PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Apropos de sucuri, de cand am ajuns aici si am vazut care-i moda , sunt pentru blender. Ii fac lui Cristi, nu suc, ci smoothie de fructe, un fel de suc cu pulpa. Concret, pun in blender diverse fructe dintre care unele mai zemoase, gen citrice sau fructe de padure si fac un fel de piure de fructe luuung pe care-l bea cu paiul. Cred ca m-ar apuca noaptea daca as sta dupa el sa manance atatea fructe sub alta forma. Se mai poate face smoothie si cu iaurt sau lapte, dar mie nu mi-a iesit niciunul bun , asa ca dintr-astea mai cumpar. Ma rog, astea nu-s smoothie, ci thickie. www.innocentdrinks.co.uk/our_drinks/thickies/yog_oat_rasp_blue/" target="_blank">Asta-i preferatul. Si orice am mai incercat de la ei. Facut acasa, in top este unul din banane, capsuni si portocale.
Dar asta pentru mai tarziu, cand mai cresc piersicutele.

Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Tweety

..si multe,multe altele...
Am cautat ce era mai vesel pe aici sa te fac sa te simti mai bine...am dansat,ti-am cantat,nu mai esti suparata,da?

SARILLA si RAZVAN, bebe adorabil

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by she_wolf

Apropos de sucuri, de cand am ajuns aici si am vazut care-i moda , sunt pentru blender. Ii fac lui Cristi, nu suc, ci smoothie de fructe, un fel de suc cu pulpa. Concret, pun in blender diverse fructe dintre care unele mai zemoase, gen citrice sau fructe de padure si fac un fel de piure de fructe luuung pe care-l bea cu paiul. Cred ca m-ar apuca noaptea daca as sta dupa el sa manance atatea fructe sub alta forma. Se mai poate face smoothie si cu iaurt sau lapte, dar mie nu mi-a iesit niciunul bun , asa ca dintr-astea mai cumpar. Ma rog, astea nu-s smoothie, ci thickie. www.innocentdrinks.co.uk/our_drinks/thickies/yog_oat_rasp_blue/" target="_blank">Asta-i preferatul. Si orice am mai incercat de la ei. Facut acasa, in top este unul din banane, capsuni si portocale.
Dar asta pentru mai tarziu, cand mai cresc piersicutele.

Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)

Super..eu fac asa de mult cu capsunele,dar nu stiam ca exista si o denumire.....cat traieste omu-nvata!Oricum,chair e super,cu orice fruct ai face,si eu azi am facut din ananasul pe care nu i l-am mai dat lui Razvan si o banana, plus un compot de ananas bonus..le-am bagat pe toate si...mmmmmm..bun-bun!

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by arcenciel

Dragele mele,
N-am mai scris de mult pe aici, dar am mai citit printre randuri.
Acum voiam sa va in treb: durerile de dintisori apar mai mult noaptea? Ca Lucas e un vesel in timpul zilei, e daevarat ca roade jucarelele de cauciuc si inelul pentru dinti pe care i l-am cumparat, face balute serara de se uda pana la piele... dar e vesel.
Dar de o saptamana se trezeste noaptea si nu il mai pot adormi: nici cu mangaiat, nici cu laptic, nici cu luat in pat, nici cu apa, nici cu suza, nici cu gel calmant pe gingiute... Azi noapte s-a trezit la ora 1, a atipit nitel, s-a trezit din nou la ora 3 si pana al 6 s-a scancit, s-a foit... Si eu langa el...
In timpul zilei, dupa masa de pranz il pun in patut cu iepurasul de plus preferat si adoarme una-doua, doarme si cate 3 ore! Dar azi noapte nu i-a trebuit nici iepuras, nici ursulet... Astea sunt durerile de dinti? Ce credeti? De o saptamana ii dau niste picaturi homeopate pe care mi le-a recomanadat toata lumea pentru perioada de iesire a dintilor... sunt mamici care spun ca nu au avut nici o problema cu ele (Camillia de la Boiron). Poate ca in cazul lui Lucas nu au nici un efect!
Cat priveste suculetele, cum faceti suculetul de mere si cel de morcov? Nu am centrifuga de fructe, asa ca ma intrebam daca le dau pe razatoare si le storc printr-o sita o sa mearag?
Pana acum i-am dat lui Lucas numai suculete pt. bebici, dar cumparate (de mar, mar cu piersici sau cu caise) sau suc de portocale (ieri a baut zeama de la 2 portocale si ar mai fi vrut, smecherul!), dar as vrea sa mai schimb si sa ii dau ceva proaspat, facut in casa!!!
Astept sugestii cu multe multumiri,
Ralucas si Lucas

www.dropshots.com/bucurraluca" target="_blank"> Fotografii si filmulete cu steluta Lucas

