilul.mananca cand vrea ,ce vrea si cat vrea! incearca sa nu dureze masa mai mult de 30-max 45 min dc nu vrea nu i mai da! va manca in 5 min la urmatoare masa.la mine a mers.si nu l fortza,atat vrea atat ii dai.rabdare si pupici de la noi
( ca stim ce greu ce
)
geliza si noi vrem poze cu fete cucuiete.
emiliapop ma bucur ca te a ajutat sfatul meu.
revin mai pe seara.
o saptamana usoara la toata lumea!
andreea25 +ariana-irina (04.08.2006)

DELIA AMALIA
LUCIAN(13.10.1993)