Colectia de toamna-iarna 2005 (118)
Raspunsuri - Pagina 6
Hildegard spune:
Mada, io zic ca poti s-o iei. Nu se lasa pupata si gata....
Sa sti ca si io sunt "paranoica "asa ca tine cateodata.
Canutaomsucit, asta e bona? S-o ia naiba! Scuze. Dar saraca de tine ma mir ca nu i-ai tras vreo doua, mai ales la faza cu geamul cand a zis ca n-o vazutNormal, si la restul.....n-am ce sa mai zicNu e intreaga la mine bona asta!Nu esti tu de vina cu nimic normal. Cum ai gasit-o?
Felicia, felicitari sorei tale pentru nota maxima
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni
pisi-si-boscu spune:
Saluti de pe meleaguri muncitoresti...
Am citit si eu povestile lui Canuta referitoare la bona... Hmmm... scary movie daca vine vorba de copilul tau.
Va aduceti aminte cand discutam de bona versus cresa acum cateva luni bune? Ei bine, la cresa noi n-am patit asa ceva. Si pentru un "onorariu" mult mai pertinent.
In alta ordine de idei, Joy, felicitari pentru hotararea luata. Se pare totusi ca atunci cand ai de ales, alegerea facuta e cu atat mai buna. Stai linistita ca si daca e fetita si daca e baiat, sanatos sa fie, o sa va fie bine la toti patru, si cu putin noroc peste cativa ani buni o sa si uiti episodul de acum. Si Cristi la fel.
Pisi mamica lui Boscu' mic de aproape 6 ani !!!!
canuta-om-sucit spune:
am gasit-o fiind mama unei cunostiine. Amandoi copii sunt medici unul chirurg si unul urolog.Unul in Mures altul la Spitalul Militar din Buc. Am fost incantata de ea la inceput, sincer avea grija de el super, il gaseam bine, insa de cand s-a invatat cu el a inceput cu figuri si pareri. Plus ca mie mi s-au aprins beculetele atunci cand am auzit o barfa iesita de la ea in gasca cum ca Dan ar avea o relatie cu prietena mea cea mai buna, culmea e ca ea i-ar fi prins cand eram si eu acasa, deci sf-uri. Nu am spus nimic dar am fost foarte atenta.
Nu mai conteaza i-am dat eject, sunt acum super disperata in cautare de bona si nu gasesc. Nu am pe nimeni. Trebuia sa vina o femeie dar s-a imbolnavit si e in spital, iar mie bona imi trebuie "ieri".
Cel mai tare ma oftica faptul ca trebuie sa caut prin randul pensionarelor care ghici ca ba au fost chelnerite, ba femei de servici, inculte, agramate.... etc. si copilul meu ar trebui sa invete de la bona nu ea de la el. Asta nu era inculta, a fost laboranta, mai stia cate ceva, limbaj elevat, dar.... ce folos?!
Ma gandesc si eu serios la o cresa, insa pe aici se poarta smecheria asta, lasa geamurile si usile deschise sa se imbolnaveasca sa nu aiba prea multi de ingrijit, asa ca... si varianta asta pica.
Aura si samburelu' Dimitrietati
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
canuta-om-sucit spune:
Sa va zic ce face fiu-miu acum:)) E super frig afara si l-a adus taica-su in casa si il plimba cu sania prin casa si cand ajunge langa mine imi face cu ambele maini "tai-tai" si e cu gura pna la urechi.
Aura si samburelu' Dimitrietati
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
lavi02 spune:
Eu de cateva zile ma tot lupt cu viroza Silviei, azi e ceva mai bine, in schimb a inceput si Nati cu febra azi de dimineata.
Am vb cu pediatra, dupa toate semnele zice ca e viroza si probabil o sa o facem toti 4.
corap ma bucur ca Andrei e mai bine!
canuta nasol ce povestesti tu, dar mie mi se pare destul de comun. Mereu bonele fac cum "stiu" ele ca e mai bine...
E foarte bine ca ai dat-o afara. Vei angaja alta, cu defectele ei, care poate ai norocul sa nu fie asa grave, dar de asta te-ai saturat pana in gat si n-ai mai fi suportat-o.
Chestia cu alimentatia mi se pare f grava. Si in general, sa nu asculte ce ii spui tu.
--------
Fiind cu ambele bolnave acasa i-am dat azi liber bonei ca oricum nu puteam sa lucrez, trebuia sa ma ocup de fete si mi-ar fi facut capul calendar. Femeia asta, daca ma prinde ca fac altceva decat lucrez - de ex daca ii dau sa manance Nataliei se pune langa mine si incepe si-mi povestesteee, si-mi povestesteeee... . viata ei a cam epuizat-o (oare? sa nu-mi fac iluzii) si a trecut la Columbeni, Becali, recalcularea pensiilor, Basescu, etc, subiecte care ma intereseaza nespus.
Grea e painea de mama cu bona, muuult mai bine e sa stai 2 ani in CIC; acu' am intrat in hora, trebuie sa joc.
In toate pb am si o bucurie - am facut testul de sarcina si a iesit negativ
pischi2003 spune:
Salut!!!
Joy, ce ma bucuuuurr! Pai ce-o fi, sanatos sa fie. Ce zici de o fetita, care doarme noptile linistiiitaaaaa .
