Colectia de toamna-iarna 2005 (118)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

pitic, felicitari!
pisi, esti sigura ca nebunul care te-a sunat la 7 nu era proprietarul curtii cu poarta in fata careia ai parcat tu?:)))))

leea, sunt doctor cu dermatita atopica! sa-ti zic: dermatita atop. este o boala provocata de niste alergii. deci retine nuanta, nu este o alergie, este o boala provocata de alergii (asa zise dr.)ea se manifesta prin bube (mai intai rosii simple, apoi rosii zgrumturoase si-n faza 3 de culoare pielii, dar uscate, asa cum e pielea crapata de frig sau psoriazisul (ultimele informatii sunt din documentatia vie de acasa). Aceste bube apar pe fata, incheieturi, spatele genunchilor, coate interior sau exterior, spatele urechii, piept. Daca sunt doar pe fata inseamna ca ne mai putem salva putin de la flagelul dermatitei, cu rabdare, unguente si tutun (pt mama copilului bolnav). daca este mai extinsa, inseamna ca situatia s-a mai nasolit. nu trebuie lasata fara tratament, nu se vindeca singura dk exista bubele. adica ele nu trec. dk o tratezi de mic, cica posibil dispare dupa un an. io asa am facut si suntem pe vindecatelea. acum, in anotimpul asta, parca mai apare ceva (dermatitei atopice nu-i place frigul, vantul, gerul), dar aproape am exclus laptele pt alergici (doar o masura pun, restul de-ala normal, dar l-am diminuat in decursul unui an, ba nu, 6 luni ca primele 6 luni a baut doar pt alergici, altfel era rosu si bubos tot). sunt sigura ca de cand vine primavara scapam de tot.
ashea, sa continui. Unele opinii medicale sustin ca dermatita atopica netratata duce la astm! pediatrul meu nu e de acord, zice ca tb sa fie caz fooooaaarte grav sa se intample asta.
Acuma tb sa te intreb dk abia acum a aaprut sau cum? n-a avut pana acum vreo pata rosie pe obraz? al meu mai face acum (cand e aproape tratat) 2 pete rosii localizate exact ca bujorii in obrajorii de rad de lesin ca nimeni nu se prinde ca-s derm atop., toata lumea il lauda ce frumos si sanatos e el asa rumen in obraji, hi,hi,hi.
sfat: uita-te cand il aduci in casa de la plimbare acum, iarna, dk are pielea pe obrajori mai uscata, ca mainile noastre inainte sa ne dam cu crema iarna (cu lupa, poti vedea si mici ridulete, santulete de uscaciune in obrajori)
sfat nr 2: la o dermatita incipienta asa, as sugera urmatorul nivel de tratament-preventivo-debutanto-etc. : arunci mata toate produsele cosmetice ale lui tudor si cumperi unele noi pr atopici (piele atopica) de la Avene-pt atopici, de exemplu. sau de la mustela, gama pt atopici, adik : gel dus, crema corp (se poate folosi aceeasi crema si pt fata) cu care-l dai dupa FIECARE baita, din belsug! sampon pt bebei atopici si una bucata crema tratament (nu cosmetica). alegi tu aici: exista creme mai slabute, de mentinere mai mult la atopici si exista si creme mai puternice pt atopia asta, ce contin corticoizi. sunt fte bune ca rezultat imediat, in cazul in care observi pete pe care, dupa cum spuneam, nu trebuie sa le lasi de capul lor ca nu fac decat sa se inmaulteasca ca gandacii.
nivelul 2 de tratament dk cremele de intretinere nu schimba situatia, presupune si modificarea alimentatiei, neaparat a laptelui, asta vorbim dk nu reusesti din nivelul 1.

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Pitic ... suuuuper ! Felicitari, sa fie intr-un ceas bun! Sarcina si nastere usoara!
Feli, super noul tau glow! Sper sa vii cu vesti bune de la Doru! TINEM PUMNII!

