PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Buna dimineata la mamici si piersicutze!
Tare matinale si harnicutze ati fost azi. Imi fac si eu un capuccino, ca m-ati facut dependenta de el. Mamidestefan tu esti de vina!

Eu vream sa va anunt ca azi voi pleca pentru cateva zile la mama mea la Lugoj si o sa-mi fie tare dor de voi. Sper sa va fie si voua de mine. Asa ca vreau sa urez de pe-acum tuturor piersicutzelor care isi vor sarbatori ziua de nastere in perioada in care voi lipsi
LA MULTI ANI SI LA MULTI BANI SI MULTA SANATATE!

Galinarodica eu folosesc Nan. A fost laptele care l-a primit si in spital si mi-a fost recomandat si de pediatra.

Madyn eu i-am dat Napolact. Si i l-am dat in piureul de legume.Dar incerc sa-l prepar eu. Pana acum am avut 2 tentative. Dar mi s-a parut ca a iesit prea acru.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns save spune:

LA MULTI ANI !! ANASIA

SAVERADU(03.08.2006) SILUCIAN(13.10.1993)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by maryion

Fetelor va pun eu aici niste retete de sufleuri.
Sunt scanate in format jpeg, dar daca are cineva acasa Abbyfine Reader sa le transforme in format word le dau fisierul intreg.
Eu nu am timp sa fac asta. Scuze.
Sper sa va descurcati si asa.

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)

Multumim de retete

Mami de Stefan-Eduard (21.august.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata la mamici de piersicute!!!
mada-mxm...pup fata sa nu mai fie suparata...hai ca si tu aveai doza de optimism destul de ridicata...
leistra
madyn eu ii dau tot danone cremoso...ca altceva nu vrea
Rares iar a vomat aseara ca sarea de fund in sus de zici ca era pe arcuri cu bibe in gura si pan' la urma a vomat tot...dupa care dai ras si distractie...pe mine ma uimeste copilul asta...pai eu dupa ce vomit ma ustura toate alea si ma simt ca naiba el nimic ...dupa juma de ora de zbantuiala a mancat si s-a culcat linistit

va pup si revin

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by Consi

Buna dimineata la mamici si piersicutze!
Tare matinale si harnicutze ati fost azi. Imi fac si eu un capuccino, ca m-ati facut dependenta de el.

Mamidestefan tu esti de vina!

Eu vream sa va anunt ca azi voi pleca pentru cateva zile la mama mea la Lugoj si sa-mi fie tare dor de voi. Sper sa va fie si voua de mine. Madyn eu i-am dat Napolact. Si i l-am dat in piureul de legume.Dar incerc sa-l prepar eu. Pana acum am avut 2 tentative. Dar mi s-a parut ca a iesit prea acru.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Ai grija cu capuccino ..are cam multi E-uri
Sedere placuta la LUGOJ ...sa "profiti" din plin de iesire, sa te "energizezi" la maxim si sa revii cu forte proaspete .
Pupici multi..
o sa iti ducem dorul
si da-ne de veste cind te intorci .

Mami de Stefan-Eduard (21.august.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

consi, mamaluidavid, oncicu, ramoon, madyn, save, bulinuta
mamidestefan, , ai dreptate;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

Buna dimineata mamicute de piersicute,

vin si eu la cu cu voi.

Felicitari celor cu dintisori sau "vorbareti"!

Ce nouatati am? Bebelusul meu s-a inscris cu brio la "mofturosi": de trei zile serveste numai ce vrea el, ceea ce pana acum nu facea.
A renuntat de tot la crema de lapte pe care initial o devora....il las in pace, nu insist...voi reveni peste un timp.

Acum ma duc sa citesc din urma...ca muuuult am vazut ca ati mai scris...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

mamidestefan, madyn, joi fac un tort diplomat , cu reteta de pe forum, ca vineri cand vine sotul sa fie tocmai bun;
consi, n-am mai vazut lugojul de 25 de ani, sa ai o vacanta placuta!

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

quote:
Originally posted by MADYN

Fetele va intreb si eu desi cred ca ati raspuns de mii de ori la intrebarea asta, ce iaurt dati voi la bebeii vostri?

Mary,io ii dau prodlacta,campina,milli,in ordinea aceasta.Adica daca nu gasesc prodlacta,iau campina samd

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns save spune:

TWEETY,multumim esti o dulce , parca vorbesti de mine cu primul copil,asa ca te inteleg perfect ,acum iti spun cum l-am invatat pe Radu cu sticluta pe care nu vroia sa o ia in ruptul capului,il puneam la titi si cand sugea ,ii scoteam titi si ii bagam sticluta cu lapte,mai facea figuri cand isi dadea seama ca nu e titi dar nu-l fortam sa bea daca nu vroia ,si tot asa pana s-a obisnuit cu ea ,eu asa la sanul meu l-am invatat si cu suzeta.Pot sa spun ca de cand am inceput sa ii dau cu sticluta parca este mai cumintel,il pot lasa si cu tati mai mult (el acum papa 1 masa de lapte praf seara inainte de culcare ,chiar la inceput ii dadeam cate putin la ora 18,00,eu am inceput cu 30ml,si am crescut progresiv cantitatea dar nu bea nici acum mai mult de 150ml , completare daca mai vrea titi ),pt mine refugiul este in bucatarie (sotul vine acasa seara pe la 19.00)

eu chiar nu am cu cine sa-l mai las peste zi ,ca singura bunica pe care o avem este la tara

multi ,multi pupici de la noi

SAVERADU(03.08.2006) SILUCIAN(13.10.1993)

Mergi la inceput