PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 3
lili spune:
Buna fetelor,
Venim si noi la raport: ieri am facut 6 luni,suntem inca stirba,desi tare baloasa ....,ieri am spus si "tata" cam timid ce-i drept , dar spre marea incantare a tatalui.
Azi de dimineata facea insa galagie mare.. cu noul cuvant"ta-ta-ta".
Azi noapte a facut febra... si am fost nelinistite.. de fapt suntem cam adormite.. Eu dorm la serviciu ea nu vrea sa doarma acasa... face greva...
Am folosit si noi "batista bebelusului"- foarte buna... desi i-a fost cam frica de ea...si de aspirator...
Si stam in fundulet singurica de vreo saptamana...
Pupici la fete si baieti !!!
Ramoon spune:
fetele care ati inceput munca...voi ati renuntat la co de crestere a bebelului? eu eram hotarata (ma rog cam 80%) sa ma intorc in febr. sau martie dar azi tocmai am primit un mail de la munca in care seful meu isi anunta demisia si ma gandesc ca a mirosit ceva k firma e in chirie si aia nu mai vor sa mai prelungeasca contr. de inchiriere k vor ei sa se extinda si mi-e k iau teapa...cred ca mai bine stau cuminte cu bebe acasa...
maryion spune:
- pt 7 lunisoare
Delia Amalia, fetita lui A.C.
Sunt disperata, dar Darius parca papa din ce in ce mai putin.
Ma chinui cu el cam 1 ora la o masa.
Ce sa fac?
Se innegreste si banana, si .... nu mai pooooooooot
VARSTA DARIUS-THEODOR
POZE
Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)
ani_nutu spune:
LA MULTE LUNITE ..
sarbatoritei zilei de 29 ianuarie ...
Delia Amalia,fetita lui A.C.
Azi de dimineata noi am papat tot: un mar cu 2 biscuiti si suc de portocal cu mar. Problema e la pranz, cand or veni piureurile. Cred ca nu ii place reteta lui mami. O sa incerc niste borcanase sa vad daca ii plac. Poate eu sunt de vina. Sare nu pun decat un vf de cutit si putin ulei de masline.
Iar pieptul de pui mie mi se pare cam atos si sec, poate de-aia nu-i place. Voi ati dat vostri ficat de pui? sau sa incep cu carnea de pe copane?
Dintisori, inca deloc...ne inscriem in clubul stirbilor!!!
Spor la cafeluta...ca eu abia acum apuc sa beau un capucino!!
ani_nutu si Mihaita(11.08.2006)
filmulet http://www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url
poze http://photos.yahoo.com/ani_nutu
http://www.dropshots.com/ani_nutu
Ancutex spune:
Felicitari si pupici sarbatoritilor de azi.
Nu pot sa scriu prea mult ca stau cu gaza in brate si abia o tin. Apuca tot si vrea sa plece din bratele mele.
Frmoase poze iulenca, ce as merge si eu la munte. Mariuca mea are fas exact ca Mariuca ta . pupici.
Azi dimineata a devorat marul cu branzica, dar parca vad ca refuza din nou legumele. Nu-i nimic, am rabdare, o iau incet si nu o fortez.
alina2006 spune:
maryion cred ca nimeni nu te intelege cum te inteleg eu la cate am patimit si inca patimesc cu iana!!! faceam la fel ca tine, stateam cate o ora si nimic pana m-am hotarat ori sa gasesc sa-i dau ce-i place ori s-o flamanzesc pana la urmatoarea masa( eu intre mese nu-i mai dau nimic, foarte rar ceai ). fructele le manaca doar fierte cu 2 cupe de cereale, ii dau danonino cu caise seara, dimineata ii fac si biberon cu lapte si separat cereale sa vad ce pofteste domnia sa! te rog mult, nu te stresa ca mai rau faci!!! te inteleg mai bine decat crezi, iana are momente si momente! asta este, nu-l mai tine la masa atata ca vine urmatoarea masa si nu ti-o mananca nici p'aia!
te pup!
Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos
Lushk spune:
Buna gagici! din pacate eu apar cu un ceai cu muuuuuuuulta lamaie si miere...sunt coapta ...nush daca am luat de la mihaitza sau din alta parte dar nu cred ca n-am iesit de-o saptamana...sper sa fie cam aceeasi treaba ca la el ca am inteles ca pot sa-i dau si altceva daca am facut o alta forma......deci dupa cum vedeti o tinem langa cu boala....am fost de dimineatza la dr...mihaitza e mai bine dar nu poate sa expectoreze secretiile...si alea nu sunt bune deloc acolo in bronhii...ne-a dat augmentin si speram sa treaca mai repede...diagnosticul a fost bronsiolita...
