PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Intreba Ramoon cu ce altceva sa dea pe gingii.La Phillip am folosit Dentinox intai si apoi Osa gel-homeopat si Osanit-globule.Momentan nu e nevoie, dar de-ar fi sa ma iau dupa bale trebuiau sa iasa deja.

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

misimica, bine ai venit!

dariana, ai dreptate! pai cate e sa te dai un pic cu ruj sau sa citesti o revista si sa mai lasi un pic puiutul sa planga? tu ai stare de voma? eu patesc foarte des cand sunt obosita si stresata, vb din experienta mea de fosta depresiva, eu mi-am revenit de cand s-a nascut balenica, mi-am dat seama ca trebuie sa renunt tocmai pentru ea la starea mea depresiva

ai mare grija de tine, dariana

buli,

mai lucians, mai scrie atunci niste retete

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

tweety te rog nu mai fii suparata, te inteleg si eu, ca atatea alte mamici de pe aici, si eu am trecut si inca mai am stari dintr-astea. Sincer, cat am stat in Ro seara am iesit pe afara ( ca veneau ai mei de la servici si stateau ei cu Alex ), m-am tuns, vopsit, si incet-incet m-am simtit mai bine.
I-am cumparat din Ro un premergator si l-am pus in el pe la 6 luni. Acum alearga cu el prin toata casa. Se gaseste la Cora in Bucuresti, e pana in 700.000 lei si e intre 5 luni si parca 10 luni si pana la 15 kg. Asa ca poate ca ii cumperi si tu si mai "scapi" de bebica. Asta doar daca nu esti impotriva ideii de premergator.
Sincer te inteleg PERFECT.
Te !

miti, mamica de 20 iunie 2006
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu
http://www.dropshots.com/mitilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Buna dimineata!
Tweety dragutza iti trimit de departe multi Sfaturi foarte bune ti-au dat fetele inainte asa ca eu am vrut doar sa te pupacesc!
She wolf nici David nu vrea sa faca la olita,are 2 ani si 1 luna.Dar nu-i nici o problema.Astept sa se mai incalzeasca putin ca sa il pot lasa fara pampers si poate reusim asa
Avem si noi noutati si anume:
1. Patriciei ii place taaaaaaaare mult sa o spal de dintzoci ,rade cu gura pana la urechi si scoate sunete de placere ,ii spalam in fiecare seara inainte de culcare,deocamdata fara pasta,asteptam sa implinim 7 luni,de atunci e recomandata pasta.
2. Mai nou adormim singurele,pana acum adormeam in timp ce beam lapticul dar de-acum suntem fetite mari asa ca ne bem lapticul,mami o lasa singura,ea povesteste cu ursuletii de pe asternut si aparatori si uite asa ne fura somnul.Sau daca are burtica plina o pun doar in patut,ne pupacim,si tot asa povesteste cu ursuletii pna adoarme
3. Am trecut la urmatoarea etapa a diversificarii adica mancam piure mai gros si zdrobit cu furculita,ne place sa mestecam si mami se gandeste ca in curand sa nu mai paseze orezul,doar sa il fiarba bine-bine de tot si sa incerce sa mi-l dea asa.
Cam atat despre noi...

Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galinarodica spune:

Voi ce laptic dati la bebelici? Si pe ce criterii l-ati ales.
Mie si la alte fete ne aduce o prietena din germania un laptic super, aci n-am vazut pe nicari se cheama Bebivita si e bunutz. La cel mare am dat Humana, tot nemtasc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Dariana si Tweety si de la noi si sa va revina pofta de viata. Eu dau sfaturi dar cam asa ma simt si eu, cu toate ca Alex e f cuminte si am si cu cine sa-l mai las sa ies la o gura de aer. Eu am pus starea mea pe seama AC, acum am primit pachet de acasa si o sa trec pe Microgynon si sper sa-mi revin ca nu se mai poate asa. Oricum hormonii astia isi fac de cap dupa nastere asa ca poate tr sa asteptam sa se linistesca.
Mamaluidavid felicitari pentru Patricia cea papacioasa. de la noi. Eu chiar ma gandeam zilele astea de cand sa incerc sa-i dau mancarica pasata mai mare. Faza e ca am incercat sa nu bag fructele cu branzica in robot dar nu merge faza. Cum da de branzica isi face greata. Adevarul ca amestecata numai cu lingurita ramane cam mare poate de aia. O sa mai incerc dupa 6 luni ca poate suntem prea pitic pentru asta.
Lucians pentru reteta de pilaf. O sa incerc si eu maine sa vedem ce iese.

La Multi Ani! sarbatoritilor. Imi cer scuze de intarziere dar cu dintisorii astia nu prea mai pot tine pasul cu voi. Trecem noi si peste asta cu toate ca dintele nr 2 e mai incapatant si nu vrea sa apara.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/7a5bre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Incep prin a multumi fetelor care m-au incurajat: Ancutex, Ralu80, She_wolf, Iulenca, Ramoon, Sarilla, Gabitza, Leistra, Miti, Mamaluidavid, Oanaalex
Continui prin a raspunde catorva dintre ele:
Ancutex nici Clara nu accepta bibe, dar intentionez sa schimb asta. Daca o conving sa pape macar 100ml de lapte praf/zi, o voi putea lasa mai multa vreme cu una dintre bunici. Altfel, voi presta non-stop. (ca pana acum) Trebuia s-o obisnuiesc de la inceput cu amandoua tipurile de papa, dar nu m-a dus capul.
She_wolf eu inteleg perfect faptul ca un copil cere multa atentie, dar al meu nu se multumeste cu atat. Vrea TOATA atentia mea in FIECARE minutel. De-asta am ajuns sa ma urc pe pereti.
Leistra tu ai mare dreptate. Hai la confesiuni sa ne varsam amarul Oricum ma gandeam ca am fost cam off-topic cu depresia asta... Asa ca ne vedem acolo.
Sarilla ai fost la inaltime cu galeria. Pai, spuneti fetelor, care dintre voi a avut parte de asa ceva de la nastere incoace???

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Haideti ca eu ma bag la somn. Spor la si la scis, ca parca vad ca maine cand ma trezesc o sa am de recuperat. Pup.

Oana si bb Alex(05.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana2002it/album?.dir=/7a5bre2

Mergi la inceput

Clara este marea iubire a vietii mele. din prima clipa in care am vazut-o. Ii multumesc lui Dumnezeu ca exista si-i sanatoasa! Gandesc ca-i firesc sa mai avem si caderi... ca doar nu suntem de fier... Inca o data, ii multumesc Domnului. De data asta pentru ca existati si ma ajutati sa depasesc clipele grele de genul celor traversate ieri si alataieri. Ati citit bine. Am vorbit la trecut. Datorita voua si a celor apropiati, mi-am revenit.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea

Mergi la inceput

Vreau sa le urez "La multe lunutze!" domnishoarelor sarbatorite azi:
Ilinca Cristiana, fetita lui Bestutza
Bianca Maria , fetita lui Adelapop

Anasia iubita, trebuia sa fiu prima care sa-ti ureze Sa ai parte de o viata implinita alaturi de familie. Hai sa inchinam un pahar de bere fara alcool. Pupicuri multe mamicii scumpe!

Mergi la inceput