Colectia de toamna-iarna 2005 (118)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!!!
AM tot citit zilele astea ce ati scris, ati facut-o intr-un ritm infernal... N-am apucat sa mai scriu, nici acum nu stau, ca trebuie sa recuperez ceva somn, pe care il cam sar noaptea.

Noi suntem binisor acum, eu incep iar un soi de viroza, ceva... Bogdan a facut ieri un pic de febra, azi vad ca e bine. Sper sa isi fi revenit.

Eu nu prea mai am ce povesti, ca sunt intr-un val-vartej de vizite la dr, telefoane, aranjamente pt. pregatirea camerelor, ca de! mai vine un membru al familiei in curand. Trebuie sa facem pat, mai vrem un dulap, eu vreau o oglinda... chestii din astea.

Anda, daca mi-ai zice sa nu ma mai agit, ca nu o sa mai am nevoie de oglinda... M-ai pus pe ganduri cu lipsa raspunsului la ingrijorarea mea serioasa. Ai vazut ceva nasol in harta mea de nu vrei sa-mi zici? Ori pur si simplu nu mai faci fata si daca moare sau nu Gandacel nu e o prioritate? Ca daca e asa, eu inca mai sper... va fi totul bine, asa-i?

Leea, sunetul ala ciudat de care zici Bogdan il scoatea acum cateva luni, cand l-a descoperit. Se distra doar, iar noi muream de ingrijorare.

Cu somnul: BOgdan are doar un somn dupa-amiaza, in jur de 2 ore, mai mult ori mai putin.

Cam atat din cate imi amintesc eu.
Va pup si pe curand!

Gandacel 28+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

[red]Era o fata din RO care daduse copilul la cresa[/red], dar imi fac mea culpa, nu mai tin minte cine. Cine este, imi poate spune si mie cum a fost pana acum? Esti multumita? E bine puiul?
Merci!

Mergi la inceput

Am gasit!
Hanuc era! Cum merge cu cresa, mami?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Gata si la noi curatenia...bineinteles ca mare lucru nu se vede din cauza de Miruna scotocitoare. Aaa, si mai nou, se pune pe jos in sufragerie si se da rostogol pana la geam si inapoi. A invatat-o tasu'..deh

Gandacel io zic sa nu-ti mai faci atatea griji, ca o sa fie bine, nu se moare asa cu una cu doua. ANDA cred ca are treaba si de aia nu mai raspunde..si io am tot stresat-o cu o intrebare..de aia am si zis zilele trecuta ca nu mai intreb ca devin penibila.

Hilde io nu poci sa-ti rasp la intrebarea cu CM ptr ca nu stiu. Din cauza de sterilet am doar o usoara sangerare, insa n-am reusit sa stabilesc cu exactitate la cate zile e, de fapt am numarat eu, dar nu are vreo logica...probabil cand o sa-l scot se va regla

Si noi avem tot doua somnuri ziua..unul de la 11.30-12 pana la 13.30-14, si apoi de la 16.30-17 pana la 18.30.

Fug sa mananc si eu ceva si apoi trebuie sa plec pana la Cora sa iau un cadou...e ziua fetei nasilor si ne-a invitat acolo.

Chiar..sa va dati si voi cu parerea va rog...avand in vedere virozele astea care tot circula...sa o iau si pe Miruna sau nu in vizita??? Ei au fata de 16 ani, si inca un baietel de 6 ani care merge la gradi. Nu mi-a zis ca ar fi bolnavi sau ceva, dar daca or fi purtatori de virus? Sunt eu paranoica sau nu?

Va pupic

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Am revenit!
Sa povestesc de bona, ca sa stiti la ce sa va asteptati.

Prima data cand am spus pas la bona a fost cand avea Dimitrie vrea 7 luni si mi l-a scapat din pat. Dumnealui rapid in patru labe ea nu a mai apucat sa il prinda si dus a fost. S-a lasat cu Buza sparta, fund de ochi, rezultat copil intreg. Ea ma minte ca a cazut de pe urs. Eu nu sunt proasta, noroc ca eram acasa si am si auzit bubuitura, si nu era una de cazut de pe urs. A mintit. I-am spus sa se duca acasa ca nu mai am nevoie de ea. Apoi m-a tot sunat m-am gandit ca de frica m-a mintit, si-a dat seama de greseala, si-a cerut scuze, stiu cat e de rapid domnu, asa ca dupa 2 saptamani am luat-o iar, plus ca e o lipsa acuta de bone. Cu alte cuvinte nu aveam ce dracu sa fac.

Apoi au urmat mici chestii, gasit copil oparit la fund, vazut ca ea dupa caca il clateste numai cu apa, mai ramanea caca intre buci, ma rog chesti multe marunte, ma mintea ca ii face baie seara, si eu veneam cada uscata, dar nu spuneam nimic ca o zi fara baita nu moare, si stiam ca nu ii face ca ii e frica sa nu il scape. Oricum putea spune. Am inchis ochii si la astea.

Devine pe zi ce trece mai pertinenta. Are pareri si proaste toate. Sa ii dau crenwurati, sa ii dau biscuiti Rostar, si etc... Spun NU categoric la toate.

