PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misimica spune:

Mamici cu piersicute de 6-7 luni,voi dati la bebei ficatel de pasare si daca da de cate ori pe saptamina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns save spune:

PUPICI PT.BOLNAVIORI,VACCINATI,MANCACIOSI,

FELICITARIPT MAMA SI TATA,PT MERSUL DEA BUSILEA SI DINTOCI

ma scuzati ca nu dau nume pt ca am citit pe fuga tot ,ca tare

mai sunteti .va pe toate

SAVERADU(03.08.2006) SILUCIAN(13.10.1993)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by save

TWEETY,multumim esti o dulce , parca vorbesti de mine cu primul copil,asa ca te inteleg perfect ,acum iti spun cum l-am invatat pe Radu cu sticluta pe care nu vroia sa o ia in ruptul capului,il puneam la titi si cand sugea ,ii scoteam titi si ii bagam sticluta cu lapte,mai facea figuri cand isi dadea seama ca nu e titi dar nu-l fortam sa bea daca nu vroia ,si tot asa pana s-a obisnuit cu ea ,eu asa la sanul meu l-am invatat si cu suzeta.Pot sa spun ca de cand am inceput sa ii dau cu sticluta parca este mai cumintel,il pot lasa si cu tati mai mult (el acum papa 1 masa de lapte praf seara inainte de culcare ,chiar la inceput ii dadeam cate putin la ora 18,00,eu am inceput cu 30ml,si am crescut progresiv cantitatea dar nu bea nici acum mai mult de 150ml , completare daca mai vrea titi ),pt mine refugiul este in bucatarie (sotul vine acasa seara pe la 19.00)

eu chiar nu am cu cine sa-l mai las peste zi ,ca singura bunica pe care o avem este la tara

multi ,multi pupici de la noi

SAVERADU(03.08.2006) SILUCIAN(13.10.1993)

save,tweety Nu vreau sa creez polemici ..asa ca nu va pregatiti ..
dar nu cred ca laptele praf este solutia ..parerea mea
Stefan avea 4 luni ..si abia prindea o repriza de 3 ore intre mese ..celelalte le avea la 2 ore ...dar usor ..usor ..si putin ajutat ..a ajuns sa pape la 4 ore ziua ..(desi si ieri si alaltaieri a prins si cite o repriza de 3 ore peste zi).
Si cind spun putin ajutat ..ma refer la faptul ca de ex : daca papa la 2 ore ..il mai lasi inca un sfert de ora ..ii distragi atentia cumva ..si mai uita de foame ..si atunci cind maninca ..maninca mai cu pofta ..un pic mai mult ca sa ii ajunga mai mult ..Daca rezista inca 1/2 de ora ..si mai bine ..si asa la fiecare masa ..si isi va creste intervalul intre mese usor..usor.
Daca nu au trecut cele 2 ore (sau la cite s-a ajuns)trebuie pe cit posibil evitat sa fie "alinat" cu tzitzi. Of course ..sunt si exceptii.
Ideea e ca nu trebuie dat laptic ..asa usor..plinge un pic ..gata ..primeste laptic..nu ...intii incercat cu joaca ..apoi somnic..si daca e tot suparat ..suparat ..laptic .
Eu am mers pe pricipiu ca trebuie sa-l ajut sa isi ia o portie de laptic suficient de mare ca sa ii ajunga cit mai mult..
La noi a mai ajutat si orezul dat seara ...in sensul ca l-a mai strins un pic la burtica (el a fost usor diareic de cind s-a nascut..dar a luat bine in greutate si asa)...initial i l-am dat pentru un somn de noapte mai lung ..dar ..dupa cum vedeti ..unde dai ..si unde crapa.

Aaaaa..si mai spunea cineva pe aici ..la virsta asta stie clar sa distinga intre tzitzi si bibe ..

