PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 29
bulinuta27 spune:
lili suna medicul si daca creste febra fa-i impachetari inainte de a pleca cu el din casa sa-i mai scada un pic...offf
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
geliza spune:
moamaaaa cat ati scris de ieri pana azi....sunt la pag 12 cu cititul dar vreau sa vad arat cum dorm fetele mele acum
http://www.flickr.com/photos/12803220@N00/375450222/
Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)
SARILLA spune:
Gata,mi s-a culcat ariciul,dupa ce a papat binisor,zic eu..a papat 100 ml de supica(dupa 100 l-am oprit eu,ca mi-are teama ca nu o sa mai vrea piure) si jumatate de castron de piure cu cartof, morcov, ardei si broccoli(azi introdus).
Observati ca mi-am schimbat semnatura ca nu se mai putea...bebe Razvan nu mai poate fi numit bebe nicidecum,de vreme ce ma lupt cu el parte in parte
si il alerg prin toata casa,asa ca de azi el e copilu' atomic...il defineste perfect,la toata energia de care dispune...![]()
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
POZE
dariana spune:
mie chiar mi-a specificat sa fie danone, ce impartzite mai sunt si parerile doctorilor astia!!!
quote:
Originally posted by MADYN
Anasiamulta sanatate si sa cresteti frumos! Asteptam
si
.
Mie doctora mi-a zis sa ii dau orice altceva (dar nu a specificat ce, ci doar un iaurt cu termenul de garantie cit mai mic) dar nu Danone. Sint in ceata!!!
si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
Dariana si Darius (30.07.2006)
SARILLA spune:
quote:
Originally posted by dariana
mie chiar mi-a specificat sa fie danone, ce impartzite mai sunt si parerile doctorilor astia!!!quote:
Originally posted by MADYN
Anasiamulta sanatate si sa cresteti frumos! Asteptam
si
.
Mie doctora mi-a zis sa ii dau orice altceva (dar nu a specificat ce, ci doar un iaurt cu termenul de garantie cit mai mic) dar nu Danone. Sint in ceata!!!
si Mihai Nicolae
- My little treasure (01 august 2006)
Clar parerile sunt impartite..Mie mi-a zis sa ii dau cu termen mai mic de valabilitate deoarece cu cat termenul de valabilitate e mai mare cu atat contine mai multi..conservanti,sau whatever..si nu e bun pentru bebe..mi s-a parut logic si de asta am ascultat-o...Tu faci cum crezi de cuviinta,eu intotdeauna filtrez sfaturile primite si le aleg pe cele care mi se par mai logice...Pup
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
POZE
Bysko spune:
Da nu puteti sa-i faceti voi iaurtelu? Stiu ca am citit intr-o carte cum se face si maica-mea face acasa( si-mi da si mie).Ma uitam zilele trecute pe eticheta unui iaurt-nu mai stiu care si am ras de m-am prapadit ca avea si lapte praf-pentru ce lapte praf?Poate ma luminati voi!
Busra este sufletzelul nostru!
dariana spune:
si darius a facut ieri vaccin si tot asa, a facut febra 38,5 si i-am dat novocalmin si eferalgan si a trecut. s-a trezit toata noaptea, din ora in ora, noaptea asta sper sa doarma mai bine, si io pe langa el!
anasia , la multzi ani, sa fii fericita!
quote:
Originally posted by lili
Fetelor,
I-am facut ieri vaccinul de 6 luni piersicutei mele si toata noaptea a fost un cosmar... febra peste 38.4-38.8 si o chestie ce seamana a tuse seaca din cand in cand..Voi a-ti mai patit asa? ca la noi pana acum nu a mai avut reactii la vaccin...Cum a-ti combatut febra?
Mersi.
Lili
Sabana spune:
Mie pediatra mi-a zis sa ii fac branza de vaci din iaurt ceea ce mi s-a parut cam strange. Si asa ma ia cu groaza cand am sa ajung la capitolul branza de vaci. Fii-mea se stramba la toate, isi smulge bavetica de la gat si daca insist incepe sa urle si sa planga. Cum ii dau bibe tace. Bibe e marea ei iubire, nu stiu cum ne vom desparti de el.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
www.e-vacanta.com
Sabana spune:
Poate ca si eu gresesc ca ii fac toate moftruile. Dar daca incerc sa o indop incepe si imi vomita. Plus ca toata ziua se bataie si nu sta locului. Are o energie ceva de speriat. Cand o sa inceapa sa mearga va fi de groaza. Toata ziua vb pe limba ei, face ca toate alea, incearca sa imite diverse chestii, vrea sa fie bagata in seama. Prinde tot ce ii vine in mana, ma trage de par, de ochi, de nas. Trebuie sa fiu foarte atenta. Degeaba ii spun nu, ca ea tot ce face stie. Simt ca sloganul meu de la inceput cand ma bateam cu pumnul in piept Ordine si disciplina piere pe zi ce trece.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
www.e-vacanta.com

multa sanatate si sa cresteti frumos! Asteptam
si
.
!!!
si Mihai Nicolae
-