Canuta, nu ma baga in boale, ca si eu caut bona. Da' o durea fix undeva de Dimitrie .
Feli, felicitari pentru 10-le surorii. E in primul an?
Gandacel, fii mami linistita ca va fi bine. Gandacel va fi mamica fericita de bb2 acus-acus.
Cami, faine filmuletele, cu dintoasa mica. Da' ce vocabular, bravooo.
Noki, he-he, Irisuca a dezlegat-o pe Sarariciu la vorba. merge invatatul? Se pare ca da. Da' daca tot esti in ritm, de ce sa lasi pe vara mate? Nu-ti va fi mai greu atunci? Zic si eu, eu ma bagam la toate examenele, si dupa nu-mi parea rau.
Madau, o feresc de comunitate cand stiu ca-s semne clare de tuse/muci... Desi am patit-o de Craciun, ne-am dus la niste prieteni, unul din ei tusea, la vreo 2 m de alex si cine lua antibiotic de Revelion? Dar altfel, e ca si cu drobul de sare.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
hanuc spune:
Buna...
sunt foarte suparata ca am dat gres de data asta...l-am inscris pe Luca la cresa din 15 ian...toate bune pana a racit a 4 zi de cresa...mers la dr rosu in gat tratament :augmentin ,nurofen si altele asta se intampla joi...duminica isi mai revenise putin parea pe drumul cel bun si l-am dus la mama pentru o saptamana pana ii gasesc o bona .Am gasit bona si sambata am mers sa il iau .Nu imi vine sa cred cum arata copilul meu slab si mai bolnav decat l-am dus incat m-am speriat.Am plecat de acolo si ne-am dus la spital cand am ajuns in Bucuresti adica sambata seara .Puroi in gat .Alt tratament pe care il urmam dar Luca nu vrea sa manance mai mult nimic si nu stiu ce sa mai fac...i-au iesit si niste pete ciudate...dr a zis ca e de la antibiotic.E posibil asa ceva?Ma chinui in somn sa ii mai dau niste lapte si abia mananca.Sunt terminata .Avea 12 kg si cred ca a slabit 2 kg...Pe deasupra ii ies si masele cred...ufffcand scapam si noi de astea odata ca numai poooooooot?
Scuze ca m-am descarcat aici dar numai pot.
Sanatate copilutilor bolnaviori!
anda77 spune:
canuta, sincer eu nu m-am mirat de niciuna dintre cele povestite de tine. chiar in dimineata asta bona hranea copilul in pijamaluta si la 4 metri era geamul deschis. nu geamul din spatele copilului, e drept, dar totusi. i-am spus si s-a scuzat, a zis ca nici nu l-a observat...ce naibi sa le faci...meseria de bona nu se mai practica de mult timp din placere , ci pt. bani. femeile care au nascut cel putin un copil si la un moment dat in viata nu-si mai gasesc alt gen de slujba, se angajeaza bone, adik asta e ultima alternativa...
io am alta paranoia: le suspectez ca mananca mancarea copilului...si pe una si pe alta. cel putin la prima era clar: cat a stat copilul la bran, cu bona si mama mea, se ingrasase ca un purcel inainte de craciun. lasa ca era aerul tare, manca exact aceleasi cantitati care se presupune ca le manca si la bucuresti, unde de-abia lua in greutate. si la bran se si juca mai mult, se misca, se jughinea mai mult...deci clar ii manca mancarea, ca era si fan fructe si legume...asta, a 2-a, are regim de la doctor, n-are voie fructe crude, dar, sper ca nu vorbesc cu pacat, cred ca ii mananca puiul, ca e fan pui...
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
melku spune:
Anda, da' nu are masa inclusa in program, adica nu trebuie sa-i asiguri tu mancarea cat sta la tine? Sau vine cu pachet de acasa?
chiar asa?
cum e cu bonele astea?
ce mananca ele cat stau cu copchilu? cum ati stabilit voi cele care aveti bone?
melku & Daria Virginia (2 nov 2005)
Sarbatorile de iarna cu Daria
www.dropshots.com/melku" target="_blank">FILMULETE
Varsta Daria
mandyksch spune:
Sara buna si de la noi. E o furtuna fetelor la noi de nu va pot spune, te darama de pe picioare...
Ma ingroziti cu povestile astea despre bone. Io ma bucur nespus de mult ca o am pe mama si stau linistita din punctul asta de vedere. Mama face cum ii spun eu, desi la unele chestii nu a fost de acord cu mine (de ex. atunci cand am aplicat metoda "cry it out"), pana la urma imi da dreptate. In orice caz eu as lua-o razna daca de ex la serviciu m-as gandi tot timpul, ca Kriszti e oparit la fund, sau ca bona ii mananca mancarea sau ca il indoapa cu tot felul de prostii.
Noi nu am iesit la sanius desi a fost zapada, n-a fost insa suficienta, am iesit la dat cu bulagri si s-a distrat piticotu', a mai tras cateva trante in zapada, dar i-a placut in general, nu s-a speriat.
Joy, ma bucur pentru decizia pe care ati luat-o, sa fie intr-un ceas bun si sa ai o sarcina usoara. Votez si eu pt fetita.
Lavi, sanatate maxima la fetite si vreau sa iti spun ca sambata cand am fost la cumparaturi am vazut apa minerala Buzias...si mi-am adus aminte de tine.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)