PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (25)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misimica spune:

Am aceeasi parere ca si mamidestefan in legatura cu storcatorul de fructe,este foarte necesar atunci cand ai un puiut mic.Eu m am orientat spre unul "multifunctional" se face si blender fiindca oricum o sa ti trebuiasca la supe si piureuri pentru bebe daca inca nu ai inceput cu ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

arcenciel multumesc mult! legat de somn, s-ar putea sa fie de la dinti, si pitica mea care dormea dusa toata noaptea, acum se mai trezeste plangand, si nicic ziua nu prea se mai odihneste! daca n-ai storcator de fructe, poti sa dai pe razatoare marul si sa-l strecori prin tifon, cel putin eu asa faceam!
tweety iubita mea, curaj! te inteleg, cred ca fiecare dintre noi avem frustrarile noastre! pup fata!

Poze cu Iana http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinalupu2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tweety7 spune:

Babee, Andreea, Miruna, Mamidestefan, Alina si multi pupici pentru voi!
Mada imi pare rau ca ai probleme. mamica si bebitza!
Arcenciel bine ai revenit! Poate ne scrii si tu mai des.

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutex spune:

Tweety, ti-au spus fetele atatea lucruri frumoase ca eu nu mai am ce sa adaug, decat . Si eu te inteleg perfect, mai ales ca o alaptez pe Maria asa ca nu o pot lasa prea mult cu altcineva. Maria nici nu accepta bibe asa ca... doar tzitzi. Dar mai sta si cu tati seara, ziua o mai las cate putin si singurica cu muzica sau jucarele. Curaj si fii optimista.

Mamidestefan imi plac 'retetele' tale naturiste, si eu sunt pentru. Eu stiam ca nu ai voie sa mananci miere cand alaptezi. Asa e?

Azi printesica mea a refuzat total piureul de legume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

quote:
Originally posted by Ancutex

[b].

Mamidestefan imi plac 'retetele' tale naturiste, si eu sunt pentru. Eu stiam ca nu ai voie sa mananci miere cand alaptezi. Asa e?

Azi printesica mea a refuzat total piureul de legume.

Ancutex & bebe Maria (6 aug)
http://new.photos.yahoo.com/teeeeeeeeo/albums/

eu mamanc miere, de ce nu ar fi voie?

multzumim pt incurajari, datorita voua ca ne-ati tzinut pumnii, doar am tipat un pic la vaccin si gata,a trecut. acum insa a fost tare marati si abia a reusit sa adoarma. am scapat si noi, acum la 12 luni mai facem alt vaccin.

avem 7100 kg si 67 cm, mie mi se pare cam putzin dat dr a zis ca e foarte bine.

babee, nici pe mine nu ma deranjeaza dari cand il iau cu mine la cumapraturi si sta cuminte,dar de cele mai multe ori incepe sa urle, asa ca ....

vad ca multe dintre voi datzi ardei gras, e ok de acum, pot sa-i dau si eu lui dari de la 6 luni?

Dariana si Darius (30.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Ancutex frumoasa papusica voastra, sa va traiasca...eu alaptez si mananc miere, am intrebat-o si pe doctora si nu mi-a zis ca ar fi probleme, poate doar sa fie laptele mai dulce

Andra te inteleg perfect, chiar zilele trecute mi-am anuntat sotul ca s-ar putea sa ma intorc mai repede la serviciu decat am prevazut, pentru ca simt ca o iau pe aratura, sunt numai eu cu Riana toata ziua, taica-su vine seara se joaca putin cu ea o spalam o culcam si asta e ziua...ca sa ma deconectez putin maine vin la Bucuresti pentru cateva zile, cu tot cu matza bineinteles, dar macar mai schimbam peisajul.

