PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Buna!

Emiliapop, eu stiu ca trebuie sa-i dai un singur aliment nou odata si doar putin, in primul rand ca in cazul unei reactii alergice sa stii de unde se trage si in al doilea sa se obisnuiasca treptat cu gustul. Apoi, are si bb preferintele lui. :-) Eu ii dau lapte daca nu papa supa (in cazul meu, piureul).
Iulenca, sunt frumoase pozele de la Sinaia (si voi ), chiar mi s-a facut dor si de munte si de zapada. :-)
Cornelia-laura, ce mare s-a facut Eric!!! Si fumos!
Ani-nutu, sarea nu este recomandata inainte de 1 an si atunci f. f. putina. Un varf de cutit mi se pare foarte mult pentru un castronel de mancarica. In rest, mai incearca si alte combinatii, poate nimeresti sa-i placa ceva. Succes!

Uitasem: Sarilla, am vazut ieri borcanele "de la 4 luni" cu ananas (si alte fructe), so...Totusi, nu l-am vazut prin nici o carte sau pe net recomandat la varsta asta...

La multi ani Delia Amalia!

O saptamana buna, cu pitici somnorosi si papaciosi!

Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

pt sarbatoritii de ieri
Andreas, fetita shihanei, Maria Alexia

Maria Alexandrina

si de azi
Delia Amalia

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Salve gagicilor!Ca intreba Iulenca de scaun de masa-am reusit sa ii iau si eu Antoniei, pana la urma am gasit unul Loris la Cora, e destul de stabil, cu roti si frane, are scaunul reglabil in mai multe pozitii, merge, e ok. Nu sta prea bine in fundulet bebelina dar ma gandesc ca nu se intampla nimic cat timp ii dau sa pape. Sau? Voi ce ziceti?
Sanatate multa piersicutelor bolnavioare si sa se faca bine cat mai rapid. Totodata, LA MULTI ANI sarbatorilor de azi!
Noi ne pregatim de vaccinul de 6 luni saptamana asta si sa vedem ce mai ne da voie doctorul sa papam. Ficatel de pui inca nu i-am dat si nici galbenus, astept ok-ul doc. Eu ii dau piept de pui maruntit la tocator si apoi blenduit cu restul de legume, iese ca o pasta foarte fina si ii place mult de tot.
A, vroiam sa va mai intreb ceva-bebeii vostri nu isi baga piciorusele printre zabrelele de la patuturile de lemn(pentru cele care aveti asa ceva)? Pe mine m-a innebunit Toni, tot timpul o gasesc cu piciorusele blocate saracuta si urla de mama focului sa o ajut sa si le scoata. In rest zice dai-dai-dai si nai-nai-nai. Cand sta pe burtica isi ridica un genunchi si incearca sa mearga taras dar nu se clinteste, inca nu are forta destula.
Va pup ca se trezeste, trebuie sa ii pregatesc supa!
A, fetelor inca ceva:eu am o oala minune, de la Selgros am luat-o si se fierb in max jumatate de ora toate legumele, merita, e chiar economicoasa

www.dropshots.com/antonia25

Mergi la inceput

iulenca, superbe pozele la munte, vreau si eutatal tau are dreptate; multe sanatate!
mamaluidavid, o mandrete de fata Patricia, e super chestia aceea pt sustinere, n-am vazut pe aici, noi cu pernele de jur-imprejur;
cornelialaura, ce frumusel este Eric, e leit mami, sa va faceti bine!
ioana81, ce realizare, bravo, sunteti mari acum;
lili, felicitari pt stat in fundulet si pt tata, ce tati mandru!
lushk, sanatate multa, sa te faci bine repede!
maryion, nu dispera, sigur este o perioada trecatoare din cauza dintilor, isi va reveni el;
eugcem, nu ti-am multumit pt pontul cu pediatra,
mamidestefan, am fost si eu prezenta la , dar acum am reusit sa scriu, ai o mandrete de flacau;
tweety, unde esti? cum va simtiti?
bulinuta, voi cum sunteti?
noi am papat suc de morcovi, ne-am facut din cap pana-n picioare, cred ca o sa-l dau cu bibe; nu prea ne place piureul de mar si nici sucul, poate e prea acid (nici mie nu-mi place sucul); am facut aprovizionarea cu legume-fructe, zici ca e piata la mine, numai sa manance gogosica;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by anasia
mamidestefan, am fost si eu prezenta la , dar acum am reusit sa scriu, ai o mandrete de flacau;
noi am papat suc de morcovi, ne-am facut din cap pana-n picioare, cred ca o sa-l dau cu bibe; nu prea ne place piureul de mar si nici sucul, poate e prea acid (nici mie nu-mi place sucul); am facut aprovizionarea cu legume-fructe, zici ca e piata la mine, numai sa manance gogosica;

