Mamici de ianuarie - februarie 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

Shine mie imi spui ca ma tot rog de el si nimic , capos rau cu cine o semana
cat despre spitale si personal la noi suntem mai degraba tigani in Romania

Lilisor oricum toata stima , bine ca ai bagat viteza

mony

Mergi la inceput

BRIG ADRIA SA-TI TRAIASCA MICUTA BEBELINA , FELICITARI SI SA CRESTETI MARI

mony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

mariana sper sa nu fii ultima la nascut asa cum ai spus si mai sper sa fie nasterea asa cum iti doresti tu, sa fie cat mai usoara si sa te fereasca D-zeu de vreo complicatie vis-a-vis de o eventuala ruptura a uterului asa cum am vazut in mesajele tale ca spuneai...in rest suna frumos pentru noi ce spui tu ca se intampla acolo la voi in cazul unei cezariene, cu stat la pat 4 zile, cu grija fata de voi, cu supica, cu pliante expre pe tema asta s.a.m.d, dar aici in Ro vreau sa spun ca la 6 dupamasa au terminat operatia, am stat la reanimare in seara aia timp in care calmante mi-au facut asa de ochii lumii, cica un algocalmin si o papaverina bagate cu seringa in perfuzie, cand de fapt trebuiau facute ceva sedative calumea sa nu simti durerile alea in halul in care le-am simtit, mi-au adus si copilul si ma chinuiau sa incerc sa ii dau sa suga si eu abia stateam de durere, ce sa mai zic de supa sau mai stiu eu ce, nimic nu am vazut in spital, aici ti se aduce mancare de acasa, si dimineata la 10 m-au si trimis in salon cu bebe, poftim descurcate...e adevarat ca veneau ele sa-l schimbe si sa-l spele seara dar de ridicat ma ridicam singura il luam in brate sa ii dau sa suga si ce sa mai zic...?asta e Ro

helenutza mersic de grija, si da intr-adevar nu am pe nimeni sa ma ajute, parintii mei sunt in ardeal la 500 de km in Bistrita-N si mama cu semiparalizie pe partea dreapta, soacra inca mai are servici, am o sora si un frate care nu sunt in Ro, iar sotul lucreaza de la 9 la 17 timp in care sunt singura cu bebe...

cleopiciu si Erik a avut bubite dintr-alea dar m-a invatat o vecina care e asistenta sa ii dau cu laptic de la san si vreau sa spun ca era super a 2a zi dupamasa. incearca si tu nu ii face rau in nici un caz.

dana parerea mea este sa nu renunti inca la alaptat, poate o sa-si revina bebe si sa nu iti para rau dupa aceea. mai asteapta putin si daca nu se mai potoleste in cateva zile si tu crezi ca daca renunti la alaptat se va simti mai bine bebe...atunci fa cum iti dicteaza instinctul tau matern.

Lily se pare ca nu esti doar poeta, esti si o mica scriitoare, cu multe amanunte foarte bine detaliate, mi-a placut mult povestioara ta. SUPER

va pup Mary
poze Erik (23 dec 2006)http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762382274358

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

lilisor, foarte artistic povestit, stim ca ai talent trebuie sa te reprofilezi cumva sa scrii articole sau ceva de genus asta ca ai mult haz.
romaria, ce a crescut gagalicea si ce obrajori rotunzi are, o scumpete

sa pun la treaba pt Aiska, Monykk, Rali

va pupam

pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia 37+
Lidia
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Bine v-am regasit, va inmbratisez pe toate si multumesc de sustinere.

Azi ne-am intors acasa, ne integram f bine, criza hormonala s-a manifestat doar cu niste edeme importante ale gleznelor, dar se pare ca acasa toate incep sa treaca.
Azi am realizat ca nu-mi mai e greata si am dat navala in ce nu puteam manca in sarcina.
Am folosit burtiera din prima secunda cand m-am dat jos din pat (la 2 ore dupa ce a trecut efectul anesteziei), fara as fi avut niste dureri cumplite (m-au legat acolo cu niste chestii din panza, iar acasa am pus burtiera).

