PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (25)
Raspunsuri - Pagina 23
Tweety7 spune:
quote:
Originally posted by MADYN
Noi am facut aseara vaccinul de 6 luni, speram sa nu avem reactii neplacute.
Iti dau bataie. Dupa ce ca scrii din an in Paste, doar atat ne spui??? Intra in detalii: ce mai e nou in alimentatie, performante, greutate, lungime e.t.c Pai, se poate?

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea mea
Andra, tati Costin si
Clara
anasia spune:
tweety,, maryion, iulenca,
va invit la
,
cu
;
am facut greseala sa-i dau papa mai tarziu, la 7.30 in loc de 6 si n-a mai adormit, so , are chef de joaca gagica mea;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
maryion spune:
quote:
Originally posted by Tweety7quote:
Originally posted by maryion
Draga Tweety sunt si eu in aceeasi situatie cu tine, daca te consoleaza cumva.
Eeeeee, Doamne fereste! Cum sa ma consoleze? Nu doresc nimanui suparari si copii problema. Of, cat esti si tu de necajita! Vorba ta: ne consolam una pe alta. Hai si tu la confesiuni sa ne vaicarim in voie!Aici s-ar putea sa ne luam bataie.
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea meaAndra, tati Costin si
Clara
Ma simt vinovata ca gandesc asa.
Cand imi vad puiutul imi trece oboseala, imi trec toate supararile si frustrarile.
Este viata mea. Este tot ce mi s-a intamplat mai bun in viata.
VARSTA DARIUS-THEODOR
POZEMary
de
Darius-Theodor (14.07.2006)
maryion spune:
anasia multumim.
Ma duc sa calc rufe si sa pregatesc papa pt Darius.
Te pupacim!
Pupacim toate mamicile si piersicutzele lor!
Revenim mai tarziu!
VARSTA DARIUS-THEODOR
POZE
Mary
de
Darius-Theodor (14.07.2006)
mamidestefan spune:
la cafeluta
in
.
Astazi sunt mai matinala..am avut inca o seara cu dureri de dinti.. .
Vreau sa va povestesc ce mi s-a intimplat aseara. Puiul meu a papat tzitzi la 15.30 ..apoi pe la 19 i-am dat pireul de orez..dar ...dupa orez ... surpriza
..nu a mai vrut tzitzi deloc..mai mult de atit ..cind sa ii dau m-a muscat. Se tot agita ..asa ca am dedus ca i s-a facut somn...doarme el vreo ora..se mai joaca putin ..si pe la 22 vreau sa ii dau din nou ..tipa si se agita ..
si musca din nou.
M-am tot "luptat" asa cu el pina pe la 23, cind l-am trimis pe tati la farmacie dupa CALGEL. I-am masat putin gingia cu CALGEL..si a adormit in leagan. Am rasuflat eu usurata pentru moment..dar
in sufletul meu nu pot sa va descriu ce era .E groaznic ..sa iti refuze puiul sinul..chiar sa il muste in loc sa pape ..Chiar nu mi s-a mai intimplat ..dar nici nu mi-as mai dori.
Oricum dupa inca o ora de somn..s-a trezit puiul meu ..si o cauta pe tzitzi de zor...a papat tare bine ..si a dormit pina la 5 ..Iar eu am rasuflat usurata.
Concluzia: daca stiti sigur ca puiului ii e foame si refuza lapticul ..dati-i cu ceva pe gingii sa se mai linisteasca.
Am sa felicit sarbatoritii zilei 

:
LA MULTE LUNITE si LA MULTI ANI
..