Raluca si pui mic Riana (2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Tweety, cuminte sau nu, un bb cere muuulta atentie si multe renuntari din partea noastra. Nu vreau sa te sperii, dar stai sa vezi cum o sa fie cand mai creste si are si pretentii! Nu vrea colo, nu vrea dincolo, nu vrea sa stea cu x sau cu y (acum doar plange, atunci o sa se dea si cu fundul de pamant ) etc etc. Oricum, ti-ar prinde tare bine o pauza, cat de mica. Fa cumva sa se obisnuiasca sa mai stea si cu alte persoane. In rest...mult curaj si sper sa iesi repede din starea asta. Si eu sunt cam frustrata pentru ca, pana la Radu, mergeam cu Cristi oriunde, oricat si oricand aveam chef (cu papa si tot ce trebuia dupa noi), iar acum, cu doi, este mult mai greu. Sunt legata de glie, ce sa mai. Cristi nu-i obisnuit sa mearga mult pe jos desi are o energie debordanta, are si el mofturi si pretentii si in general este zbantuit rau. Radu pare a fi mai cumintel. Mai ies si singura cu ei, dar pe langa casa si in afara de plaja si mare nu-i nimic interesant pentru Cristi si se plictiseste repede.
a.cicel, ma bucur ca-i place si ca aveti succes cu olita. Cristi a facut in pampers pana la...3 ani si aproape 3 luni. N-a vrut cu nici un chip inainte, desi am incercat incepand cu 2 ani, n-am vrut mai devreme din motivele mentionate de Babee si Muuh, desi este ok, dupa mine, si de la 1 an si jumatate. Degeaba. Nimic n-a mers pana nu m-am hotarat, intr-un tarziu, ce-i drept, sa nu-i mai pun deloc pampersul. La Radu am de gand sa incerc de pe la 1 an si jumatate, poate am mai mult succes.

Claudia , Cristi (16.12.2002) si Radu (5.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Tweety draga mea hai mah ca tu ai fost pana acu o mamica f buna pt Clarita. Mamele simt ca doar ele stiu ce e cel mai bine pt puiuti si doar ele pot avea grija de ei si d-aia tind sa monopolizeze toate activitatile legate de bebe chiar daca obosesc. In acelasi timp cei din jur vad ca te descurci asa bine incat te lasa sa iti vezi de treaba. Copilasii nostrii au tatici, bunici unchi si matusi si cu totii ar trebui sa o ajute pe mamica sa redevina ce a fost. A trecut perioada grea de la inceput, acum ne cunoatem puiutii bine, nici ei nu mai sunt asa plapanzi si ar trebui sa ne relaxam un pic. Eu cred ca ar trebui sa ne implicam familia mai mult mai ales daca o avem aproape. Bunicii ar trebui sa se ofere sa mai stea si ei cu bebe, tati de asemenea. Si pt ca noi sa ne simtim femeii si sotii cu adevarat sotii nostrii tre sa puna si ei umarul. Adika sa ne vada si sa ne faca sa ne simtim femeii nu doar mame. Eu m-am luat de sotzul meu ca uita sa ma pupe uneori sau nu ma mai ciupea de fund cand treceam pe langa el. Si sa stii ca a inceput sadevina mai atent la chestiile astea. Sunt gesturi care uneori se pierd doar pt ca ni se par asa firesti ca uitam sa le facem. Lucrurile mici conteaza mult si nu trebuie sa le lasam sa se piarda. In detalii sta totul.
Vezi ce filosoafa m-am facut. Hai gagico ca iti trece deprimarea cu toate fetele de pe DC care te incurajeaza.

Ancutex eu stiu ca bebe nu are voie miere pana la un an mamele nu stiu sa aiba vreo restrictie. Eu am mancat.

Nici eu nu inteleg de ce tre sa stea ei pe olita de pe acu si de ce trebuie sa aiba mancarea lor sare adaugata sau ceiutzul zahar.

VARSTA MARIEI

MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

Mamaaaa fetele, ce activitate aici dar in sfarsit am reusit si eu s atermin de citit.
Noi am avut azi o zi plina de maraieli, Timeea nu a vrut sa manance la masa de legume decat vreo 3-4 linguri si a adormit f greu din cauza dintilor. intrebare: voi cu ce altceva in afara de calgel dati bbi la gingii? k parca la noi nu prea mai are efect...nici nu mai stiu oricum e circ mare...tipa draguta...si geme in somn, mi-e asa mila de ea!
Tweetysi eu te inteleg! si mie imi lipseste socializarea...noi stam cu mama mea - intr-un fel e bine k mai sta ea cu Timeea dar ma si enerveaza k ma streseaza si tre sa ma cert mereu cu ea, sotul munceste de dimineata pana seara cand vine el sta un pic ci Timi si cam atat...cateodata parca as vrea sa stam singuri la casa noastra dar din pacate noi nu avem posibilitatea...asa k...tre sa suportam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Mamicile care au facut pilaf, imi spuneti va rog ce orez ati folosit. Eu nu am orez in casa si maine dimineata se duce husbandu la cumparaturi. As gati maine pilaf pentru Luca. Poate...poate...

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput