PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 30
misimica spune:
Bysko-daca stii cum se face iaurtelul
in casa spune mi si mie ,poate i place sclifositei mele 
Sabana spune:
quote:
Originally posted by misimica
Bysko-daca stii cum se face iaurtelulin casa spune mi si mie ,poate i place sclifositei mele
Si eu ma bag sa iau lectii
Sabina + Alexandra + tata Silviu
www.e-vacanta.com
SARILLA spune:
quote:
Originally posted by Sabanaquote:
Originally posted by misimica
Bysko-daca stii cum se face iaurtelulin casa spune mi si mie ,poate i place sclifositei mele
Si eu ma bag sa iau lectii
Sabina + Alexandra + tata Silviu
www.e-vacanta.com
fetelor reteta de iaurt o puteti lua de prin folderele cu diversificare din prima pagina..am vazut-o pe acolo cand citeam..zice si de branzica si de iaurt..daca nu gasiti,spuneti-mi ca o caut eu la mine in calculator si v-o dau..eu am retetele,dar daca doamna doctor ne-a zis ca e ok si asa,am incercat si i-a placut...acu' doar sa nu ii faca rau mai incolo,in timp sau ceva de gen, ca efecte imediate nu a avut si nu vad sa fie o problema deocamdata..
Pup si bafta la iaurtel,daca faceti! Sa va iasa bun si sa pape puii!
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
POZE
anasia spune:
dariana,
aricica, la mine bea dupa baita(ca vine intre mese) cam 20-30 ml, cand suntem plecati 50-80ml bea, dar depinde, niciodata mai mult de 100;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
maryion spune:
quote:
Originally posted by lili
Fetelor,
I-am facut ieri vaccinul de 6 luni piersicutei mele si toata noaptea a fost un cosmar... febra peste 38.4-38.8 si o chestie ce seamana a tuse seaca din cand in cand..Voi a-ti mai patit asa? ca la noi pana acum nu a mai avut reactii la vaccin...Cum a-ti combatut febra?
Mersi.
Lili
Nici Darius al meu nu a avut reactii de la vaccinul de 2 si 4 luni. Dar la 6 luni cosmar. A facut febra si nu ii trecea cu antitermice, asa ca am luat-o babeste.
I-am pus o carpa cu otet pe abdomen si sosete cu otet in picioare. asa ii scadea febra, dar am tinut-o asa vreo 2 zile.
Despre tuse nu stiu ce sa zic, poate se inneaca.
Eu ii mai dadeam si ceai sau suc de fructe si in cazul in care refuza sucul ii dadeam apa plata.
Cand are febra cred ca le este si sete.
Sanatate!
VARSTA DARIUS-THEODOR
POZEMary
de
Darius-Theodor (14.07.2006)
maryion spune:
In sfarsit a papat!!!!!!!!!!!! ![]()
Peste cu pilaf de orez. Am pus si un pic de sare si unt.
Atat, fara legume.
A papat, dar tot facea mofturele si ii dadeam apa in timp ce papa. 3-4 linguri de papa, o gurita de apa. Oare este corect?
M-a lasat sa pap si eu, el se juca in carut singur si vorbea acolo pe limba lui.
Inainte de masa am fost si afara jumatate de ora. Voi ati fost?
Acum doarme. Cand se trezeste sa ii fac un suc de mar+para+morcov.
Mai vedem!
VARSTA DARIUS-THEODOR
POZE
Mary
de
Darius-Theodor (14.07.2006)
SARILLA spune:
Fetelor,am avut putin timp liber si am mai pus niste poze!
Sper sa va placa,sunt mai recente,de la Craciun, Revelion incoace...
Astept feedback!![]()
P.S. Cu specificatia importanta ca intai dati pe un folder(ex. Ingerasul meu) apoi dati la All my photos,ca sa se vada toate,ca nush ce au

si nu se vad toate decat asa...
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
POZE
aricica spune:
buna!am revenit si noi cu un mesaj.va urmarim cu interes de la odisee dar abia acum am reusit si noi sa intram pe forum.am 2 baieti nazdravani!cel mare are 7 ani se numeste Robert-Cosmin si cel mic are 6 luni si trei saptamanisi il cheama David-Gabriel.pentru febra mare medicul ne-a recomandat un supozitor cu paracetamol si jumatate de supozitor cu novocalmin ambele odata introduse.scade febra garantat!e probata!se introduc dimineata si seara apoi daca mai e cazul la 6 ore nurofen!sper sa fie de folos!pentru fetele care folosesc formula!ce lapte folositi?sper ca nu vam plictisit!
Bysko spune:
La un litru de lapte caldut se pun 3 linguri mari(de ciorba) cu iaurt(am auzut variante si cu smantana, dar maica-mea si soacra-mea fac cu iaurt). Se amesteca bine. Se acopera cu un prosop si se lasa intr-o incapere calda. Ideea e ca iaurtul "de prasila" sa fie gras(cred ca cremoso e bun) si sa nu fie prea acru, iar laptele sa nu fie nici fierbinte, dar nici rece. Nu cred ca a incercat maica-mea sa faca cu lapte pasteurizat, deci nu stiu daca merge, dar teoretic cred ca se poate! Cred ca laptele trebuie sa fie cam la fel de cald ca cel dat bebeilor.Mult succes!Sper sa va iasa!
Busra este sufletzelul nostru!