M-am speriat ce am vazut la cabinet...cred ca erau 30-40 de copii...nu aveai loc...
fetele, va rog eu nu stati...la cel mai mic semn ca bebeii sunt raciti mergeti fuguta la medic sau mai bine chemati-l acasa...si e valabil si pt. voi...aseara am aflat ca un coleg de-al sotzului a facut stop cardio-respirator din cauza ca a tratat cu indiferentza o raceala...
Va rog sa ma iertati daca v-am intristat, dar e realitate si eu ma simt ca naiba...si sunt cam incoerenta acum am vazut...sper ca ati inteles mesajul...ma duc sa vad cu ce ma mai tratez ca sunt varza...
Va pup dulce!
Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006)POZE
mamidestefan spune:
Taty Iata inca un link pentru cintecele (copii rindul si scoti pauza de la esni ps )
http://esni ps.com/web/Cantecepentrucopii?docsPage=1#files
geliza Te asteptam cu pozici
oanaalex Pupam si noi piersicutza DINTZOASA
lucians Felicitari..si noi am vrea sa stam in fundic ..dar e greu capusorul.
ani_nutu Uraaaaa..inca o piersicutza ca face progrese la "adormit" in patut .
Ne bucuram pentru voi .
La capitolul suculet proaspat..incearca si morcov.
misimica WELCOME !!!
romaniaau Eu i-as fi dat intii sucul de morcov simplu..si lasa-l sa actioneze macar 10 min.Face minuni la ficat, pofta de mincare, stomac, tot traseul digestiv, vedere, piele...etc. Dupa cele 10 min ..poti sa ii dai mandarina..banane..etc. Incearca si pe "pielea ta" si ai sa vezi efectele in citeva zile.
Eu inca alaptez la greu ..dar noaptea papam la 3 si la 6 dimineata.
Eu l-am pus deja in scaunel..desi nu sta in fundic singur..dar e foarte confortabil pe ultima pozitie a spatarului..asa ca mi-am asumat toate riscurile..
iulenca Ce frumos .. sa mergeti la munte ..mai ales acum ca a si nins .Bravos ..
Si ce pozici ..chiar ca ne faci si noua pofta ..ca eu deja visez cu ochii deschisi
Noi avem scaun CAM CAMPIONE.E SUPER..
Mie personal mi se pare mai bun decit CHICCO POLY ..parerea mea .
mamaluidavid Multumim
Si copilasilor tai frumusei..Mai da puternica mai e gena japoneza
Ramoon FELICITARI pentru "MA-MA" si ..of course ..pentru scaunel..
cornelia_lauraEric al tau e frumusel foc..si ..zic eu ..sta bine cu greutatea..asa ca ii dorim sa se insanatoseasca repede si sa doarma toata noaptea. Cit despre tine..eu una sunt in admiratie totala pentru mamicile de 2 sau 3 copilasi..Cred ca e foarte greu ..si totusi ..voi faceti fata cu brio .
Mami de Stefan-Eduard (21.august.2006)
ALBUM DE BEBELUS
www.dropshots.com/ghercal" target="_blank">MY SUPERBEBE'S MOVIES
eugcem spune:
buna fetelor,
incerc sa scriu si eu ceva cu nicolae in brate, mancand cablul de la casti..
iulenca, eu am scaun polly de la chicco si suntem multumiti de el
romaniaouau, si bebe al meu papa san cam la doua, trei ore noaptea, motiv pentru care ajunge mereu la mine in pat. Il iau langa mine sa ii dau sa pape si adorm si eu
Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/eugeniacroitoru/my_photos
mamidestefan spune:
Ioana81 FELICITARI pentru noul progres ..ridicat singur in picioruse..La capitolul kg ..cred ca o sa va ajungem si noi ..ca am sarit de 8.5kg si avem abia 5 luni si o saptamina.
lili FELICITARI pentru "TA-TA" ..si STATUL IN FUNDIC.. vreau si eu
maryion Nu stiu cum sa te ajut..dar sunt alaturi de tine
ani_nutu Sare..ulei de masline.. biscuiti..piept de pui..dar nu e cam devreme ??
LushkSANATATE MULTA ...Si aveti grija cu virusii astia pacatosi..
Mami de Stefan-Eduard (21.august.2006)
ALBUM DE BEBELUS
www.dropshots.com/ghercal" target="_blank">MY SUPERBEBE'S MOVIES