PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 28
alina2006 spune:
fetelor, sunt pe fuga...vreau sa va intreb ceva: i-am facut pilaf mai multicel, pot sa-i dau si maine din el daca il tin la frigider?
va pup!!
Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos
bulinuta27 spune:
alina eu ii fac azi si ii dau si maine si cateodata si a treia zi din pilaf, supa de legume, branzica...le pun in borcanele cu capac si le pun la frigider...poate-poate o manca ![]()
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
misimica spune:
si eu fac supa si branzica pentru 2 zile .Daca e inchis ermetic cred ca nu are nimic.
anasia spune:
sarilla, 
sabana, cred ca orice iaurt e bun care are termen de valabilitate mic;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
misimica spune:
Merci de raspuns she wolf
.Pediatra mea m a bagat in ceata mi a recomandat ficatel si ou inca de la 4 luni.Bineinteles ca n am fost nebuna
sa i dau ,dar acum as incerca.
lili spune:
Fetelor,
I-am facut ieri vaccinul de 6 luni piersicutei mele si toata noaptea a fost un cosmar... febra peste 38.4-38.8 si o chestie ce seamana a tuse seaca din cand in cand..Voi a-ti mai patit asa? ca la noi pana acum nu a mai avut reactii la vaccin...Cum a-ti combatut febra?
Mersi.
Lili
bulinuta27 spune:
lili Rares nu a facut niciodata febra dar eu ii dau 5 ml de panadol imediat dupa vaccin...tu i-ai dat ceva?
bulinuta mamica de bulinel dragutel
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
lili spune:
Da, i-am dat nurofen, supozitor cu novocalmin si azi noapte alternativ la 4-5 ore supozitor cu paracetamol si nurofen.. simt ca o iau din loc...
Lili
Bysko spune:
Nu ai incercat cu supozitoare? eu dupa vaccin ii pun cate un Paracetamol pt bebe si totul e ok. Am in casa si efferalgan pt copii de vreo 3 luni dar nu l-am deschis inca pt ca nu a fost nevoie.
Busra este sufletzelul nostru!
Bysko spune:
scuze! nu am vazut raspunsul! Are in continuare febra?
Daca da cred ca ar trebui sa-ti suni medicul, dar nu te duce la spital sau la cabinet ca e jale cu gripa asta! Comprese i-ai pus?
si da- cat mai multe lichide sa nu se deshidrateze!
Busra este sufletzelul nostru!