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei! www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070128" target="_blank">Spiridush dintzos!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Maduta iti mulumesc de pe=acuma
Piticoooot felicitari multe si late.Da de vine vreo TudoritzaSarcina usoara si alintata!. o sa fie balanta?ori scorpion? mai bine balanta

Ioana da trebe sa mai iei totusi si cite o pauza din .Asa ca poti sa intri din cind in cindIo i-am dat si mango si ananas lui T si ii plac.Le-am blenduit dar parca ar avea ceva atze (ca pastaile trecute) asa ca ii dau felii de-acum.(fara coaja)

Leea si Tudor (19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

mai vroiam sa va mai povestesc niste chestii din categoria "traim in romania si asta ne ocupa tot timpul", dar vaz ca mi s-a trezit atopicul personal si e nervos rau. e in sac, madau:)))))))))

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Maaaama Anda esti profesor intr-ale dermatitei atopice.T a mai avut cit era mic (2-6 luni) niste pete rosii care aveau aspectul unei pieli descuamate.Atunci dr lui a zis ca probabil e alegic la ceva ;puf,praf...dar sa dau cu Nidoflor si trece.Si ii treceau.De muult nu a mai avut.Acu ieri cind am fost la pneumolog,dupa ce m-a atentionat ea,paaaarca am obs si eu ca T avea bujori si pielea un pic de tot "abraziva".Acum nu are nimic.Io mi-am zis ca o fi fost de la frig,desi a stat doar vreo 5 minute afara.Te mai intreb: daca nu e atopic,produsele enumerate de tine, poa' sa-i fca rau?Ca pt orice eventualitate,io i le-as lua.
Sarumina.

Daca tot ai zis de derm atopica si astm,ma gindesc ca totusi au legatura.

Leea si Tudor (19.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/day.php?userid=124308&cdate=20070109&ctime=023421 " target="_blank">Iubire de-un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Pitic ,felicitari pt bb2 !!Sa ai o sarcina usoara si fara probleme!!

Mai fetelor ,ati pus cumva un pariu care ramane mai repede gravi??Ori se ia via internet??:))))

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Cuscra asa ziceam si eu...cred ca fetele fac vreun concurs ceva si noua nu ne-au spus

E epidemie de "gravizenie" nene..

Gata, fug la Cora la cumparaturi.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

alta epidemie!?! deja aveam de furca cu doua...

pitic, felicitari, sa fie intr-un ceas bun!

ps. o sa incerc sa postez zilnic, daca asta are efect contraceptiv... o masura in plus nu strica

pps... anda... hai mai uita-te la stele... chiat toata-toata lumea o sa fie gravi???

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

PITIC felicitari pt bb2 sa fie sanatos/sanatoasa

IOANA de ce numai intri de maine???
recunosc ca am citit pe diagonala si nu am prins. sper c anu esti suparata

in schimb io-s suparata. am fost azi l aORL-ista si nici vorba de amigdale cu puroi ci HERPANGINA. l-am vazut de ieri saracutu ca avea gura plina de afte.
si-l doooor ....
nu trebuia schimbat antibioticu'. da acum asta este.
stie cineva ceva de HERPANGINA asta? ca-i a doua oara cand imi face. si de fapt cred ca a treia oara!!!! suspectez ca a mai avut odata dar a trecut de la sine.
plus ca inca face febra de 39...
PLEASE PLEASE care aveti ceva stiinte de aftele astea spuneti-mi si mie va roooogggg.

il las pe cristi sa instaleze placa audio..

Joy 6+ dpn 21.09.2007 si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Stand la tigaie in bucatarie si prinzand clatitele pe cand incercam sa le intorc in zbor, m-a strafulgerat o concluzie: voi ati observat ca toate gravidutele cu bb2 sunt mamici de baieti? Sper ca nu gresesc.

Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Maria are 1 an
poze

Mergi la inceput