Mami de Stefan-Eduard (21.august.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Sunt un pachet de nervi.
Astazi Darius al meu nu vrea sa manance nimic.
Dupa ce ca dimineata la ora 7 a baut doar 100ml lapte + 1 cupa cereale acum la ora 10 nu a vrut nimic.
I-am facut galbenus+branzacalcica si nimic.
Pauza jum de ora banana + 2 cupe cereale nimic.
Sunt disperata.
Am incercat dupa jumate de ora iar cu ou si nimic.
Ce sa fac?
Acum sa vedem la ora 14 daca vrea ceva. O sa ii fac peste cu orez.
Urati-mi succes.
Acum nu stiu ce are ca s-a agitat atat de tare incat sughite.
Azi noapte la fel cu laptele - nu a papat decat 100ml lapte + 1 cupa cereale.
Aseara la masa de cereale la ora 20 nu a vrut sa o pape.
Si etc., etc. ...... nu mai pot.
Ne chinuim de cvea timp asa.
Vineri tre sa ma duc la control cu el ca m-a chemat medicul de fam in fiecare saptamana ca a luat f putin in greutate.
Sa vedem atunci.
Pa! V-am innebunit.

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Neata fetele. Nu am mai scris de un car de ani. Alexa e bine, sta relativ bine in fundulet. Noi i-am luat scaun de masa e la Primii Pasi si suntem foarte multumiti de el, iar Alexa e super incantata.

Legat de alimente. Am citit si eu lista. Deja mi-e rau. Eu am tradus o gramada de fise tehnice de securitate pentru diverse produse chimice, insecticide, pesticide, emulgatori, aditivi alimentari etc. Vazand substantele trecute acolo, mi-am dat seama, ca majoritatea dintre ele mi-au trecut si mie la ureche. Au niste efecte nocive cumplite. Pana la urma nici nu stii, ce mai bagi in gura. Eu la un moment dat am zis ca Mamanati mai bine ii dau borcanase, decat ce e acum in comert. Dar si borcanasele alea cum or fi? Chiar or fi bio sau cum mai zic ei acolo? Nu sunt adepta sa imi tin copilul intr-un glob de cristal, dar totusi vreau sa il protejez de ce i-ar putea face rau.

Miruna te-am visat azi noapte. Erai in parc cu Alexei.

Legat de suzete si eu le spal sub jetul de apa. De sterilizat, sterilizez destul de rar. Copilul trebuie sa isi dezvolte anticorpi. V-am mai spus eu povestea cu Silvia Dumitrescu. Cand avea copilul mic, spala prin jurul lui cu de toate, il tinea ca intr-un gloc de sticla. Si intr-o zi isi vede copilul lingand talpa unui pantof. In clipa aia sa ii vina rau si mai multe nu, ia copilul, suna pediatrul, disperare mare. Dr i-a zis senin lasati-l doamna de unde vreti sa isi ia anticorpi. Acum nici chiar asa, sa linga pantofii de afara, dar nici intr-un glob de sticla.

Pupici la fete si bebei.

Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos

Mergi la inceput

Cred ca o sa trecem iar pe borcanelele Hipp. Asa am inceput.
Ce sa facem? Voi ce spuneti?
Am vazut ca parca Sarilla mi-a recomandat.
Sunt mai costisitoare, dar pt bebe ce nu fac eu.
Poate o sa iesim pe afara, dar cred ca este frigut.

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

quote:
Originally posted by maryion

Sunt un pachet de nervi.
Astazi Darius al meu nu vrea sa manance nimic.
Dupa ce ca dimineata la ora 7 a baut doar 100ml lapte + 1 cupa cereale acum la ora 10 nu a vrut nimic.
I-am facut galbenus+branzacalcica si nimic.
Pauza jum de ora banana + 2 cupe cereale nimic.
Sunt disperata.
Am incercat dupa jumate de ora iar cu ou si nimic.
Ce sa fac?
Acum sa vedem la ora 14 daca vrea ceva. O sa ii fac peste cu orez.
Urati-mi succes.
Acum nu stiu ce are ca s-a agitat atat de tare incat sughite.
Azi noapte la fel cu laptele - nu a papat decat 100ml lapte + 1 cupa cereale.
Aseara la masa de cereale la ora 20 nu a vrut sa o pape.
Si etc., etc. ...... nu mai pot.
Ne chinuim de cvea timp asa.
Vineri tre sa ma duc la control cu el ca m-a chemat medicul de fam in fiecare saptamana ca a luat f putin in greutate.
Sa vedem atunci.
Pa! V-am innebunit.

