PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

- pt 6 lunisoare

Ilinca Cristiana, fetita lui Bestutza

Bianca Maria, fetita lui Adelapop

La multi ani Anasia!

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mary de Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Maryion cum mai sunteti?
Galinarodica bine ai venit in mamicilor de piersicutze! De ce nu ne spui mai multe despre tine si puiul tau?
Mamaluidavid numai vesti bune ne-ai dat. Asa mesaje sa tot citesti. De asta am nevoie, cat mai multe motive de bucurie. papacioasa Patricia si cea norocoasa!

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Draga Tweety sunt si eu in aceeasi situatie cu tine, daca te consoleaza cumva.
La mine baietelul meu nu a avut colici, otita, etc. (Slava Domnului), dar a avut un eritem fesier pan pe la 1 luna jumate si tot asa l-am alintat si eu.
Cand era mai micut si dormea mai mult in timpul zilei reuseam sa fac si eu treburile casnice si sa am grija de mine, dar acum nu se joaca singur, tot timpul se uita dupa mine si nici macar la calculator nu ma lasa.
Eu eram foarte cocheta (nu ieseam nemachiata nici sa duc gunoiul), dar acum tin sa spun ca nu ma mai machiez si nici ungiile nu mi le mai fac asa cum trebuie.
Dar o sa ne facem noi mari si ...
Capul sus si hai sa ne incurajam unele pe altele.
De cand va citesc pe voi am inceput sa devin mai increzatoare si sincer m-am descurcat mult mai bine in cresterea micutului. Pt ca inainte, datorita sfaturilor "binevoitoare" ale diverselor persoane, eram tare descurajata, dar acum am prins "puteri".

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mergi la inceput

Tweety cred ca scriam in acelasi timp.
Suntem bine, nu mai avem febra, dar cu papica greu .....

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns save spune:

LA MULTE LINUTE PT.ILINCA CRISTINA,BIANCA MARIA

SALUT fetelor,nu am mai intrat de 2 zile sa vad ce mai faceti si acum nu am citit nimic in urma dar rec. eu ,Radu este super marait de 2 zile, cu zi cu noapte daca nu ma vede ca sunt linga el plange de tot se inroseste si avem si nervi , nici de supt titi nu mai suge asa de bine,acest comportament ma ingrijoreaza ,pt.ca el in ultima lunuta a fost un bb cuminte ,sper sa nu vina boala pe capul nostru.

pt toate piersicutele

SAVERADU(03.08.2006) SILUCIAN(13.10.1993)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Salutari la mamici si piersicute!

Fetele va intreb si eu desi cred ca ati raspuns de mii de ori la intrebarea asta, ce iaurt dati voi la bebeii vostri?

Noi am facut aseara vaccinul de 6 luni, speram sa nu avem reactii neplacute.

Va pupam pe toti de la mic la mare!

si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Fetelor va pun eu aici niste retete de sufleuri.
Sunt scanate in format jpeg, dar daca are cineva acasa Abbyfine Reader sa le transforme in format word le dau fisierul intreg.
Eu nu am timp sa fac asta. Scuze.
Sper sa va descurcati si asa.

VARSTA DARIUS-THEODOR

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maryion

Draga Tweety sunt si eu in aceeasi situatie cu tine, daca te consoleaza cumva.

Eeeeee, Doamne fereste! Cum sa ma consoleze? Nu doresc nimanui suparari si copii problema. Of, cat esti si tu de necajita! Vorba ta: ne consolam una pe alta. Hai si tu la confesiuni sa ne vaicarim in voie! Aici s-ar putea sa ne luam bataie.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misimica spune:

Tweety-ma bucur tare mult sa aud ca ti ai revenit.Sunt convinsa ca toate mamicile facem o astfel de cadere,numai ca multe dintre noi nu recunoastem.Pe mine chiar nu are cine sa ma ajute sunt singurica,sotul meu pleaca dimineata si vine seara ,deci poti sa ti dai seama prin cate momente grele am trecut si eu.Dar Dumnezeu mi a dat putere si m a intarit de fiecare data sa pot trece cu bine peste toate.CURAJ-mamica de printesica.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by save

Radu este super marait de 2 zile, cu zi cu noapte daca nu ma vede ca sunt linga el plange de tot se inroseste si avem si nervi , nici de supt titi nu mai suge asa de bine,acest comportament ma ingrijoreaza ,pt.ca el in ultima lunuta a fost un bb cuminte ,sper sa nu vina boala pe capul nostru.

sa nu mai fii suparici! Uite niste omor pentru boala ca sa sperie si sa stea departe de voi!

Mergi la inceput