PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

sarilla multumim
larissa nu te mai chinui degeaba...daca nu vrea apai sa stii ca nu vrea...au personalitate...si io ma oftic ca nu mananca legume, carne dar ce s-ai fac? ii fac in fiecare zi si ii dau tot felul de amestecuri..a.cum ii bag iaurt la orice nu vrea ca am obs ca il mai pacalesc asa...asa ca hai nu mai fi suparata
lili esti mortala...daca nu e nimic grav nu-i duce dorul ...ma duc si io miercuri sa vedem cum mai e treaba cat de cotoioasa mai e ...rad ca tampa...cand ma gandesc ce ma asteapata [:((]
hai va pup ca vreau sa termin sa plec la pui

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

fetele umaresc atenta ce spuneti voi in leg. cu bbii care nu prea papa k nici maimuta mea nu prea papa, masa de fructe o devoreaza dar cea de legume si n-a vrut nici lapte si am mai stricat si lapticul de la mine k am amestecat cu praf...dupa ce k abia mai scot 50-100 ml

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pika-pika spune:

oncicu intr-un timp Aina se musca foarte tare de buza de jos ca i se invinetise,sub buza,nu buza...avea o dunga...sa fie la fel?

Andromeda si Aina(05.07.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

genie, am patit si eu la fel cu nicolae, dar am luat lenjerie cu aparatori pentru partile laterale ale patutului si nu mai am probleme acum

Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/eugeniacroitoru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Sarilla, Pika_pika multumesc pt rasp. I-a trecut in 10 min, cred ca s-a lovit sau s-a muscat(nu prea imi explic cum) pt ca are si buzita f putin crapata in locul ala.

Am pus niste poze noi, de fapt nu sunt noi sunt de la sfarsitul lui decembrie, dar n-am avut aparatul acasa si de abia acum le-am descarcat.
Asa ca daca vreti sa ne vedeti uitati aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misy spune:

Buna piersicutelor
Din pacate nu am mai intrat de mult timp insa aflu ca este nebunie totala cu legumele! Nici fetita mea nu le vrea, deabea am reusit sa-i dau zeama de la legume (supita) cu jumatate de masura de lapte! Sucurile de fructe cu pulpita le devoreaza (morcov, banana, mar, para, portocala, mandarina) legumele le scuipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misy spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

quote:
Originally posted by oncicu

Sarilla, Pika_pika multumesc pt rasp. I-a trecut in 10 min, cred ca s-a lovit sau s-a muscat(nu prea imi explic cum) pt ca are si buzita f putin crapata in locul ala.Am pus niste poze noi, de fapt nu sunt noi sunt de la sfarsitul lui decembrie, dar n-am avut aparatul acasa si de abia acum le-am descarcat.
Asa ca daca vreti sa ne vedeti uitati aiciOana cu Robert Cristian (23 iulie)
poze
www.dropshots.com/oncicu" target="_blank">filmulete

cred ca nu le ai facut publice,ca nu merge.ptr fetele cu bbii mofturosi: uite azi de ex,ari a papat ff bine lapte de dim(175 ml lapte) si mar copt +branzica( tot a ras,cam 3 linguri mari pline) asa ca binenteles ca acu' la pranz crizeeee!!!.am tot incercat io putin cate putin nici carnita ,nici piure i am facut putin lapte,a baut putin (cam 40, tot cu crize sa nu credeti ca asa fara stres) nu a mai vrut(am stat cam 30-40min) am renuntat! acu' doarme,cred si io dupa atata plans.asta e ,asa vrea sa pape!important e ca nu m am crizat io
aaa si a mai zis un " mami " binenteles cand plangea
pup fetele ca tre sa
andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
Ariana 5luni +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Printesica mea a papat azi piure de legume!! I-am luat un borcans de la Nestle cu morcov, cartof si porumb pt ca ceea ce i-am facut eu saptamana trecuta a refuzat (si supa simpla si diverse combinatii de piureuri). Dar azi a mancat binisor chiar. Asa ca voi reincepe cu piureurile mele, poate s-a obisnuit cu gustul legumelor. Vreau sa-i fac eu de cele mai multe ori nu sa-i dau borcanele mereu. Piureul din borcanel era ceva mai gros decat i l-am facut eu, poate asta e cheia. Verific zilele urmatoare si va spun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Si bineinteles ca dupa piure a papat tzitzi cu si mai multa pofta. E innebunita dupa tzitzi.

Mergi la inceput