Colectia de toamna-iarna 2005 (118)
Raspunsuri - Pagina 29
fee spune:
Buna si de la noi,
Pitic si Joy , felicitari pentru sarcina !Sa fie sanatosi/se !
Ioana , si eu ii spuneam sotului aseara despre epidemia de burticute si apoi mi-am zis ca intradevar sunt numai mamici de baieti
Din saga Daniel , acum este la Paris la bunici asa ca noi profitam si ne plimbam , aseara am fost la un film ce mai viata boiereasca in schimb casa mi se pare tare goala si trista fara el .Eu am profitat si mi-am cumparat perdele noi ( deh soldurile astea ma omoara , mai bine zis ne omara bugetul) si am facut curat luna .
vroiam sa va zic ca am vazut filmulete voastre si mi-au placut la nebunie .
edit : cora si daniel a avut bubite cand a facut otita , doctorita mi-a zis ca este de la antitermice si din cauza temperaturi , i-a dat antibiotic zynat ( nu stiu daca sa scrie asa ) si ea a descoperit otita ca Daniel nu zicea nimic cand il atingeam la urechiuse
sanatate bebeilor bolnaviori si mamicilor .
Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>
ioana_77 spune:
Va spuneam ca ii iese un canin Mariei. Am prins-o de i-am analizat gura mai atent si mi-am dat seama ca de fapt caninul e un incisiv lateral, dar e asa de departat de mijlocul gurii ca astept sa-i iasa doua lopeti sa umple golul. Ori o sa aiba o ditamai strungareata.![]()
Fee, daca tot sunteti singuri, poate ii faceti un fratior sau o surioara lui Daniel.![]()
Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Maria are 1 an
poze
lavi02 spune:
quote:
Originally posted by ioana_77
Mai, observ ca asta-i reteta pt gravizenie, diparitie pt o perioada de pe dc, dupa care revenirea e in 2.Sa incerc si io, nu?

Asta inseamna ca noi, cele care intram zilnic, suntem protejate!
Tin'te pe aproape, Cristina!
Felicitari Atena! Sarcina usoara, fara peripetii si sa nasti o "maimutica" la fel de reusita!
ioana_77 spune:
Azi scrou gramada, ca daca de maine nu mai intru...
AM pus si eu poze de ianuarie la semnatura!
Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Maria are 1 an
Ianuarie07
fee spune:
Ioana , am face dar sunt sub tratament pentru hypertiroida si nu am unda verde de la doctor .De fapt spun am face dar mai mult sotul vrea , eu ma mai gandesc ....
ma duc sa pun niste poze noi in albumul privat
ÉPICTÈTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>
Bubamara spune:
leea, uite aici un subiect despre "sing..." ala de zici tu ca ti l-a dat dr. http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93016
fee spune:
am pus poze noi pt cine doreste sa ne vada ,
ioana, ce ochii frumosi are maria ( seamana tare cu nepotica mea la ochii)
ina, ce balerina frumoasa foc ai ,
siminaf , am vazut si pozele ralucai , pupici ca e tare dulce si ce ochii albastri are ,
ma duc sa ma mai uit la poze , ca deh am timp
ÉPICTÈTE
<VIII p.1114>
lavi02 spune:
De cand am postat situatia s-a mai nasolit la noi.
Azi am fost la dr, a zis ca a coborat pe piept - diagnostic traheita. (tuseste sec). Si ca daca mai face febra mare sa o sun sa-i dam antibiotic.
Ghinion, la 1h dupa ce am ajuns acasa Silvia a facut 39.4 asa ca am inceput antibiotic - Ospamox si maine ne-a trimis sa-i facem radiografie la plamani
sa nu fie pneumonie.
Asa ca gata cu buna dispozitia mea; cand am postat Silviuc dormea.
fee spune:
Lavi, sanatate multa fetelor !
ÉPICTÈTE
<VIII p.1114>
lavi02 spune:
Scuze, n-am precizat de Silvia vorbesc, Nati nu e asa rau.
Multumesc de urarile de sanatate!