Eu as inclina sa cred ca sunt dintisorii..si la noi e la fel cateodata,si tot noaptea...la primul insa mai putin decat la al doilea,care ne supara mai mult si nu apare...
Cat despre suc..si eu vreau sa stiu...ca vreau sa ii fac ...

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

quote:
Originally posted by Tweety7

Dariana scumpa, ma simt onorata ca mi-ai dezvaluit "secretul". Deci, sa inteleg ca a inceput sa functioneze treaba cu lasatul sa planga? Te rog, te rog muuuuult, spune ca DA.

Andra,te rog sa nu te mai consumi ca-ti dau bataitza.Gandeste-te la lapticul tau.Stiu ca-i greu dar priveste inainte cu optimism.Io am mare noroc cu Andrei.Il astept de la scoala ca pe painea calda pt a-i pregati pranzul Dariei.Si cu taica-su sta aproape toata dupa-amiaza,timp in care fac lectii cu Andrei.Dar sa n-o lasi singura.Am incercat si io tactica cu plansul,dar n-a mers,din pacate.In loc sa se linisteasca si sa se conformeze(ce pretentii am si io,nu?)incetineste cand oboseste si-o ia de la-nceput in urlete.Dar in niciun caz nu tace.O gasesc inegrita.O data am incercat si nu-mi mai trebuie.Are o vointa de fier cand e vorba de bocit.Nu stiu cu cine seamana.Asa ca,te rog,s-aveti grija una de alta.cat mai multi ca sa treaca supararea

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Consi

Lucians intreb si eu ca tuta, ce fel de orez folosesti pentru pilaf? As incerca si eu maine reteta.

Consi,la pilaf folosesc orez din comert,nu cel de la plafar.Incercati sa mai faceti la bb si sufleuri de legume,in special de dovlecel,piureuri de cartofi,cartofi natur

5-6 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

lucians, vrem retete pt sufleuri, please

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

quote:
Originally posted by lucians

quote:
Originally posted by Consi

Lucians intreb si eu ca tuta, ce fel de orez folosesti pentru pilaf? As incerca si eu maine reteta.

Consi,la pilaf folosesc orez din comert,nu cel de la plafar.Incercati sa mai faceti la bb si sufleuri de legume,in special de dovlecel,piureuri de cartofi,cartofi natur

5-6 luni

Multumim frumos!

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leistra spune:

tweety, nu mai fi tristuta, te rog, tu crezi ca esti singura? de ce nu vii la confesiuni sa mai povestim despre noi nu doar ca mame, ci si ca femei si sotii? un sfat bun cred ca e si acela de a incerca sa iesi cu bebelina in parc in fiecare zi, te aranjezi putin, pui un picut de fard, o bluzita draguta, cu aranjatul poti sa incepi de dimineata, o lasi pe micuta putin sa maraie si iti faci timp si pentru tine, nu vreau sa spun sa te aranjezi ca pentru bal, ci asa putin, eu o mai si las pe balenica sa mai maraie, chiar nu ai cu cine sa o lasi pe cea mica sa mergi la un coafor sau la o cafea cu o prietena?

iulenca, ca intotdeauna esti la inaltime

http://photos.yahoo.com/adina_roberta

Mergi la inceput

Fetelor,maine va promit c-am sa va dau retetele adecvate bb nostri mici,caci ,din cate stiu io,sufleurile se fac cu ou,smantana,cateodata si faina.Pediatru' mi-a recomandat astfel de meniuri,dar cel mai potrivit pt galusca mea mi s-a parut pilaful.Am sa-l sun sa-l intreb cum se fac astea,fara alimente contraindicate varstei lor.Imi zicea si de ciulama de pui.Cah,cah,cah,daca io n-o mananc,nici fetei mele nu-i voi da

Consi,orice firma de orez din comert.Noi ne-am obisniut sa luam ATIFCO.Mi s-a parut mai curat

5-6 luni

Mergi la inceput