sarbatoritilor zilei de 31 ianuarie
..
.
Anasia, mami de Alessia Anca
Ilinca Cristiana,fetita lui Bestutza
Bianca Maria,fetita lui Adelapop
Mami de
Stefan-Eduard (21.august.2006)
Cit de mare-i puiul mamei ?
ALBUM DE BEBELUSwww.dropshots.com/ghercal" target="_blank">
MY SUPERBEBE'S MOVIES
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Ancutex
Mamidestefan imi plac 'retetele' tale naturiste, si eu sunt pentru. Eu stiam ca nu ai voie sa mananci miere cand alaptezi. Asa e?
Ancutex & bebe Maria (6 aug)
http://new.photos.yahoo.com/teeeeeeeeo/albums/
Eu am papat miere toata sarcina ...si dupa ce l-am nascut ..si pina in zilele noastre ..si a fost OK .
Din informatiile mele ..bebelusii nu au voie pina la 1 an ..dar mamicile nu au contraindicatii..mai mult ..intr-o perioada mincam miere de tei ..si parca dormea mai mult..dar nu sunt sigura..poate fi doar o coincidenta.
Mami de
MY SUPERBEBE'S MOVIES
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by galinarodica
Voi ce laptic dati la bebelici? Si pe ce criterii l-ati ales.
Mie si la alte fete ne aduce o prietena din germania un laptic super, aci n-am vazut pe nicari se cheama Bebivita si e bunutz. La cel mare am dat Humana, tot nemtasc.
galinarodica WELCOME
FOARTE "SIC" AVERTISMENTUL PE CATE IL AI ATASAT
Mami de
MY SUPERBEBE'S MOVIES
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by mamaluidavid
Buna dimineata!
Tweety dragutza iti trimit de departe multiSfaturi foarte bune ti-au dat fetele inainte asa ca eu am vrut doar sa te pupacesc!
She wolf nici David nu vrea sa faca la olita,are 2 ani si 1 luna.Dar nu-i nici o problema.Astept sa se mai incalzeasca putin ca sa il pot lasa fara pampers si poate reusim asa
Avem si noi noutati si anume:
1. Patriciei ii place taaaaaaaare mult sa o spal de dintzoci,rade cu gura pana la urechi si scoate sunete de placere
,ii spalam in fiecare seara inainte de culcare,deocamdata fara pasta,asteptam sa implinim 7 luni,de atunci e recomandata pasta.
2. Mai nou adormim singurele,pana acum adormeam in timp ce beam lapticul dar de-acum suntem fetite mari asa ca ne bem lapticul,mami o lasa singura,ea povesteste cu ursuletii de pe asternut si aparatori si uite asa ne fura somnul.Sau daca are burtica plina o pun doar in patut,ne pupacim,si tot asa povesteste cu ursuletii pna adoarme
3. Am trecut la urmatoarea etapa a diversificarii adica mancam piure mai gros si zdrobit cu furculita,ne place sa mestecam si mami se gandeste ca in curand sa nu mai paseze orezul,doar sa il fiarba bine-bine de tot si sa incerce sa mi-l dea asa.
Cam atat despre noi...
Stefania, mami de David(24 dec.2004) si Patricia(12 iul.2006)
NUMAI VESTI BUNE ....BRAVOS SI
....
Mami de
MY SUPERBEBE'S MOVIES
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Tweety7
Clara este marea iubire a vietii mele.din prima clipa in care am vazut-o. Ii multumesc lui Dumnezeu ca exista si-i sanatoasa! Gandesc ca-i firesc sa mai avem si caderi... ca doar nu suntem de fier... Inca o data, ii multumesc Domnului. De data asta pentru ca existati si ma ajutati sa depasesc clipele grele de genul celor traversate ieri si alataieri. Ati citit bine. Am vorbit la trecut. Datorita voua si a celor apropiati, mi-am revenit.
Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei www.choosing2lose.com/tickers/4597e78c6bb5e/weightloss.png" target="_blank">Greutatea meaAndra, tati Costin si
Clara
CELE RELE SA SE SPELE ..CELE BUNE SA SE ADUNE ...
HAI
si BINE TI-AI REVENIT 

Mami de
MY SUPERBEBE'S MOVIES 

,rade cu gura pana la urechi si scoate sunete de placere 
din prima clipa in care am vazut-o. Ii multumesc lui Dumnezeu ca exista si-i sanatoasa! Gandesc ca-i firesc sa mai avem si caderi... ca doar nu suntem de fier... Inca o data, ii multumesc Domnului. De data asta pentru ca existati si ma ajutati sa depasesc clipele grele de genul celor traversate ieri si alataieri. Ati citit bine. Am vorbit la trecut. Datorita voua si a celor apropiati, mi-am revenit.