Detalii mai pe larg mai incolo, de asemeni si povestea nasterii poate o redactez cat de curand, deocamdata am de recuperat 2 capitole sa vad ce ati mai facut. Am vazut doar lista cu ultimele mamici - felicitari

nu am schimbat semnatura, scuze!

criss 40s cu Ligia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jordash spune:

Salut dragele mele!

Va citesc, insa nu mai am curaj sa postez nici incurajari, nici temeri... Mi-e destul de greu cu sarcina (dureri inghinale, neputinta de a dormi intr-o pozitie cat de cat relaxanta...), programul de 'casnica' imi prieste, in sensul ca am scapat de stresul de la serviciu - asta a fost un motiv pt care am intrat in prenatal - insa e full time! Gatit, spalat, pregatit pustiul pt gradi, pt hochei, du-l, adu-l, etc, ca abia seara am timp sa citesc depre voi si ma bucur pt noile mamici - Oana, Sim, Pako, Maria, Adria pe care le felicit le doresc din tot sufletul copilasi sanatosi si mancaciosi, sanatate si numai bucurii - insa ma si instristez cand citesc despre anis, dana care aveti pb cu alaptatul ! Sau de Lilisor care se confrunta cu lipsa caldurii.. Daca as putea sa va ajut cumva sa treaca toate necazurile ..

Dar destul despre mine, doar va rog sa-mi tineti pumnii miercuri dimineata cand ma voi intalni cu bebelina mea!

Deja am emotii care cresc cu fiecare clipa ce ma apropie de momentul z!

Mamicilor care urmeaza sa nasteti: nastere usoara, fara prea mari dureri si bebelusi sanatosi!

Va pup!

38+ 5z

Lacramioara & Dragos (17 oct 2000)

Mergi la inceput

BINE AI VENIT ACASA CRISS , TE ASTEPTAM CU POVESTEA NASTERII

mony

Mergi la inceput

CURAJ JORDASH TINEM PUMNI SA IASA TOTUL BINE , SA VII ACASA REPEDE CU
BEBELINA IN BRATE

mony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

babirusa FELICITARI!
brig_adria FELICITARI!
fetelor, sa aveti bebelusi sanatosi si cuminti!

ylilimic multam de poveste, f frumoasa

romaria ce scumpa e micutza!

jordash, aiska, monikk, rali galeria pt voi

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Felicitari noilor mamici: Pako,Adria, Sim, Maria! Ce de bebei. Sper ca n-am uitat pe nimeni.

Jordah bafta pt miercuri! Sa fie usor si bine. Ne gandim la tine!

Romaria, ai o grasunnica tare frumusica :). Nu-mi vine sa cred ce s-a schimbat de cand am vazut-o la spital.

Anis si Liuda, multa sanatate si sa treceti pana la urma peste problemutele astea.

Mariana, iti doresc din suflet sa iti iasa VABc-ul fara nici un fel de compicatii. Ar fi nemaipomenit daca ti s-ar declanda nasterea natural, nu sa ti-o induca ei cu nici o substanta. Sunt riscuri mai mari la inducere cu anumite substante, asa cum ai citit si tu. Si eu am gasit tot felul de studii. De aia n-am mai avut curaj sa incerc. Pt ca pe mine m-ar fi indus la 38 de sapt oricum chiar daca vroiam VABC. Dar daca ti se declanseaza natural nasterea, ai toate sansele. Iti tin pumnii stransi.

Mcbell, mersi pentru incurajari. Si eu iti tin pumnii.Am vazut ca tu esti programata dupa mine, desi avem aproape acelasi DPN.

Va rugam sa va ganditi si la noi saptamana asta pentru ca vineri pe 2 feb nasc si eu :).

Va pup pe toate si facem galerie pt cele care asteapta sa nasca saptamana asta!!
, 37+

Mergi la inceput