Anasia Multumim frumos

Mi-am baut cafeluta de ceva timp...
dar surpriza ..puiul meu doarme de mai bine de 2 ore si jumate ..
asa ca m-am gindit sa mai dau un ochi pe aici ..
daca tot nu m-am apucat de preparat ceva bun pe la bucatarie.
Se pare ca dupa ce i-a iesit dintisorul nr.2 ..a avut citeva zile mai agitate..dar isi revine spectaculos.
CE BINE AR FI SA DOARMA IN FIECARE DIMINEATA ASA

Mami de Stefan-Eduard (21.august.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata pe la pranz
am terminat si eu de citit ca pierdusem putin firul...
tweety ma bucur mult ca ati scapat cu bine... piersicuta mica
mamidestefan m-am distrat cand am vazut ca tortul ala era dat de un nikname bulinuta ...cand io sunt dezastru la bucatarie
consi, lushk nici Rares nu are nici un dinte...noi suntem codasii
taty gasesti pe mailul comun mizichie ptr bb
mamanati e dulcica rau puiuta ta
miti si fetele care mai ziceau de urechi...si bulinel e clapaug si mi-a zis dr ca este asa ptr ca eu nu i-am pus caciulita pe cap deloc in casa si asta ar fi motivul ...acum asta e...e clapaugul meu ce sa-i fac
lili felicitari ptr tati...ai mai fost la T?
iulenca sanatate multa tatalui tau ...eu am chicco polly si mi se pare super ok...a adormit in el de cateva ori pe pozitia cea mai de jos...asa ca io cred ca-i confortabil
anasia noi suntm binisor...a vomat iar aseara destul de rau dar dupa era ok...l-am imbaiat si l-am lasat la mama ca nu il mai puteam lua asa...azi ma duc sa-l recuperez ...pupici la Alessia
va pup si va doresc o saptamana buna

bulinuta mamica de bulinel dragutel

http://www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url

http://pg.photos.yahoo.com/ph/rusanualina/album?.dir=/19c3re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

mamidestefan, cum functioneaza site-ul la care ai dat link? e super, am gasit cantecele pe care nu le aveam, dar cum facs a descarc mai multe k am descarcat o melodie si nu mai mai lasa...mi-am facut cont si am intalat ala, dar mai departe cum fac?

Mergi la inceput

bulinuta, , de ce a vomat? nu i-a placut papica? si noi mai vomam, dar la noi e ceva normal, ca sa zic asa;
mamidestefan, asa sa fie, sa doarma in fiecare dimineata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by Ramoon

mamidestefan, cum functioneaza site-ul la care ai dat link? e super, am gasit cantecele pe care nu le aveam, dar cum facs a descarc mai multe k am descarcat o melodie si nu mai mai lasa...mi-am facut cont si am intalat ala, dar mai departe cum fac?

Eu nu mi-am facut cont...
De pe link-ul care l-am dat ..
am dat click dreapta pe numele melodiei care vroiam sa o descarc
si selectam sa se deschida in pagina noua
aici dadeam DOWNLOAD..daca nu mergea din prima..mai incercam de citeva ori ..pina imi dadea mesaj de : OPEN / SAVE /sau CANCEL.
de aici e simplu
BAFTA .

Mami de Stefan-Eduard (21.august.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

anasia...nu stiu de ce vomita...de obicei daca nu-i place ceva ssau cred eu daca mananca prea mult...problema e ca el nu mannaca niciodata la fel ca sa te prinzi unde e limita asa ca...

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput