Mamici de ianuarie - februarie 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Dana ,eu pentru colici ii dau Gripe Water, nu stiu daca in Germania se gaseste, functioneaza asa putin si ii mai incalzesc burtica, ori cu o compresa calda, ori cu un scutec incalzit cu fierul de calcat.
Incearca sa-i incalzesti burtica asta le place cel mai mult.
Multa bafta, Romaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Ylilimic- frumoasa poveste si ma bucur ca nasterile tale au fost usoare... sau cel putin asa reiese din cele povestite de tine!

Aiska - cum merg lucrurile dupa plimbarea de 3 km? Eu nu indraznesc sa ies afara la ce vreme e... frig, vant si ninsoare... brrrrr

Monykk- eu nasc la maternitatea din Brasov (ca de aici sunt) si mie mi-e frica de inducere ... dar nu cred ca o sa ajungem acolo

Raluca 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Lilisor ai prezentat f exact atmosfera din spitalul CTA
Vai de capul nostru! Eu nu pot sa ma plang prea tare dar ma intreba la un moment dat cineva de pe forum de ce ma grabesc.Si asta e motivul. Ca daca asteptam sa imi vina sorocul cine stie pe mainile cui nimeream si vai si amar de mine (noi.

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

ylilimic, frumoasa foc povestea ta.

Shine 38

http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/path/BeBeL+01/currentstrip/3/Default.aspx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

mai monikk, incapatanat coplias ai.
la treaba aia cu imbracat-dezbracat iti dau dreptate.
nu mai bine ti-ar da ei o camasa ceva, la inceput, si apoi poa' sa te plimbe prin tot spitalul...
DAr, de' noi suntem romani.

Shine 38

http://www.rodino.ro/Photos/tabid/54/path/BeBeL+01/currentstrip/3/Default.aspx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_mvl spune:

Buna seara burtici,

Eu experimentez o greata suparatoare astazi plus dureri inghinale si de os pubian sau cum s-o chema... cred ca din cauza ca ieri am iesit la plimbare vreo ora si pt.ca vreo 3 ore am stat in fund pe canapea, avand niste prieteni in vizita. Sper ca maine sa imi fie mai bine.

Anis, la sanul care ai rana folosesti mamelon de silicon protector sa nu mai traga copilul chiar de rana?

Lilisor f.frumos povestit desi atitudinea unora care se ocupa de pacienti nu este adecvata. Rusine lor. Nu e vina pacientei ca asistenta nu castiga suficient.

Dana, mai gandeste-te daca e cazul sa renunti la alaptat. Din ce ai povestit mi se pare ca piciul tau a invatat cum sa fie tinut tot timpul in brate si nu tot timpul are colici

V-am pupat,

Elena , mami de 37s

[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

multumesc pentru aprecieri, fetele!

monikk- am mai spus ca mi-e frica de ceza si de injectii stiu ca suna aiurea dar mai repede pun venele la bataie, decat curul! Eu cred ca am nascut de frica; la un moment dat dr i-a spus sotului ca ia in calcul si o ceza, caci bb nu coboara si fara lichid trebuia cumva intervenit! Iti dai seama ca am "bagat viteza"

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Am mplinit 6 saptamani azi si avem niste poze noi.

Romaria si Rihanna
poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Dana dupa cum povestesti nu prea sunt colici ci "basini de strut" ca s-a invatat in brate. Si la mine face asa. Azi dim ne-am lamurit si noi ca erau "basini de strut" si l-am lasat sa planga putin (8 min ca l-a cronometrat ta-su) si dupa masa tot asa si acum seara a marait putin dar i-a trecut si doarme linistit.
Acum teoria e sa ii mai lasam sa planga. Daca te lasa sufletul. Maica-mea la mine cica avea interdictie de la bunica-miu (doctor, de) sa ma ia in brate cand plangeam si pleca de acasa sa nu ma mai auda.( din motive de tignal nu de rupt sufletul) Adica: e mancat, e schimbat, e sanatos, lasa-l sa planga un pic ca ii face bine.
E tare greu, stiu ca azi intre 10 si 14 am stat cu el in brate pana am luat suturi "ca de ce stau cu el in brate, ca il invat asa,......) si am experimentat si l-am lasat in pat. A plans ceva si din cand in cand de draci tipa dar pana la urma a adormit si a dormit bine mersi pana acum o ora.
Hai ca m-am intins prea mult.

LILISOR daca vrei am eu un calorifer de imprumut.

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brig_adria spune:

Ciao fetelor!am intrat si eu in categoria mamici pe 25 ian ora 12,15 noaptea,prin nasere naturala cu epidurala,cu o fetita Iulia-Andreea de 2,7 kg si 47 cm,APGAR 10,!Am ajuns acasa de samb,alaptam bebeul,care e tare mancacios.Am niste dureri maricelede la epiziotomie,dar cedeaza aproape total la doclofenac supozitoare.Pt ca nu am gasit colac de stat pe el(fiind extrasezon),am luat o camera de cauciuc de matiz,am umflat-o si stau pe ea ca nu pot sta altfel si e super,te lasa toate durerile,pe ea si alaptez..
Va multumesc pt ustinerea de pana acum si numai bine tuturor si ne intalnim dinnou pe forum!Ma scrie si pe mine cineva cu nasterea la pagina de start?
Va recomand epidurala pt nastere naturala ,e o minune,nu am avut deloc dureri si colaborarea a fost acceptabila. Pupici!

Mergi la inceput