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Intru si eu in club. Nu cred, ca bebe al meu va ajunge sa manance vreodat aceva calumea si constant. Si eu am o mofturoasa grupa mare. Nici nu am inceput inca cu branza si ou. Voiam de saptamana viitoare.
Cum faceti cu ouale? Eu am gasit pe cineva sa imi aduca de la tara. Sper sa mi le aduca.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

www.e-vacanta.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

Fetele,v-am promis ca azi intreb pediatru cum se fac sufleurile pt pitici.El apare la ora 14 la cabinet,asa ca dupa-amiaza va dau reteta.In schimb,am facut o mica confuzie:nu era vb de sufleuri,ci de sote-uri de legume.Am obs acum cand m-am uitat in agenda ei,pt ca azi vreau sa-i introduc si io ousorul si nu stiam cat mi-a zis sa-i dau prima oara.V-am dus in eroare siMaryion,parca,ne-a si trimis cateva retete.Sorry.Apar cu noutati

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Si ca sa va mai descretiti putin fruntile ..
va pun un banc ..de pe la ciresele..sper sa nu se supere Luana ..
dar pe mine una m-a amuzat foarte tare

"Cum Facem Baie ?

Cum face baie o femeie

Scoate hainele si le pune in cosul de rufe.
Desparte hainele albe de colorate. Isi pune halatul si se duce la baie.
Se uita In oglinda sa vada daca s-a-ngrasat. Intra in cada.
Cauta buretele, se freaca cu el pe fata, pe spate si pe maini. Se clabuceste pe cap cu un sampon de mere cu miere (83 de vitamine) si se clateste bine. Tipa ca o leoaica cand sotul deschide apa rece la bucatarie si presiunea scade la robinetul din baie. Isi mai spumeaza inca odata parul cu un sampon de piersici cu morcovi (56 de vitamine) si se clateste bine. Isi aplica un balsam de plante si-l tine 10 minute.
Se spala cu apa de fata pe baza de grapefruit si castraveti, timp de 10 minute. Isi face masaj cu crema cu extract de nuci si capsuni.
Se rade la subrat, pe picioare, inghinal, dispar mustata si sprancenele.
Iese din baie, se sterge bine bine si se acopera cu un prosop urias. Curata parul cazut cu hartie igienica. Se uita in oglinda sa vada daca are cosuri si le inlatura cu grija. Se intoarce in dormitor intr-un halat de baie lung si se imbraca timp de trei ore.

Cum face baie un barbat

Scoate toate hainele de pe el si le lasa pe jos in dormitor.
Merge in pielea goala pana la baie.
Daca o intalneste pe nevasta-sa pe drum, ii arata penisul ca si cand ar fi un mare premiu, facand ca un elefant.
Se uita in oglinda la pectorali si la cat de mare e penisul lui.
Se scarpina la oua si-si miroase degetele dupa aia. Intra in cada si din toti buretii nu alege nici unul. Se spala si lasa par pe sapun. Rade zgomotos de la vantul rasunator pe care tocmai l-a tras. Face clabuc in cap cu primul sampon pe care-l gaseste. Face pipi in cada.
Iese din cada si se sterge doar partial. Se acopera la brau cu un prosop mic.
O ia inspre dormitor si in drum lasa: presul din baie ud, podeaua uda, cada plina de par si jeg, lumina aprinsa. In drum spre dormitor, daca o vede pe nevasta-sa, ii arata din nou penisul si intra in camera.
Arunca prosopul ud pe pat, acolo unde ramane toata ziua, si se-mbraca cu primele haine pe care le gaseste."

inca mai rid ...si acum

Si va doresc la toate sa-l "gustati" din plin ..si sa va amuzati.

Mami de Stefan-Eduard (21.august.2006)

Mergi la inceput

Super, mamidestefan!

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mergi la inceput