PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Mamaluidavid se pare ca pentru fete e prea devreme de cafea si pentru mine cam tarziu ca acum ma pregatesc de somn. Oricum o sa ma gandesc la voi dimineata la cafea.
Sper sa va treaca bubitele si sa nu fie nimic pe termen lung.
Revin maine ca ma bag la somn ca-s cam obosita psihic de maraielile lui Alex. Sper sa iasa si al doilea dinte sa scapam. Si acum il aud cum se vaieta prin somn. Mai bine m-ar durea pe mine decat pe el. Faza e ca el e cuminte si suporta bine dar mie-mi vine sa mor cand vad cat il doare.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/7a5bre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Oana da,stiu ca pentru fete e prea devreme pt. cafea dar eram cu ea in fata si am zis sa nu fiu nesi sa o beau fara sa va invit si pe voi albastrelului si sa iasa odata dintele ala sa nu il mai chinuie!

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

'neata fetele! haideti la
am vazut listuta multumim frumos! dar vrem si pe lista celor care au zis mama, Timi spune cam de pe la 4 luni , 4 luni jumate (nu mai stiu exact si nici nu vreau sa exagerez)cand maraie(mmmamma)
noi ne chinuim rau cu cel de-al 2 lea dintzuk...dar stiti ce nu-mi explic eu? e faptul k doare si plange rau seara, la somnul de noapte...oare de ce doare mai tare atunci? k in restul zilei e chiar ok.
avem si noi scaunel de masa dar inca nu o pun k mi se pare k nu sta prea bine, spatarul nu se regleaza si sta cocosata si inca nu o pun, mai asteptam.

Ramo si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

In dimineata asta uite ca reusesc si eu sa beau cafeaua cu voi. Desi o fac din umbra in fiecare zi....
Eric a facut acum o saptamana vaccinul de 6 luni si apoi a facut viroza. Am tras iar cu medicamente, febra si plans la greu dar acum e mai bine.
Inca nu i-a iesit nici un dinte desi roade tot ce prinde si face balute de mai bine de o luna. Eduard avea 2 dinti la 6 luni dar vad ca Eric nu se grabeste. Sta in fund destul de bine si vorbeste toata ziua. In general e u bebe cuminte doar ca de cand cu vaccinul si raceala se scoala iar noaptea la 2 si la 6 sa pape plus ca s-a invatat sa faca caca noaptea. Asa ca avem minim 3 treziri plus cele ale lui Eduard. Asa ca eu sunt zombi de ooseala.
Acum trebuie sa las cafeaua ca s-au trezit amandoi sefii.....

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard- inima de leu
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Hai ca revin un pic. Eric are 71 de cm si 9 kg. Ca sa vedeti cat a crescut uitati AICI

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard- inima de leu
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

7 luni
DELIA AMALIA

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Taty poti sa descarci muzica de pe mail-ul comun. Acolo au pus fetele cateva cutiute muzicale.

Iulenca ce pooofta mi-ati facut de zapada...Inca o familie frumoasa. Scaunul nostru de masa e Polly de la Chicco.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna fetele!
Andreea Ari e o scumpa, cum a adormit ea acolo!Ah si felicitari pt mama!
Noi suntem grasi si frumosi. Avem 73 cm si 9 kile. Ieri la 6 luni si o saptamana cand stateam in fund ne-am prins bine de bluza ui mami si ne-am ridicat singuri in picioare. De atunci o tine una si buna sa stau langa el sa se ridice. In patut nu-i convine ca avem cu plasa de la Gracco si nu are cum sa se prinda. Asa ca sa ne treceti si pe noi pe listuta. Dar vad ca tot nu avem de gand sa spunem mama. Mai degraba spunem bum bum, ti ti, scuipam ca incercam sa vorbim cu mami si nu ne ies cuvintele. Ne place sa o pipaim pe mami toata ziua pe fata si ea cum pun mana pe ceva imi spune cum se zice la lucrul respectiv si eu incerc ca maimuta sa redau totul si .......... nimic. Iese multa saliva. dintisor tot nu ne-a iesit cu toate ca se vede ceva pe acolo si roadem de toate.
Camatat despre noi!

Ioana de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oncicu spune:

Delia Amalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Oau...ce de fete la ...va papacesc dulce..dulce.. pe toate ....
cu o ..ca mi-a adormit puiul ..si pot sa imi fac siesta de dimineata.

Am sa felicit sarbatorita zilei :

LA MULTE LUNITE ..
sarbatoritei zilei de 29 ianuarie ...
Delia Amalia,fetita lui A.C.

Mami de Stefan-Eduard (21.august.2006)

Mergi la inceput