Mamici de ianuarie - februarie 2007 (60)
Raspunsuri - Pagina 16
ylilimic spune:
misha - vaccinul antitetanos s eface la 7 luni (nu stiu cate sapt exact) pentru a nu te infecta in timpul manevrelor chirurgicale din spital de la ustensilele lor. Nu doare, nu da contractii. La primul copil med de atunci d efam nu mi-a facut vaccinul (era o vaca batrana si proasta) si acum l-am facut de 2 ori, la 7 si 8 luni, 1 doza si jumate, caci cumva se imunizeaza si bb. Mi-au spus ca daca il faceam la Matei, pana cand acesta implinea 5 ani nu mai era necesara 1 doza intreaga, ci doar juma. Dar cum eu nu l-am facut la matei a fost de nevoie de 1 doza si jumate in 2 injectii.
sper ca nu te-am zapacit mai tare!
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
monu spune:
Anis nici Alexia nu facea kk singura. Si pana la 7 luni a facut kk cu supozitor in fiecare seara. Si nu e dependenta de el. Afce acum bine merci la olitza.
Meg, sa iti spun finalul povestii. Transaminazele au scazut brusc si revin la normal. Nu am ma ajuns la Tanasescu din acest motiv. Oricum in cartea lui - Sindromul antifosfolipidic a avut dreptate cu transaminazele care pot creste. Se pare ca din cauza sarcinii si poate si a sondromului (dr-i nu s-au pus de acord) organismul meu a luat-o razna si au inceput se creasca transaminazele. Daca nu scoteau pe bb mic la timp se pare ca faceam insuficienta hepatica. Iar dupa ce am nascut organismului i-a luat ceva timp sa isi revina. In spital dr-i s-au speriat cand au vazut in ce ritm cresc si le-a fost frica sa imi dea drumul acasa tot pe motiv ca nu cumva sa ii fentez si sa dau coltul
Norocul meu ca au inceput sa scada ca deveneam cobaiul Municipalului.
Din toti dr-i de la boli interne doar una a fost cu capul pe umeri. Restul pariau pe mine ca am hepatita.![]()
![]()
Asa ca acum e ok dar voi lua pt sindrom Thromboass cam toata viata ca sa nu fac vreun accident vascular. Asta daca madamm Uscatescu nu zice altfel.
mami de
Alexia Ioana
siIulia Antonia
Catalina spune:
In dulcele stil pe care il abordez mai nou ca uit absolut tot de la mana pan' la gura (nu stiu ce voi face la munca), am uitat cine a intrebat de scos afara si invelit in casa. Ieri asistenta mie mi-a spus ca sa o las mai moale cu iesitul ca e frig si la geam mai putin, mai ales cand e vant. Zicea ea ca vom avea timp sa iesim dupa aia, cand se mai drege vremea (vedeti ca am auzit ca sapt viit vor fi 10 grade, nu mai inteleg nimic).
Eu in casa daca e treaz nu il invelesc - oricum la mine sunt frecvent peste 25 de grade desi aerisesc mult (practic stau geamurile inclinate mai tot timpul in cel putin o camera). Daca doarme ii pun paturica, pe principiul ca si mie si lui taica'su ni se face frig cand dormim si ne invelim cu plapuma.
O fi bine, n-o fi bine ... eu asa fac.
Pupici,
megbeng spune:
ei, na, monu ..de ce sa parieze ca ai hepatita, daca era cunoscut deja ca si sdr AFL? ma rog, acum si eu m-am tot documentat pe tema asta, ca am avut lucrarea de diploma pe ceva tot in domeniul asta, (tromboflebita cerebrala )si am avut in lucrare ceva cazuri de lauze (de la municiapal
) cu transaminaze mari si tratament anticoagulant si toate si-au revenit in cateva zile...
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

megbeng spune:
cata, eu intrebasem de invelit bebe, ca pana nasc eu o sa vina primavara..
...peste 25 de grade in casa? uuuu..cald-tare..sa vedem daca noi o sa reusim sa ne tinem de alea 22 recomandate si 24 la baie,avem repartitoare si la nevoie putem inchide caloriferele daca se face sauna pe aici...mi-e groaza de ce-o sa fie la vara, da bine ca pana atunci bebe o sa fie mai marisor..
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Flavia-Ioana spune:

Buna fetelor !
In primul rand vreau sa felicit toate mamicile !!! Sa va dea Dumnezeu voua si bebeilor multa sanatate si sa cresteti mari si frumosi !!! 

Multa bafta celor care au ramas ! 

Noi suntem bine, acum la 2 luni si 1 saptamana avem 3400, respectiv 3200 si sunt sanatoase, frumoase, papacioase si ii facem pe mami si pe tati cei mai fericiti de pe pamant ! Sunt tare fericita si ii multumesc zilnic Domnului pt minunatiile pe care mi le-a daruit !
Va
pe toate
AM PUS POZICI NOI NOUTE !!!!
Flavia
de
Alexia-Ioana si
Daria-Maria 23.11.2006
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762320651403
mcbeal spune:
Flavia, sunt absolut delicioase fetitele tale! Ce falcutze au facut! Cred ca nu ti-a fost usor, dar a meritat cu varf si indesat. Felicitari inca o data
! Sa traiasca si sa fie sanatoase, ca luptaretze au aratat ca sunt.
37+ 
nadiutapm spune:
Flavia, mami, ce au crescut fetitele voastre, bravo, au facut si pliuri niste scumpici si cum stau ele cuminti la baita i-ti vina sa le mananci de frumusele ce sunt, inca o data felicitari 

pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia
37+ 
Lidia
burtica
belle_vue spune:
Felicitari proaspetelor mamici! Sanatate si laptic mult si bebei mancaciosi!
Eu am avut ieri o zi "dureroasa" -- dureri de spate si toata zona de jos, de sub burtica, iar miscarile bebelinei le simteam ca dureri ascutite... Arsuri peste arsuri. Pe la 3 dim am inceput sa am contractii, dar destul de neregulate -- sau nu toate ma trezeau... Tati s-a dus la serviciu sa lucreze macar 2-3 ore, zicea el si -- "ne intalnim la spital mai incolo..." Acum, vad ca s-au mai linistit contractiile -- nu cred ca nasc azi ca maine vreau sa ajung sa ma epilez iar poimaine vine femeia sa faca curat si trebuie sa fiu aici sa-i dau instructiuni, ca e nevoie de mai multa atentie pe la colturi...
Eu in week-end ul asta as avea cu cine sa-l las pe Theodor, dar saptamana viitoare sunt cam in pana -- asa ca ma voi stradui sa nu nasc daca n-am childcare la dispozitie, sau macar sa nasc frumos, civilizat dimineata repede pt ca pana seara tati sa fie destul de linistit ca sa vina sa preia copilul de la gradi, sa mearga la un curry si sa doarma acasa...
Nu va mai spun ca ieri cand mi-a fost asa rau, piticul meu a stat cuminte langa mine si m-a mangaiat mai toata vremea!
Mami de Theodor (27.10.2004) si Bebe din burtica (DPN 5 feb 2007)
Those who can't laugh at themselves leave the job to others
Flavia-Ioana spune:
NADIUTAPM si MCBEAL
, multumesc frumos !
Flavia
de
Alexia-Ioana si
Daria-Maria 23.11.2006
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762320651403