Colectia de toamna-iarna 2005 (118)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Ioana

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Pitic suuuuper!!! Sa-ti traiasca samburelul, sa fie sanatos/a si sa va bucurati toti de el/ea. Maaama ce suuuper!

Cred ca ma pun si eu pe treaba ca nu mai tine!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Gata, de maine nu mai intru!

Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Maria are 1 an
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Dordia sa iti spunem "la revedere"???

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Dupa aerul rece luat in nas de fi'miu azi...doarme de la 13.15 neintors in aceeasi pozitie. De mult nu a mai dormit asa bine. Daca stiam ma culcam si eu cu el...offf.am ratat!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Pitic sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Piticule tare fain! Am emotii pentru voi cele insarcinate dar si pentru mine ca vreau si eu in gasca de octombrie.

Ioana, si eu la fel am patit, dupa ce-am venit de la saniat a durat o ora procesul de adormire printre alte si din cauza ca doi mutunachi aveau etichete cu care ne-am facut de lucru.
Cat despre piticul meu care iese din sac am cam sfeclit-o ca inchisul in sac face diferenta dintre somn si nesomn. Noi avem un sac care acum a ramas mic si care nu pricepeam de ce are fermoarul pus invers, cu inchidere de sus in jos. Acum pricep.
Mango, se mananca ca atare fara coaja.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Asa...rapid inca o postare..ca tot a mers execrabil invatatul pe ziua de azi - mai bine zis NU a mers...

PITIC- felicitari! Sa fie fetitza cum iti doresti!Sarcina usoara!

PISI - era sa cad sub masa, ca in loc de Pitic am citit pisi...si am crezut ca tu esti gravi...

IOANA- aha...pai atuncea ia sa intru zilnic, ca daca dispar si io la invatzta si se lasa si cu BB2?

Feli- sa=ti traisca noua culoare! Cooool!

Madau+Feli- am calit asa: praz + morcovi + ciuperci + ardei rosu + ardei verde + usturoi. Apoi am fript putin niste bucatele de carne de pui. Le-am amestecat apoi pe toate si am pus sos de soia. Apropo, , avea si sos de soia - il trec si pe ala la posibili factori!!!Cu totul astea le-am lasat la fiert, ca deh..trebuia sa se fiarba bine carnea pentru titi. Altfel, daca faceam numai pentru noi, lasam carnea doar fripta bine de tot in tigaie.
Si la final am pus paste de-alea chinezesti cretze care se scufunda in apa fiarta cateva minute, deci nu se fierb propriu-zis.
Si pe portiile noastre am pus si shrimps - asa se scrie??? Dar lui Titi nu i-am dat. La final am pus ceva sos tiganesc, ca dintre toate sosurile cumparate de mine in Austria, ala mi s-a parut cel mai safe pentru Titi. Se pare insa ca nu a fost. Sau o fi fost ala si nu restul??? Draq stie...

Oricum, azi parca s-au mai accentuat bubutzele. Mai ales dupa ce am fost afara la frig, cele cateva de pe fatza. Daca evoluam asa, ii dau diseara niste Peritol. Daca evoluam in mai rau, sun doctorul.

Gata, ma reapuc de treaba, ca de la 10.30 de cand s-a trezit Titi nu am pus oki pe folie de curs!!!!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Pitic, felicitari mami de bb2. Sa fie intr-un ceas bun si sa ai bb sanatos.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Mango se curata de coaja si se mananca. Ananas in stare naturala eu ii dau lui Dimitrie si il mananca cu multa placere, avocado in schimb nu ii place. Eu ii fac destul de des pestele cu cartofi dulci, asa de mult ii plac... si mie

PiticWOW, si tu graviduta?! Sarcina usoara si un bebe sanatos!

Nu e mai bine de mine, folosesca cea mai buna metoda de contraceptie, sigura 100%

Aura si samburelu' Dimitrietati
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput