Mamici de ianuarie - februarie 2007 (60)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Buna fetele,

Anis, Liuda santate si putere sa treaca cu bine si sa va reveniti

Monicutz va fi bine de data asta, ne vom gandi la tine

Wannajo, eu zic ca nu e devreme. Eu l-a primul am nascut la 38s+4zile, si a fost super ok. Deci curaj ca va fi bine

Lili, super povestea ta, imi place mult cum scrii...mereu optimista

Albinutzza & Luca bondarelu' 07 Iulie 2005

Bondariciu' piticutz

Am crescut atat de mult 38+ Barza aduce o MARIA ILINCA

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

livia- colicii pot aparea oricand. matei a avut din a 2-a noapte de spital, urat de tot. Adam are asa si asa,inca ne descurcam. Si el vomita, insa acum il alaptez in brate, cand capul ii este mai sus decat restul corpului-nu mai vomita. pozitia pt regurgitat: pune-o cu manutele pe umarul tau, capul si-l va sprijini pe mainile ei.

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Fetele am fost la control si totul e bine. M-a controlat, colul e moale, e pe teava acolo la iesire, poate veni oricand. A ascultat si cu palnia si e bine. Asteptam...am intrat in linie dreapta. M-a cam durut si mi-a curs si ceva sange. DIn cate stiu eu e normal, nu?! Acum problema e sa nu ma apuce in wkd, ca pleaca dr din Bucresti, ma lasa la alt dr, dar eu pe el il vreau. Eu sper sa ma apuce joia asta, sa-l mai prind pe el, daca nu Luni e de garda si atunci e ok. Asa ca asteptam...

Imi cer scuze ca nu va scriu des, dar nu ma lasa cel mik, va citesc, dar de scris e mai greu. Deja cand citesc eu multe raspunsuri sunt date asa ca nu prea apuk sa va impartasesc din experienta mea de mama. Plus ca mi-e f greu sa stau pe scaun, mai mult de 15 min nu rezist ca apasa pe toate cele acolo jos

Bondariciu' piticutz

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Si daca vreti sa vedeti un Moby Dik va invita in albumul 1an si 6 luni si burtika

Bondariciu' piticutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola fetele, inca mai suntem in viata dar tot nebunie e la noi acasa.
Azi pleaca si soacra, sotul mai sta cu noi 2 sapt in concediu dupa care sa ma apere DD ca nu stiu ce ma fac cu 2 bb-i mici. Incerc sa caut bona.

Catalina si noua ne curge un ochisor (cred ca a tras-o curentul in spital) si tot Tobrex ne-a dat si noua dr (dna Jianu). N-ea zis sa ii punem cate o picatura de 3 ori pe zi in fiecare ochi, timp de 7 zile. Am inceput de vineri dar tot mucisori face si bb mic daca sta mai mutl timp cu ochiul deschis.
Azi mergem la pedi sa vedem cat a luat in greutate si sa ne zica ce sa facem cu bb care are o piele super uscata. Se cojeste ca un cameleon.

mami de Alexia Ioana
siIulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

megbeng, iubita, noi am fost mereu aici, chiar daca uneori mai trece o saptamana fara sa scriem insa citesc totul, din pacate nu am experienta si nici cunostinte de medicina deci nu sunt in masura de a da sfaturi asa ca eu notez orice sugestie si sfat de la celalte fete ce cred eu ca ma voi lovi la un moment dat, teoretic dupa UM am intrat in sapt 38 insa practic nu se stie la ultima eco bebita era mai mica cu cateva zile.

mog, sa va bucurati de si multa sanatate fara colici.
Anis, Liuda pt voi si cate un pt ambitia de care dati dovada

pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia 37+
Lidia
burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Misha_tp spune:

Buna fetelor,
Felicitari celor cu bebei, sa va creasca mari si sa fie sanatosi. Nastere usoara celor care urmeaza si recuperare rapida.

De citit va citesc zilnic, dar de postat mai rar... Sunt in sesiune, mai am doua examene si termin. La servici nu mai merg, mi-am luat concediu prenatal. Azi am implinit 35 de saptamani, dar la ecografie imi arata ca am bebele de 36 saptamani. Am placenta cu grad de maturitate 2 spre 3. Peste doua saptamani m-a chemat iar la eco, sa vedem cum se mai prezinta placenta. Practic asta e singura mea problema din toata perioda sarcinii (in afara de o usoara anemie si lipsa de calciu). In rest ma pot declara una din cele mai norocoase gravidute (nu dati cu rosii!): fara dureri de spate, fara arsuri, fara edeme serioase, inca nu am vergeturi, da Doamne sa o tin tot asa. Placenta sper sa ma tina pana implinim macar 38 de saptamani.

Am si eu o intrebare: voi la cate saptamani ati facut vaccinul anitetanos? E adevarat ca poate declansa contractiile? Eu l-as face cat mai aproape de termen, dar oare isi va mai face efectul?

Va pup,
35 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Misha, stiu ca ai intrebat de mine (cred ca eram atunci in spital) in legatura cu placenta. Daca ai acum gradul 2-3 la placenta e ok. Te mai tine lejer pana la final.

Vaccinul nu l-am facut. Nici nu stiu prea bine de ce se face.

mami de Alexia Ioana
siIulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

monu, cum mai stai cu transaminazelel? ai ajuns la dr. tanasescu?

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Levi, iti multumesc de sugestia cu lichidele. Noua pediatra ne-a zis sa nu ii dam ceai, asa ca nu exagerez, ii dau si eu candva intre mese cand mai plange de foame prea devreme.
Sa fie laptele prea concentrat? Oare? Nu stiu, pun 5 masuri la 150 ml de apa. Asa scrie pe cutie. Bine, acuma nu potpune exact in masura, iti dai seama. Iau o masura din aia si o rad cu cutitul, fara sa o indes. Asa ni s-a explicat.

Azi am fost si eu si am depus actele de alocatie si prima de nastere. Mi-a luat 5 min. NU mi-a venit sa cred. Prima de nastere o voi ridica eu de la ei luna viitoare iar alocatia incepe sa vina peste 2 luni, acasa cu postasul. Cel putin dupa spusele lui tanti de acolo. Cu indemnizatia mai astept, o sa depun actele dupa ce termin postnatalul, am inteles ca asa e. Iar eu vreau postnatalul tot cat mi-a mai ramas (vreo doua luni) pt ca sunt mai multi bani ca indemnizatia. Cred ca pana apuca sa imi vina indeminizatia aia (ca am inteles ca vine dupa 3 luni), ma duc la munca - adica in iunie. Dar macar sa am de luat ... .
Sincer, eu nu stiu cum se descurca cei cu salariu mediu pe economie si 2,3 copii. Pe bune. Noi am cheltuit zeci de milioane de cand s-a nascut bebe. Si colac peste pupaza, a venit si intretinerea pe dec 4 mil jumate (reversul medaliei, Lili, e cald dar ne rupe la buzunare), desi suntem numa 2 persoane. In ianuarie nici nu vreau sa ma gandesc, cred ca sarim de 5 milioane bine de tot.
Asta e, noi sa fim sanatosi, jos palaria pt cei care se descurca din mult mai putin. Suntem niste rasfatati.

Ochisorul vaz ca tot ii curge, vaca de ma'sa a uitat o data cand l-a sters si in graba a folosit acelasi tampon si la celalalt ochi asa ca ne asteptam din clipa in clipa. Offf.

Azi merg la dr pt spate si ma voi si cantari. Va comunic. Stiu ca stati in asteptare toate sa aflati cate kile am eu si de aia.

Va pupic,

Mergi la inceput