Mamici de ianuarie - februarie 2007 (60)
Raspunsuri - Pagina 11
Maryela spune:
Va pup tare fetelor!
Intru asa pe fuga, acum cat doarme bebe..
Aelita asa nu o sa uit sa-ti zic la multi ani..:)
Pentru lista cu bebei, nasterea a fost normala, cu epidurala, la giulesti, cu d-na doctor Bucur.
Azi i-a cazut buricutul lui bebe si ne gandeam ca ar trebui sa-i facem baita...dar parca nu ne vine ca nu prea stim ce sa-i facem...Unde gasesc si eu un curs practic de mamica??:))
Bebe e o minunatie, e asa de frumos si dulce, nu pot sa plec de langa el....
Eu sunt atre obosita si bosumflata, lapte nu prea am si am inceput sa-i dam completare cu Humana...:(
Sotul meu e tare implicat si de un real ajutor...apropo, el v-a trimis mesajul cu nasterea lui bebe...
Din spital am plecat cu niste bubite...ceva uratel, pe care doar acasa l-am vazut....
In fine, am fugit sa pun la sterilizat niste biberoane...
Marilena cu (un pui mic si iubit)
ylilimic spune:
Si ca sa intregim peisajul, iata si eroul povestii de adineauri,
aici
Dana - si eu cred ca nu ar trebui sa renunti la alaptat. In spital ne-au spus ca oricat ne-am stradui de colici nu scapam. Mai mult sau mai putin, alaptat sau nu, tot fac...nu putem decat sa-i indulcim chinul...
Romaria - frumoasa fata
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by Monicutz
Va rugam sa va ganditi si la noi saptamana asta pentru ca vineri pe 2 feb nasc si eu :).
Moni, 37+
Moni, suntem cu sufletul la tine vineri!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
gio spune:
quote:
Originally posted by mihacarm2002
gio, Felicitari pt Eva Victoria! Ce frumos doarme! Parca e un ingeras!
Acum, te rog, daca ai putea sa imi dai mai multe detalii de balansoar. Cate baterii sunt necesare, daca spatarul este ajustabil in mai multe pozitii si cam pana la ce varsta il pot folosi.
daca nu ma insel sunt 4 baterii r20 (vezi ca pe el scrie r14 dar e tzeapa)spatarul e ajustabil, bb mic sta aproape pe spate,si cred ca merge pana pe la 12kg (8 luni- 1 an, depinde cat o vrea)
pupici
Mamix2 cu Taisia&Toria
aiska spune:
Monyyk bebe asta vrea sa ma santajeze.
Acum citeva ore aveam contractii la 25-30 de minute si m-au lasat.
Eram gata sa ma apuc de curatatul masinii - care arata ca un iglu fiindca n-am folosit-o de vineri-
4 ore n-am mincat nimic de frica ca ma duc sa nasc si cine stie cum ajung la cezariana de urgenta si mi se ridica haleul pina in plamini.Frica mi se trage deoarece citisem pe DC ce povestea o anestezista de cezariana de urgenta si tipurile de anestezii folosite la nastere.
Rali la noi sint acum doar -7C si am parcurs cei 3 km imbracata cu costumul de schi dintr-o singura piesa care de-abia ma mai incape.A trebuit sa ma opresc de citeva ori si sa ma sprijin de caruciorul lui Joel ca aveam niste contractii neplacute dar nu dureroase.
Lacramioara s-ar putea ca tu sa fi prima dintre noi care nasti.Galeria e la datorie!
Nadia am si eu dureri de vreo 4 saptamini exact in zonele descrise de tine.Bine ca nu mai e mult si nastem.
Romaria fetita este o dulcica de papusica.
La voi cit de frig este acum?Aveti zapada multa?O scoti afara?
Lilisor ai pe bune talente literare,m-am amuzat si m-am zbirlit putin cind m-am gindit la atmosfera din spitalul din Constanta.Ce fel de contract aveti cu agentul termic? S-ar putea sa depuneti o plingere sau sa-l schimbati?
Criss68 bine ati revenit acasa sanatoase.Asteptam sa ne povestesti cum a fost.
Dana in Finlanda parerea generala este ca laptele matern deranjeraza mai putin burtica lui bebe in comparatie cu laptele praf.Nu intotdeauna reusesti sa-l faci sa doarma mai mult noaptea cu biberonul.Cu Joel sint patita.
Iar m-au apucat contractiile care se asemana cu ce a scris Lilisor.Ca sa fac ceva folositor ma apuc sa verific bagjul de spital si rucsacul cu care il trimit pe Joel la nasi in caz de.
Monyyk, Rali iar e cazul sa bag galerie ca cine stie care dintre noi naste zilele astea
Parca vad ca ma intorc cu coada intre picioare daca ma hotarasc sa merg la spital la control in noaptea aceasta.Maine dimineata aveam oricum intilnire cu moasa.
Sabina 40s
mamica lui Aleksi Joel
rali spune:
Maryela, Cris68, Brig_adria - bine ati revenit! Felicitari! Sa va creasca puiutii mari si sanatosi!
Romaria- Rihanna este o scumpica!
Monicutz, Jordash, Aiska, Monykk- punem galeria la treaba
Multumesc fetelor pentru galerie
Raluca 39+
carcarel spune:
Pt. mamicile incepatoare (asa ca si mine) va dau un site cu filmulete despre cum sa ingrijesti un BB (cum sa-l alaptezi, sa-i faci baita etc.) iar pt cele mai tari de inima, nasteri "live". Sper sa va fie de folos http://parentcenter.babycenter.com/videos/?_requestid=288647.
Mie mi s-a parut f. interesant, mai ales ca dau si explicatiile aferente.
36+
ylilimic spune:
cred ca tre sa va logati, ca nu pot sa le fac publice...
imi da eroare Yahoo
aiska - din pacate nu e decat o firma de furnizare agent termic in oras si in situatia mea sunt cca 50.000 locuitori...hai, poate nu toti sunt bransati la retea, dar destui...anul trecut nu am avut probleme, chiar ne bucuram ca am cumparat un ap calduros!
Poate totusi vine bb si e de inteles ca vine greu, la voi la nord, razbate mai greu prin nameti
uite o galerie de la mine si Adam (aflat in brate la mine):
asta cred ca e tot ce am gasit!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
marinar spune:
Anis tu poti sa-i bagi bine in gura bebelinei tot mamelonul? intreb pt ca si pe mine ma mai durea un sfarc si puneam mamelon de silicon dar am chemat o doamna in seara asta care a analizat copilul, i-a facut masaj, baitza si apoi am pus-o la san, chial la ala care durea si nu am avut nici o pr, dar mi-a aratat cum, mi-a explicat cand mananca si cand molfaie si alte chestii. din pacate se pare ca nu am lapte suficient, trebuie sa-i dau completare, dar mai iau stimulente si poate se mai rezolva.
Marina mami de Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
rali spune:
Aiska - se pare ca esti pe drumul cel bun... adica catre nastere... macar tu ai contractii... eu nici nu stiu ce sunt...
Si la noi tot cam -7C au fost dar cu vant si nu am indraznit sa ies... poate maine voi face si eu o plimbare
Carcarel - multumim pentru site. Pana la urma nasti in Brasov?
Raluca 39+