Colectia de toamna-iarna 2005 (118)
Raspunsuri - Pagina 4
loren@ spune:
Multam fain de raspunsuri...o sa facem trecerea treptat si o sa incercam si noi dimineata simplu si seara cu cereale!
AUSTRIA 2007
leea_cv spune:
Hilde io am vazut pozele.Ce sa zic? La 7 dimineata...cam matinal copilu.Da cumintel totusi.
Ioana daca tot ai pneumolog in amilie,pune-i o intrebare din paartea mea, pls.Cind mege de-a busilea,cind se ridica in picioare sau cind ,cu emotii, vrea sa ajunga rpd intr-o directie anume,lui T ii huruie cva in piept.Ca o tuse(flegma,mucozitate) care il impiedica sa respire normal.Pediatra l-a ascultat cu steto si a zis ca nu aude nimic.In cabinet n-am putut sa-i facem o demonstratie.Ne-a dat Ventolin.Dar dupa 6 zile de tratament...nimic.Ea zice ca ar putea fi voluntar.Cieodata si mie asa mi se pare,de multe ori nu.Si mai zice ca ar puta fi dispnee de efort,dar asta se combina cu tuse, cea ce la noi nu e cazul.La spitalul TBC nu ma primesc astia fara trimitere,asa ca nu prea stiu ce sa mai fac.Ma ajuti te rog?Sau fetele care se pricep,pleaase.
OOps,Bic nu are pe acolo medicamentele insiruite de mine.Atunci sanatate!
Ela ai rezolvat problema?Cu DC-ul?Se pare ca da.
Leea si Tudor (19.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an
Hildegard spune:
ioana,multumesc. am rezolvat.
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 2 luni
ioana_77 spune:
Leea, mama, cu placere il intreb, numai sa-l prind pe net, ca e in Franta si tare-i scump la vedere de cand s-a indragostit
Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Maria are 1 an
poze
dienutagraviduta spune:
salutare !
fetelor, eu ma simt destul de bine azi, avand in vedere ca e luni
ma bucur si pentru sarcina lui joy, ma bucur si fiindca luca nu mai e asa balos, ca m-a zapacit de vreo 3 zile, parca azi e mai bine; nu cred sa fie de la vreun dinte, pur si simplu face balonase care se soldeaza cu juma de bluza fleasca pe piept.
lorena - luca bea lapte din comert de vreo 2 luni; de care gasesc, sau de care imi aduce dan de la servici, fiindca el lucreaza in mediu toxic si le da lapte; dar iau numai la cutie, ca tine mai mult si nici nu-l fierb, chiar daca nu e uht; dar din motive de comoditate.
Hildegard spune:
Leea, pai ce s a fac. se trezeste si gata.....face pishi si cca la olita si se joaca pana la 10 cand pica de somn. Am incercat sa-i schimbar nu se poate...si-l va schimba singurel.
de-ale gurii
corap spune:
buna :)
am intrat doar sa spun ca andrei e mai bine, dupa ce aseara iar a avut febra 3. dar i-a trecut, si acum e bine. cred ca e gata boala. bine, noi suntem consemnati in casa inca cel putin 3 zile si mooooor
n-am citit din urma - dar o sa citesc mai tarziu. acum am pe cap un ardei mofturos si urlacios.
c & andrei-ardei 14 noiembrie 2005 & cireshik anais dpn 05.05.07
camelia_daniela spune:
quote:
Originally posted by Hildegard
Leea, pai ce s a fac. se trezeste si gata.....face pishi si cca la olita si se joaca pana la 10 cand pica de somn. Am incercat sa-i schimbar nu se poate...si-l va schimba singurel.
de-ale gurii
Si noi la fel !
Avem 2 soamne pe zi si nu ne putem dezvata ... deocamdata! Doarme Dariuca odata la 10-10:30 si odata pe la 16- 16:30 Doarme cam 3 ore/ zi.
Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
Hildegard spune:
Leea, ce bine ca nu suntem singuri inca cu programul asta
Corap, bine ca Andrei nu mai are febra. Lasa ca trec cumva zilele astea si va fi cum vrei tu. Si aici bate un vant si e un soareee afara ca sincer nu ma incumet sa ies pe vantul asta. Bate destul de tare, serios!
Voi cum stati cu CM, va vine regulat. Mie tot la 28 de zile imi vine. E de bine? Si inainte aveam CM regulat. Deci, mai pot face cophii??
Dar inca la medic n-am fost sa-mi fac controlul de dupa nastere. Am sa merg...cand? nu stiu.... Probabil ca daca ma durea ceva mergeam...ce iresponsabila sunt, nu?
de-ale gurii
Hildegard spune:
Mai fetelor Stefan rade pe sunetul asta de se sparge...ii place la nebunie. Incercati si voi. Descarcati-o de pe DC++
E vorba de:Crazy Frog-Super Crazy Sounds
de-ale gurii