O mai prin o data cum ii dadea cu lingurita zahar din borcan, de am crezut ca fac cu nervii, cand o intreb ce i-a dat imi spune ca mar, ma mintea in fata. I-am dat avertisment atunci.

Joi vin acasa de la Cluj, ma trezesc si imi gasesc copilul rece bocna, statea in polly si cu capul in geamul deschis, in curent. O intreb tu nu vezi, se uita la mine cu sictir si imi arunca un " No..., N-am vazut... imi pare rau" Pai bine bine dar pe mine nu ma incalzeste. Ok. Apoi ii spu ca uite iar e oparit copilul la fund, cum de s-a intamplat? Pai cum e oparit ca eu ieri l-am tinut pe olita jumatete de ora . Mi-a cazut fata. O intreb unde l-ai tinut, aici in bucatarie. Adica l-a tinut juma de ora in bucatarie cu picioarele pe gresie, dezbracat pe jumatate. Mi s-a facut negru. Descopat dupa masa din bucatarie un biscuite Rostar ros si aruncat de Dimitrie. II spun ca stie ca nu are voie sa manance porcarii de genul asta si imi spune ca poftea, vezi Doamne. Apoi o iau la sigur aflu si de crenwursti. Pica cerul pe mine.
Noul carucior nu mai exista, pentru ca nu stiu ce dracu a facut cu el ca l-a rupt, dar se vede ca a tras de el pana nu a mai putut. Asa ca am spus pa, ca nu se mai poate. Adica eu las mancare la copil, cumpar cartofi dulci dau 70000 pe unul si ea da crenwursti si toate cacaturile si ma intreb de unde atata carenta de calciu la Dimitrie. PAi de aici frate ca ei ii era lene sa gateasca si ii umplea burtica cu tot felul de cacaturi. Era foarte comod sa ii dai sa rontaie un pachet de biscuiti decat sa te apuci de traba.

Ah plus ca in dimineata cu pricina, a facut fructele si ii pune branza proaspata stricata ca a uitat sa o puna in frigider, si ii dadea din aia, cand m-a izbit mirosul de la fructe de acreala am spus ca nu e adevarat.

Si cand i le-am spus pe toate astea, si-a pus [palama in c.. si a plecat. Ca daca ea nu face bine ea se duce. Pai bine frate noroc ca nu l-am gasit mort ca si atunci tot la fel te imracai si plecai fara nici o responsabilitate. Ca ce dracu poti sa-i faci?
E drept ca era disponibila oricand, nu ma pot plange, dar siguranta copilului meu inainte de toate.

Lui Dimitrie se pare ca nu ii place la bunici. Nu stiu de ce face asa mai nou.

Aura si samburelu' Dimitrietati
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Of Aura, nasoala poveste ! Mama, si cum ai rezistat fara sa o bati!? Doamne, si cu cata nonsalanta raspundea!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Canuta mama, ce tampita! Bine ca nu s-a intamplat nimic grav, of, of... acum ce-o sa faci? Ai pe altcineva in vedere?
Madau tu stii cel mai bine cum sunt acei oameni, stii tu unii sunt mai panicosi, in timp ce altora putin le pasa, ba mai fac si misto de tine.... Dar daca nu sunt bolnavi, eu as zice ca e ok.
Noki bafta multa la examene!
Sora-mea deja a luat un 10 la relatii internationale, asta dupa 4 zile de invatat pe sponci... Asa facultate sa tot faci

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Aura film de groaza.Da-o-ncolo de bona.
Fetele stiti ca in 16 feb Maria face un anisor?.Maria a carei mamica, AndreeaC ,a murit la nastere..OOoof cind imi aduc aminte ma loveste o tristete nesfirsita.Cum s-o fi intelegind cu taticul ei?

Gindacel chestia cu sunetul ala tine de vreo 2 luni.Oare chiar o fi voluntara?La voi cit a tinut?
Ioana cind prinzi momentul...si se dezdragosteste un pic...te rog.

Leea si Tudor (19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Dordia pune-i Vibrocil in nasuc lui ginerica si sa speram ca rezolvi problema.
Lorena noi nu bem lapte de vaca deloc, asa ca nu te pot ajuta.

Meems felicitari ptr noua maselutza

Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by leea_cv

Aura film de groaza.Da-o-ncolo de bona.
Fetele stiti ca in 16 feb Maria face un anisor?.Maria a carei mamica, AndreeaC ,a murit la nastere..OOoof cind imi aduc aminte ma loveste o tristete nesfirsita.Cum s-o fi intelegind cu taticul ei?

Gindacel chestia cu sunetul ala tine de vreo 2 luni.Oare chiar o fi voluntara?La voi cit a tinut?
Ioana cind prinzi momentul...si se dezdragosteste un pic...te rog.

Leea si Tudor (19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an

Leea, chiar citeam saptamana trecuta de micuta Maria! Am vazut si poze , e asa dragalasa!!!!
EDIT: uitati vesti despre Maria si Poze cu Maria dragalasha!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput